2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
köszke
én nem utalom, hanem csak ráfizetem a számlájára a pénzt, Közleménybe beleíratom a nevem és kész. Az nem kerül semmibe. Ha utalok az tényleg sok. És így már abban a pillanatban a számláján lesz a pénz.
Ajánlott levél postaköltségek 2009 január 1.-től:
50 g.-ig: 305 Ft
50-100 g.-ig: 330 Ft
100-250 g.-ig: 365 Ft
250-500 g.-ig: 495 Ft
500-750 g.-ig: 680 Ft
750-g.-2 kg.-ig 815 Ft
Standard belföldi postacsomag 2 kg-tól 20 kg.-ig 930 Ft.
Nekem egy átutalásért levonnak 190Ft-ot!
Nem, ezt nem lehet kapni gyógyszertárban.
Nutrilite rágható vas.
-vas-fumarátot tartalmaz
-a vas ezen formája könnyen felszívódik és jobb arányban hasznosul, mint egyes más vegyületei
- szükséges a hemoglobinszintézisshez.
-segíti az egészséges vörösvértest-képződést.
-segít a nem megfelelő vasbevitel pótlásában
-nem tartalmaz tartósitószert illetve szinezéket
- cukorbetegek, vegetáriánusok is fogyaszthajták
-glutén és laktozmentes
terhesség és szoptatás esetén is javasolt a termék fogyasztása.
Lemi én is meginnám veled szivesen a pezsgőt,de kitudja mikor ihatok.
Maffia nekem is 35. héttől kell nst-re járnom,itt így kell menni.
Culko rakj majd föl képeket a ruciról,kíváncsi vagyok,énis plüss rugdalózót,kocsikabátot,meg sapit vettem hazahozósnak,szettben volt a Brendonban.
Babra a te tortád is nagyon jól néz ki.
Törcsi örülök hogy rendbe minden.
Én most tofifis milkat ettem,olyan finom csak ne égne a csokitól a gyomrom,de akkor is eszem :))))
Úgy irigyellek benneteket akiknek néznek áramlást meg méhlepény érettséget!
Nálunk ilyen miért nincs?!?!?!?!?!
Bosszantó nagyon!
Én elmentem aludni vagy legalább is megpróbálom,mert az éjjeli fél3-as ébredés rányomta pecsétjét az egész napomra!
Sziasztok!
Sziasztok! Először lejelentkezem, aztán elolvasom mizu.
Szóval a babuci nem túl nagy, most 2300-2400 gramos, picit lasított a fejlődésben, de a lepény jól táplálja, nézett áramlást, az rendben volt. Szóval egyenlőre nyugi van, írt fel még egy gyógyit, úgyhogy szednem kell a kettőt, aztán mérnem kell itthon a vérnyomást, ha esetleg 170 fölé megy, akkor irány a kórház, és csinálnak ctg-t, egyébként meg szerdán délután megyünk be a kórházba.
Nem vagyok teljesen nyugodt, dehát ez van:(
Amwaytől a rágható vasat szedtem napi 2-t.
(de az utóbbi időben elfelejtettem bevenni, ezért is csodálkoztam az eredményen.)
Bevallom nem hittem benn, de az egyik ismerősöm annyira ajánlotta, hogy csak azért elkezdtem azt szedni (persze az orvossal megbeszéltem), hogy megmutassam h jobb ugysem lesz tőle. erre tessék... 3700 Ft.- a 100 db-os én napi 2 szedek belőle.
Ha valakinek kellene akkor szóljon nyugodtan, mert nekem is kell rendelnem.
Amúgy én nagyon görcsöltem is, a napi 4 Magne B6 volt h nem volt elég annyira, és a Kalcium-Magnézium tablettáit is kipróbáltam szintén amway,és azt vettem észre, hogy nem szedem, mert nincs rá szükségem...
Mi az álttalad szedett vas!?
Mert nekem fel sem tornázta egy cseppet sem amit a doki felírt!
Ne aggódj nálunk is a 37.hét után kell menni először nst-re!
Akkor most beköszönök :)
Sziasztok csajok!
Ma voltam dokinál.
A vizeleteredményem tökéletes, a vérképem pedig annyira jó lett, hogy nem is hittem a szememnek :)
A múltkor nem lett jó, és vasat kellett szednem, azt mondta a doki, h jobb nem lesz már a vérképem, de már az is jo ha nem romlik tovább. Erre ma kiderült hogy az általam szedett vas (nem az amit felírt) olyan jo, hogy a határértéken belülre viszahozta...
Ami viszont nekem furi, az, hogy csak a 38hetesn kell mennem először NST-re. Én azt hittem, hogy ennél korábban kell...
:))
ez tök jóóóó!
ügyi vagy Puding :)
Szió,
Igen ezt én csináltam. Elvileg csikosnak kellett volna lennie, de nem volt habzsákom, és nejlonzacsival szerencsétlenkedtem, ami nem lett vmi szép. Ezért kijavítottam ilyenre :) Nagy sikere volt.
hát ez hihetetlen......
mondjuk ma én is megvettem a hazahozós rucit, mert amit ezelőtt vettem nem jó, anya megállapította szombaton, hogy vékony, így vettem egy plüss rugit, sapival, meg olyan király kis turit meg ilyen hibás ruhákat forgalmazó üzletet találtunk, ami televan csecsemő meg gyerekrucikkal meg mindennel, hordozótól kezdve babakocsiig a lepedőn át moinden van, így ott meg egy olyan király kis vastag együttest találtam, hogy nem tudtam otthagyni, szinte rámugrott a boltban.....:)::):):)): meg egy olyan szupi rucit, majd teszek fel képet róluk.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!