Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 tavaszi babák fórum

2008 tavaszi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1604. micsuned
2010. márc. 17. 15:01

Mi is majd nyáron kezdjük el a szobatisztaságot, remélem.Már pisilt bilibe, és vc-be is, de nem szól ha kell.Fürdés után szokott pelus nélkül lenni, és direkt a szőnyegre pisil.

Bazsi is biciglit kap anyuéktól a szülinapjára, már van neki egy 4 kerekű, de az még nagy neki, és ezért állandóan tologatni kell rajta, görnyedve.Amit kap azon meg van egy rúd amivel lehet tolni, ha nem akarja tekerni.Már nagyon várjuk hogy megkapja.

1603. vikibene (válaszként erre: 1602. - Uracsvivi)
2010. márc. 17. 14:04
Nagyon ügyesek vagytok a szobatisztasággal! Mi még csak próbálkozunk, de úgy voltunk vele, hogy jön a kistesó, úgyhogy nem kezdtük el, megvártuk még magától elkezd próbálkozni! De talán most jön a jó idő, így könnyebb is lesz és menni fog! Mi jövő hónapban leszünk 2 évesek, pont húsvétra esik most a szülinapja, pontosabban húsvét hétfőre!
1602. uracsvivi
2010. márc. 17. 13:55

Tényleg nagyon jó hogy itt a tavasz vége a négy fal között töltött napoknak.

Múlt héten voltunk a két éves kontrolon 12 kg a drágám.Ja és teljesen szobatiszta.Le se lehet szállítani a bicikliről nagyon szereti.Úgyhogy mostanában nem is sétálunk csak bicajjal megyünk mindenhová.

1601. vikibene
2010. márc. 17. 13:47

Csajok Boti babám visszaállt a régi kerékvágásba, mert megint elnézelődik ha leteszem és csak ha fáj a poci akkor sirikál! Úgy látszik tényleg hamar megszokják a jót! Könnyebb így a két gyerekkel, hogy nem reklamál állandóan! Lehet tényleg ez a hülye idő tett be neki!


Olyan jó, hogy itt a tavasz, süt a nap és kezd melegedni a levegő! Már nagyon nem bánom!

2010. márc. 17. 13:35

Mi is meg kereszteljük Nándit a nyáron!Mi katolikus templomba de itt sem kell fizetni,ha akarunk adni pénzt azt a templomnak kell adni!


Na jó nem úgy kell el képzelni hogy a Nándi sír én meg itt ülök!Ilyen nincs+Ha épp főzök vagy Bencét kell rendeznem akkor elő fordul hogy nem tudok azonnal szaladni,és olyankor sírdogál egy picit...de ez max 5 perc ennél több még sose volt!Viszont Bence miatt van hogy hagyom mert nem szeretném ha azt gondolná hogy neki türelmesnek kell lenni,Nándi meg mihelyt meg nyikkan szaladok hozzá!

1599. micsuned (válaszként erre: 1596. - Vikibene)
2010. márc. 15. 15:34

Református templomban lesz a keresztelő, és ingyen van.Bazsinak már megvolt 2008 augusztusban.Egy nagyon kedves és szimpatius lelkipásztor van itt a faluban, és még azért sem szól meg, hogy nem járunk templomba.

Én nem hagyom sírni a gyerekeket, semeddig, 1-2 percig csak ha nagyon muszáj.Most 2 napja Rorika sem akar csak kézben lenni, ha leteszem max.1/2 órát alszik.Biztosan ez a szél, és is ingerült vagyok tőle.

2010. márc. 15. 11:55

nagyon édesek a gyerekeid!:)


Persze én így vagyok hogy nem akarom hagyni hogy sírjon...de néha mégis sikerül...sajnos van olyan helyzet amikor nem tudok rohanni hozzá ilyenkor azért oda kiabálok hogy mindjárt türelem....ma már nem raplizik ha nem ugrom egyből...

