2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
jó reggelt!
én még nem, a védőnő "megtiltotta", hogy belenyúljak... ahogy a körmét sem vágom, csak olajozom esténként. most viszont pici koszt láttam az egyik alatt, nem tudom, hozzá kell-e nyúlni
Ti pucoljátok már a baba fülét?
Ha igen hogyan,mivel?
jó reggelt!
Tegnap elött megvettem a már hetekkel ezelőtt kinézett játszószőnyeget.Azért vártam ennyit mert 16ezer ft.
Végül a dédi segítségével meg tudtam venni és nem bántam meg.
Igaz Blankát annyira még nem érdekli,de a fényeket nézi.Mert ugye ez világit és zenél is.Késöbb meg jo lesz a következő babánknak vagy a rokonságba.
nekem is van olyan!DE még nem vettem semmit.
Na meg majd elkell vitessem magunkat valahova, mert itt nincs C&A és ott van 50%-os kedvezmény.
Lehet nálatok is a kukanap tett be neki......
Nálunk ma vitték a kukát...
Na, igen, nekem az is szempont volt,hogy minden jött-ment megtudja majd köszönteni,mert szerepel a naptárban.
Úgy sajnáltam a szomszéd kislányt anyáméknál, mert pár éve, mikor odaköltöztünk,mondta az anyja, nézzem meg a neten,hogy mikor van Dzsenifer.Én megmondtam, de a kislány akkor már 9 vagy 11éves volt....
mi már voltunk csak simán napozóban is, meg rövid ujjú body+kis naciban is, vagy kantáros nacival is, na meg az ujjatlan rugi hozzá.
De gondolom ezt is mind gyereke válogatja, ha úgy szoktatod, lehet nincs is melege, bár itt rohadt melegek voltak.
de tudod nézd a nyakát,h.izzad-e.Meg lehet a sírás oka is,h.melege van.
Nekem mára múlott el a fájás,bár mintha még csomó akadna, de az már nem zavar.
2.-án lázasodtam és tán most szűnt meg ez a car.
LEMI kinyírtad a medvéééééét???
Ma a rádióban hallottam, hogy amerikában egy néni mikor megázott a kutyusa a sétán, berakta a mikróba, de az megdöglött,ezért beperelte a mikrósokat,h. nem volt ráírva,hogy nem lehet.
Wazz, perelhetek én is????
Egyébként a barátnőm is kifőzött minden műanyag babajátékot most a 2.gyereknek,ami az eslőtől is megmaradt, hát a fele formáját vesztette...
Ne is mond!Szegény már ugy várja a nyári szünetet, mert minden nap mondja neki az anyja, hogy holnap suli, most nem mehetsz át fürdetésre.De ma már mondta csak EGY nap!!!!utána nem lehet kifogásuk.Szegény kiscsaj olyan lelkes, sokszor már én érzem hülyén magam, ha azt mondanám neki álljon Olinak egy fél nap fejen, megtenné.Imádja.
Utál énekelni, de Olinak már azt is megteszi.
Annak idején összejöttem a bátyjával,és most Oli+Brigi közt pont ugyanakkora korkülönbség van, még belőlük is lehet bármi 19év múlva:)))
Na megjöttem, talán kicsit visszaolvasok.
Nincs ám a gyerek szájához sem érintve az a guba,de tökre úgy néz ki. de remélem anyósomnak kiegyenesedett tőle a haja mikor meglátta....
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!