2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
sziasztok
Gréti végre bealudt, 10 percen belül kétszer tettem tisztába, jó híg, kifolyós kaki volt... a másodiknál a pelenkázóasztalon folytatta, gyorsan alá kellett tennem egy törlőkendőt:)
nektek volt olyan, hogy két szopi között 8 óra telt el? tegnap este 19.45-kor evett, mire 3.45-kor arra ébredek, hogy a melleim mint a kő, Grétike meg durmol és nem tűnik éhesnek. na persze hogy nem bírtam ki és simizve felkeltettem:) evett is, de nem tudom, meddig húzta volna, ha nem keltem fel
Írtátok, hogy vetettek naptejet a picinek. Ti mindig bekenitek a bőrét, ha kimentek? És csak ott ahol csupasz, vagy mindenhol? Ja és haggyátok már hagy érje egy picit a nap, vagy nem?
Én is akarok venni naptejet, csak még nem tuodm hogy miet. Kérlek segítsetek, hogy melyik a jó.
Ja és még egy, én szeretnék menni a picimmel a közeljövőben kirándulni egy picit, erdő-mező, és hát elkezdtem aggódni a kullancsok és szúnyogok miatt. Szerintetek őket be lehet kenni valamilyen kullancs és szúnyogírtóval?
Hali!
Látom itt a fülbevaló a téma, meg a nyáladzás.
Az elsőhöz én csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy én rakatnék be, de azt nem tudom hogy mikor. Vagy mindjárt pár naposan, hogy már úgy szokja meg, vagy jóval később. De nem tudom, sajna-nem sajna, mert egy gyönyörű kisfiam van, de egy bizti, hogy mindenféleképp lenne neki egyszer fülbevalója.
Az öklözés és nyáladzás: hát az én fiam is már egyre jobban elkezdett nyáladzani, szokta nyomkodni az öklét is, de nála tuti nem az előfogzás van, hanem olyankor vagy éhes, vagy a cumi hiányzik. Ja és nem egyszer észrevettem, hogy mikor nem találta meg a cumit, a kis ujját kezdte el szopni. Olyan kis édes volt, de hát nem sokáig hagyom, mert na azt aztán nem lehet elvenni tőle. Nehogy hozzászokjon. Anno én egészen iskolás koromig szoptam az ujjam, cumit kiköptem, hogy rossz ízű, és csak akkor hagytam abba, mikor iskolába mentem. Mert én nagyon akartam iskolába járni, és anyuék azt mondták, hogy csak akkor mehetek ha nem szopom az ujjam. És bevált, azóta nem szoptam, de gondoljunk bele, 7 évig az ujjam a számban volt.
Sőt ismerek olyat, (ja és fiú), aki még középiskolás volt, és bizony néha ha a buszon elaludt bizony bekapta az ujját, olyan vicces volt. Képzeljetek el egy 16-17 éves srácot ujjával a szájában miközben a busz ringatja, és mindenki jót nevet. Azóta nem tudom, hogy szopja e még, de velem egy idős, remélem már azért nem. Elég durva lenne.
Úgyhogy hajjjjjjjjjjjrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááá cumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
:) most is cuppogott, de elaludt...mivel 30 perce cicilt és pluszba 100 ml-t benyomott...gondolom nem az éhség miatt cuppogott...tanulja szopizni az ujját, egyre ügyesebbenj megy neki...:)
nekünk sincs fülbevaló, és sztem nem is lesz még egy db-ig.
Nálunk anyám ,anyós van nagyon rágerjedve anyám már feldobta hogy majd ő vesz neki fülbevalót el is viszi a gyereket hogy lukasszák ki a fülét anyós meg folyamatosan de miért nem meg kislány kell neki meg úgy a szép stb
De nagyon tapizós gyerek kapaszkodik a fülébe a hajába a mi hajunkba pelusba ruhába stb és nem hiszem hogy jó lenne ha rángatná a fülét mikor benne a fülbevaló
Nem vagyok ellene egyébként pár napos korom óta volt nekem is igaz vagy 11 éves korom óta nem hordok de a luk még mindig megvan ha majd ő azt mondja szeretne akkor lesz neki
Sziasztok
Lassan már minden kislánynak lesz itt fülbevalója :)
Tegnap kaptam meg a második havi GYÁS-t.
Miért van az hogy a mult havi60ezer volt most csak 55ezer?Nem kellene minden honapban ugyan annyinak lennie?
Jó reggelt!
Nekünk azt mondta a doktornéni, ha nyűgösebb a gyerek, mint szokott, akkor adjak neki nyugodtan egy fél kúpot. Aztán ordított, mint a fába szorult féreg délután, ébredés után, pedig akkor mindig olyan, mint a kezes bárány. Meg a séta után sem úgy viselkedett, mint szokott, úgyhogy úgy ítéltem, hogy jól jön az a fél kúp. Aztán reggelre kutya baja volt, bár jobban örültem volna, ha negyed 7-nél kicsit később szándékozik felkelni, mert kicsit álmos vagyok így.
2300, Ft volt és igen most még az a kisköves fülbevaló van benne amit a pisztollyal belőttek.
Majd a keresztelőkor megkapja a másikat!
Alkohollal fertőtlenítette a helyet és pikk-pakk belőtte. Másnap egy kicsit mozgattam benne, de még csak be sem pirosodott. Egyáltalán nem gyulladt be. Ez gyorsabb és fájdalommentesebb megoldás, mint amikor kiszúrják.
Jó reggelt!
Kicsi fiam megint alszik mint a bunda.
11kor aludt el..fél órája ébredezett,bementem megsimizni h ne sirjon amig elkészitem a kaját.
Háát nem visszaaludt mire visszaértem...
És olyan édes álmában jár a szája mint aki eszik és mosolyog..meg kell zabálni
R-iett,kitartás tudom mit élsz át.
Nekünk ma volt a 3.nap hogy déltől nem alszik.
2től egészen 7ig orditott,tök mindegy mit csináltam.Evett 12--16-19kor.Az estit mind kibukta annyit rúgkapált.
Rágta az öklét tövig és nyáladzott.(úgy látom ezzel nem vagyunk egyedül)
Az öklözés vége meg mindig öklendezés...szuper.
Nagyon együttérzek veled.Mire azt hittem megnyugszik..5-10 perc és folyt.köv.
Olyan mintha a hasa fájna.
Gondoltam is h vissza kellene térni az espumira.De a GWtől olyan jókat pukil.
Na nemtom...de akkor nem csak az én gyerekem romlik el napközben.
tiszta csavargyáros az a béb! jó kiterjedt rokonság van nektek, minden napra jut vki...:):):):):)
mákosgubatéma, hááááát, ugye csak a poén kedvéért?:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!