1597. vikibene
2010. márc. 15. 11:53
Raktam fel képeket a naplómba a csimotáimról, nézzétek meg ha érdekel titeket! :-)
1596. vikibene (válaszként erre: 1592. - Micsuned)
2010. márc. 15. 11:30

Látom lesz keresztelőtök, nálatok mennyiben kerül, kell érte fizetni, templomi lesz vagy csak névadó! Mis is szeretnénk a gyerkőcöket nyáron megkeresztelni de még nem érdeklődtünk utána, hogy hogyan is működik ez!

Teljesen átérzem a problémádat, hisz ugyanabban a cipőben járunk! Én múltkor kezdtem azt hinni, hogy belerázódtunk már a hétköznapokba, de most már lassan 4 napja Boti babám nem hajlandó el lenni lerakva csak ölben, de nem értem, hogy miért! Direkt figyeltem rá, hogy ne legyen annyit ölben, hogy nehogy elkapassuk, de lehet ,hogy ezek szerint nem sikerült! Nálunk is a párom rengeteget segít, sokat mennek Olcsival sétálni, még akkor is ha az idő nem engedi, hogy a pindurral kimenjünk! Állandó kettősség van bennem! Azt érzem, hogy ha hagyom sírni, akkor rossza anya vagyok, de ha meg felveszem, akkor meg elkapatom, és néha ez miatt örlődöm, és azt hiszem mindjárt becsavarodom! Ti nem érzitek ezt?

1595. mamuci55
2010. márc. 15. 08:52

Sziasztok!Én is itt vagyok,csak mivel látom milyen elfoglaltak vagytok,nem zavarkodom.

Mi szombaton tartottuk Nórika szülinapját,és a lányomét.Nagyon jó volt.Igaz először úgy nézett ki megint nem sikerül összejönni,mert Dávid köhögött.

De mondtam a lányomnak nem lehet állandóan félteni Őket,mert az oviban és a közértben is össze lehet szedni a bacikat.

Remélem Nórika és Zolika nem lesz beteg,Bazsinak már folyik az orra.

Nórika kapott egy baba konyhát edényekkel,amit nagyon élvez.A másik mamától babakocsit.

Nagyon gyorsan elment az idő,Balázska is mindjárt 2 éves.És Ti is jöttök sorban utánunk.

Nem könnyű időszak ez Nektek/micsuned és dalária/de arra gondoljatok jön a jó idő és őszre már nagyobbak a gyerekek és mindig jobb lesz.Bár nekem sokszor eszembe jut,kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond.Ezt én sem hittem el akkor,de rájöttem igaz!De hát ez az élet rendje!

Legyen szép napotok.Én ma pihenek mert tegnap itt voltak egész nap a gyerekek és egy kicsit elfáradtam.És ha fejem nem fájna 2 napja akkor nem is lett volna fárasztó.

2010. márc. 14. 18:27
de estére annyira ki vagyok hogy kb 5 perc és el alszom...
1593. fcb1afbd10 (válaszként erre: 1592. - Micsuned)
2010. márc. 14. 18:27
Nos gondolom mind mész most keresztül!:)Az az igazság hogy az elején nekem is nagyon nehezen ment de most már Nándi is el van a hordozóban,és a játszó szőnyegen...sőt az a legérdekesebb amikor Bence is csatlakozik!Ilyenkor van időm a Naplómra és a fórumozásra!A főzést van olyan hogy akkor csinálom mikor alszanak ez attól függ hogy van e maradék ebédre...ha nincs akkor viszont nehezebb a dolog..viszont Bence szeret segíteni így föl csücsül a pultra és szem előtt van...Nándi pedig babakocsiból szemléli a dolgokat!
1592. micsuned (válaszként erre: 1591. - Fcb1afbd10)
2010. márc. 14. 17:22

Sziasztok!Itt vagyok minden nap de írni már nincs energiám.Dalária!Te hogy csinálod, hogy naplót írsz, fórumozol, háztartást vezetsz?Csodállak, te vagy a példaképem, de én sajnos nem tudom utánad csinálni.Nagyon várom már a jó időt, hogy ki tudjunk menni, mert Bazsit le kell fárasztani, hogy lehessen vele bírni.Hamarosan lesz Bazsi szülinapja, 1 héttel később tartjuk, és akkor lesz Rori keresztelője is.Remélem jó idő lesz, mert kerti ünnepséget tervezünk.

