2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Hát nem is tudom, hogy mertél érte ennyi pénzt adni ?? :)))
Ügyes !!
sziasztok
nst nem egyforma nálunk sem:) rendelöben nekem is nyomni kell ,de viszont a szülöszöbán multkor sajna ott voltam ott nem kellett nyomni!
Oldalra meg álltalában azért forditanak hogy a föütöért ne nyomja el a poci:)
Na de így ha a 10. vagyok, akkor a 10.-nek hyvank be és nem hívják mindazt be aki utánam jött, vagy nem ennyire egyszerű???
Mivel eddig is tojtak rá magaról, hogy kismama vagyok -e...
Hát a fehérje nem jó, ha van a vizeletben, sajna nem írhattam azt, hogy hagyd a fenébe.
A fertőzés miatt nem kell aggódni az kezelhető gyorsan.
És akkor ébresztgették?
Nahát én nem láttam a múltkor, hogy más nyomkod. Igaz nem is figyeltem annyira.
Tényleg neked oldalt kellett feküdni? Nekem nem mondták, csak a neten olvastam ma azt is, hogy úgy csinálják.
Gondolom az újabb kützüknél nem kell nyomkodni, nem?
Nah itt vagyok.
Én vizeltben még csak +-al láttam jelölni baciszámot, nem tudom mi az az érték, hogy 1000-ig jó. A vizelet egy steril cucc. Normál esetben sem fehérjét, sem cukrot, sem bacit nem tartalmaz.
Ha átfiltrálódik a vesében vagy gyulladás van, vagy olyan magas az érték a vérben, hogy a szervezet ezzel védekezik, hogy kiválasztja.
Lehet a vizeletben fehérvérsejt, ami nem uaz mint a fehérje, ez gyulladásra utal, emelkedett laphámsejttel együtt, esetleg rossz mintavétlre!!!. Ezt lehet kezelni egy kis antibogyóval, nem kell megijedni.
Alacsony vérnyomás teljesen természetes terhesség alatt, sőt normális. Annyira, hogy a 130hgmm már inkább magasnak számít terhességben! Ennek is fiziológiűás okai vannak.
Fehérje ugyebár egy molekulacsoport gyűjtő neve. Úgy mint zsírok, szénhidrátok stb.
Míg a fehérvérsejt a vér egy alakos eleme, ami az immunrendszer egyik fontos tagja, millió alcsoporttal. Mint amit Lemi is említett a monocitákkal együtt pl. Ők azok akik bekebelezik pl. a bacikat és velük együtt mikor elpusztilnak részt vesznek a genny alkotásában.
Lemi vérerdményeket írt, azok teljesen rendben való értékek, minden határétéken van, nem ez okozza a toxémiát.
Bagira viszont a vizeletben megjelenő fehérje annak ellenére, hogy a vérnyomásod még jó lehet kezdődő toxémia előjele, én mindenképp beszélnék holnap a dokival. A vérnyomás nagyon hirtelen és alattomosan tud fölugrani, ezért is mondtam Törcsinek is, hogy napi 3x mérje.
A fertőzést meg kezelni kell.
ja, és most nyomtam be egy óriás rudit meg vagy 12 after eightet narancsosat...oóoóoóooóoóoóoóoóóoóooó vagy 500 kalória hopsz...)::):):):):):):):):)
mind1 is...):):):9:9.9:.9
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!