2008 őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Bezi, örülök, hogy jóra fordult a helyzet, tényleg nem volt már így jó... Légy boldog!!!
Linett csak reggel szopizik, majd du. 1x, de van amikor csak reggel. Ez is elég nagy kínlódás már nekem, mert az első 5 perc után már csak az üres cickót szívja, akár 20 percen át...:-S Pár hét múlva végleg elhagyom a délutánit, aztán szept. végén a reggelit is. Ez a terv... Aztán majd meglátjuk. Szombaton pl. éjjel másfél órát sírdogált (talán a foga?!) s csak a cicin csüngve nyugodott meg....:-((( Persze nem lett reggelre újabb foga, de lehet mégis az fájt neki...nem tudom. Még csak 2 foga van. :-)
sziasztok!
Levi nekem is cici bolond,még mindig szopizik,igaz ez már csak a saját maga szórakozására,ezzel már jól lakni nem lehet.De nem akar lemondani róla,és egy hete tiszta bolond,ordít értem még az apjával sem akar ellenni.Vissza bújna ha lehetne,kis bolondom.Viktor teljesen más volt ilyen idősen,ő inkább nagyon apás volt és most is apa a mindene.
Monix, ha nem csipegeti fel, add csak nyugodtan Te oda neki a kockákat. Erik is úgy eszi, hogy én tartom a szájához. Néha kiveszi a kezemből és megeszi maga.
Nálunk még sok szopi van, a fiam határozottan cicifüggő továbbra is.
Végülis Márk már 11 hónapos, szerintem elhagyhatjátok az egyik szopit, ha úgysem érdekli a dolog.
Szép jó reggelt és napot mindenkinek ☺
BEZIKE: Új élet, új lehetőségeket és újfajta boldogságot rejt magában! Légy boldog!
MONIX: Szerintem reggel Márkotoknak ciciztetés nélkül add oda a tápszert, mert ezek után a meleg éjszakák után kell a folyadékpótlás. Vajaskenyér ügyben nemtom, mit lehet tenni, mert mi még csak a joghurt+sonkakockáknál tartunk.
Sziasztok ....itt vagyok vidéken anyuéknál van egy kis időm amig Márk alszik látommindannyian jól vagytok Örülök Bezike ,hogy nem borultál ki nagyon a szakítás miatt és végre megtalálod azt akivel boldog lehetsz!!!!
Csajok ti ,hogy álltok a szoptatással szopik még a baba Márk idáig reggel este immel ámmal szopott de az utobbi 2-3 napba bekapja sziv 3-4 t elengedi és várja a tápszert ...nekem meg gőzöm sincs mit csináljak próbálkozzam még vagy hagyjam vagy hagyjam el az egyik szopit ?Reggelire amúgy mit lehet nekik adni ti hogy adjátok nekik a vajaskenyeret felkockázva vagy egészbe és megeszik úgy ...Márk nem hajlandó felcsipegetni ha felkokckázom nem tudom mit csináljak.
sziasztok!
Dög meleg van ,elviselhetetlen.
Bezike akkor nem mondom,hogy sajnálom,ennek akkor már tényleg nem volt értelme.
sziasztok
én is rég voltam,bár szinte minden nap olvaslak titeket,szólni mégis lusta vagyok.most viszont bezike szóra késztetett.nem semmi,tényleg zajlanak az események.én annyit mondanék ha neked és marcinak így jó és boldogok vagytok akkor megérte ezt választani.annak semmi értelme nem lett volna hogy a gyerek olyan környezetben nő ahol állandó veszekedések vannak.
monixnak akartam még mondani hogy én is cipelem minden felé a gyereket,pont amiatt hogy ismerkedjen az új dolgokkal.meg nekem is jó hogy nem ülök otthon.
szofi a paradicsomot egyáltalán nem szereti,de bármilyen főzelék jöhet.bár mostanában elég keveset eszik és az alvása sem az igazi.talán a foga.pár napja egy nap 4-5ször kakil.ez is lehet a foga???
viszont tegnap megtörtént a csoda felállt végre egyedül.ma meg már egyik kanapétől a másikig tipegett.bár semmi félelem nincs benne,időnként elengedi magát a semmibe.3 lépést megtesz egyedül,de aztán elveszíti az egyensúlyát.
úgy tűnik a mászás ki fog maradni,hiába próbáltam tanítani.
Krumplifőzelék nálunk is bejön. Meg a répafőzelék /répa pirítva, majd párolva, joghurtos habarással/, tökfőzelék, paradicsomos zöldbabfőzelék.
Meg a sajtos kenyér, vagy a vajas lekváros.
Csak bébikaja ne legyen:).
Igaz nem eszik sok szilárd kaját, inkább csak szopizna.
sziasztok!
Levinek mindegy ki mit eszik mindenért hisztizik,a joghurt nagy kedvenc nála is. Tegnap a szilva nagyon ízlett neki,de nem mertem sokat adni belőle.Ma borsófőzelék lesz a menü:-)
Sziasztok!
Én soha nem passzíroztam a zöldet sem. Nem bántotta a hasát. :-) Nekem a doki mondta, hogy NEm KELL áttörni, mert csak akkor puffaszt nagyon, ha egyben nyeled le, ha szét van turmixolva, akkor nem. Valami igazság lehet benne, mert nem passzíroztam, mégsem volt tőle hascsikarás.
Nálunk tegnap a sült csirke combi volt a csúcs :-)
Majdnem az egész tálcát magára rántotta Apu elől :-)
Feles borsót is lehet adni a kicsiknek.
Előnye, hogy nem kell átpaszírozni mint a zöldet!
Nálunk sok krumpli és kevés borsó arány vált be a zöldnél és a felesnél egyaránt.
Sziasztok!
Mi is kipróbáltuk a vajas kenyeret,és imádta a kiscsaj.Csak úgy cuppogott vele!:)Ez is már végső elkeseredésemben történt,ugyanis semmit nem eszik csak szopizik.szegénynek nincs még egy foga sem,de szerintem most indult be a dolog.Most is Nurofennel sikerült elaludnia.
sziasztok!
csajok feles borsót lehet már adni nekik?