Egyébként elég egyhangú az életünk, mindig valamelyik gyerekkel foglalkozom, ha meg egyszerre alszanak akkor házimunka.A férjem itthon van, sokat segít.És hulla fáradt vagyok.

2010. márc. 14. 12:00

Sziasztok!


Hű de el van tűnve mindenki!Merre vagytok csajok?Ki hogy van?

Micsuned mi van veletek?

Mamuci az unokák hogy vannak?

Mi jól vagyunk...kicsit meg fázva de jól!

1590. vikibene
2010. márc. 11. 18:52
Tényleg nem túl pörgős a fórum! Kivel mi újság? Én az elmúlt 2-3 napban kivoltam! Lehet ez a hülye idő, de mindkét gyerkőccel nehéz volt, a mai nap már kis megnyugvás van!
1589. uracsvivi
2010. márc. 8. 09:46

Sziasztok!

Hétvégén szülinapoztunk.Megvettük a bicajt nagy volt az öröm.Már egyedűl hajtja tolni sem kell,csak ha elfárad.

1588. vikibene
2010. márc. 3. 14:35
Ma vagyunk két hónaposak a pindurral, úgyhogy voltunk oltáson,mérésen én is voltam 6 hetes kontrollon, minden oké volt! A nagyfiam addig a papával volt itthon! Nagyon akaratos Olcsikám! Ha nem az van amit ő akar, akkor elkezd hisztizni, próbálom nem hagyni magam, annak később meginnánk a levét! De néha nehéz!
2010. márc. 2. 08:51

Sziasztok!


Üdv nálunk Vikibene!:)

Nekem is 2 kis lurkóm van...és tényleg nem könnyű ide ülni!Van olyan hogy épp csak olvasni jut időm...vagy még arra sem...estére meg ki vagyok dőlve,ami szerintem érthető....

A kimozdulás is nehézkes,de azért most hogy egész szép az idő meg tudom oldani!:)


Mamuci, köszönjük jól vagyunk,kicsit meg vannak fázva a fiúk,de nem vészes!Segítség az tényleg jó lenne,de sajnos egyik mama sem jön....Laci anyuja fél évente egyszer...Az enyém meg még a Bencét sem látta pedig lassan 2 éves...

Jobbulást az unokáknak!

1586. vikibene
2010. márc. 2. 08:34
Nehéz a két gyerkőc mellett ideülni, de azért minden nap megpróbálok! Nagyon édes a két manókám! A nagyobbik annyira jól fogadta akicsit, hogy kívánhatni sem kívánhattam volna jobbat! Szereti és állandóan puszilgatja és ölelgeti, féltékenységnek jele nincs! Az tény, hogy néha azért csinál butaságokat, hogy figyeljek rá, mert ugye nincs elég időm foglalkozni vele, de azt hiszem ez bőven belefér! A baba is egy kis tündér, ha nem fáj a pocija, akkor elnézelődik és egyedül elalszik, de ha fáj a poci jön az ölbe vétel, de édipofa nagyon!
1585. uracsvivi (válaszként erre: 1583. - Vikibene)
2010. márc. 1. 07:01

Szia!

Örülök neked!

Mesélj a babádról.

Néztem az adatlapodat...egy megyéből valók vagyunk,csak én már eljöttem onnan:)))

1584. mamuci55 (válaszként erre: 1583. - Vikibene)
2010. febr. 28. 19:24

Szia!Igaz én egy kakukk tojás vagyok itt,de a lányok már ismernek.Négy unokám van,és a két kicsi 2008.márciusában született.

Van még itt két anyuka"társad" is nekik is pont ilyen kicsik a gyerkőceik.Mostanában ritkábban járnak erre,van tennivaló a kicsikkel.

De örülünk,hogy itt vagy,régebben élénkebb volt ez a fórum.De most már csak egy páran jelentkeznek be.

Szép estét,és minden jót.

1583. vikibene
2010. febr. 28. 17:16
Sziasztok! Most találtam csak meg ezt a fórumot, de csatlakoznék hozzátok! Első kisfiam 2008. áprilisában született és most született meg a tesója januárban!
1582. mamuci55 (válaszként erre: 1581. - Fcb1afbd10)
2010. febr. 27. 18:09

Sziasztok!Régen jártam erre,mert közel egy hétig nem voltunk itthon.

Köszönöm kérdésed,de pénteken/és általában mindig/belázasodott Nórika.A doktornéni szerint nagyon csúnya a mandulája.Kapott gyógyszert.Dávidka,Balázska/már le sem merem írni/most jól van.Hamarosan itt a szülinap,már töröm a fejem az ajándékon.De előtte a "kislányom" lesz 30 éves,március 3-án.El sem hiszem,nem rég voltam én is 30.Remélem Ti jól vagytok?Olvastam,hogy néha Neked is jól esne egy kis segítség,kimozdulás.Hát el hiszem,nagyon nehéz a kicsikkel,főleg amíg ilyen rossz az idő.Legyen szép hétvégétek,majd csak jön a tavasz.

ui:A fiúk nagyon édesek!Kimondottan szép gyerekek!

1581. fcb1afbd10 (válaszként erre: 1580. - Uracsvivi)
2010. febr. 21. 18:52

Jobbulást kívánok nektek!

Többiek remélem jól vagytok!:)

Mamuci az unokák hogy vannak?

Mi jól vagyunk,és erre nagyon jók az idők is,így mi minden nap kint vagyunk késő délutánig!

Bencének egyre jobban bővül a szókincse,és egész jól haladunk a szoba tisztaságal is!

1580. uracsvivi
2010. febr. 21. 13:57

Sziasztok!

Sajnos beteg mint a két csajszim.Ma az ügyeleten kezdtük a napot.Virág lázas nem is tudtuk levinni neki eddig Vivien köhög de nagyon csúnyán.

2010. febr. 15. 20:15

Mi isa mamáéktól kérjük a bicajt, vagyik a két mamától :)

Kap még felmosó kocsit, van rajta vödör felmosóval, lapát és minden ami egy takarítókocsin van. Nagyon jól néz ki. Kértem még egy nike félcipőt is.Már 24-es kell ! Szóval le van adva a rendelés mindenkinek.A tortát még nem tudjuk milyen legyen. Vagy Hello Kitty-s, vagy Eperkés,mert ezeket szereti a legjobban most.

1578. 56e930fc2a (válaszként erre: 1577. - Uracsvivi)
2010. febr. 15. 20:12

Hát én is remélem hogy hamar sikerül majd teherbe esnem. Az az igazság hogy nem sürgetem most.Majd összejön, ha csak nyáron az se baj:)

Reginél más volt. Ott sajnos sürgős volt mert megszünőben volt a munkahelyem és ettől függött hogy kirugnak vagy sem. Nagyon rossz volt mert ideges voltam, de aztán pont végszóra lettem terhes, ugyhogy nem rúgtak ki.

Most viszont még van 1 évem hogy sikerüljön :)

1577. uracsvivi (válaszként erre: 1576. - 56e930fc2a)
2010. febr. 15. 14:35

Én is ilyesmit szeretnék neki szülinapra vagy húsvétra de anyós azt mondta megveszi.


Regi remélem hamar sikerül amit szeretnétek:))


Már nagyon várom a tavaszt.Virág jól van nincs semmi gond vele bilizik ezerrel.

2010. febr. 15. 14:23

Sziasztok.


Jövő hónaptól nekilátunk a kistesónak !!!

Ezt csak ugy írtam.

Hogy vagytok?

Mi jól, mi Reginek egy lábbal hajtós biciklit szeretnénk a szülinapjára. Ezt kérjük a családtól mert elég drága, 20.000 ft az ára.De nagyon-nagyon hasznos dolog.

1575. uracsvivi
2010. febr. 9. 08:39
Köszi aranyos vagy.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook