2008 őszi babák (beszélgetés)
Mondjuk igazad van ,mert annyi kaja elég is mert a mi repülőutunk csak 1,5 óra lesz ha meg úgy jön ki a lépés megetetem mielőtt felszállunk a gépre.
Tényleg és Flóra bébiéelt eszik inkább vagy főzől neki ?
Szopik még?
jól bírja, viszek játékokat és szépen eljátszik, meg egy pelussal végigtöröl mindent. :))
Holnapután megyünk, de nem a tengerpartara, hanem Isztambulba, apát kísérjük el az üzleti útjára, kedden jövünk haza. Én a csomagként feladott bőröndbe rakom a vizet és a bébikaját, oda korlátlanul lehet pakolni. A kézitáskába 1 2 dl-es almalevet és egy bébikaját rakok az útra, ennyit gond nélkül fel lehet vinni.
Sziasztok.....voltunk tegnap dokinál a sebbel háát nincsenek jó hireim elfertőzödött és ótvaros nagyon jó kenegetni kell neki naponta többször 1 hét múlva kontroll,hogy gyógyul-e ha nem akkor antibiotikumos kezelés szájon át ...remélem arra nem lesz szükség....Azt mondja a dokinő bárhol elkaphatta ....
Réka és amikor viszed magaddal Flórát körmos,kozmetikus azt jól birja én is szoktam vinni de mindig akkor jön rá valami amikor ott vagyunk ...habár a múltkor nagyon jól viselkedett.
Réka mikor mentek nyaralni Törökbe?Nem tudod mennyi bébiételt ,vizet lehet a repülőre felvinni?
szep jo reggelt mindenkinek!!
mi is visszuk mindig magunkkal Dorkat, igaz nekunk nincs is itt a csalad, hogy vigyazzon ra.
Sziasztok!
Én majdnem mindenhova viszem magammal Flórát. Kozmetikába, körmöshöz, boltba, dm-be, hétvégén Balcsira, stb. Talán fodrászhoz nem kísér el egyedül, mert az nálam 3 órás mutatvány. :)
Mi is triciklit tervezünk venni Flórának szülinapra, de ezt kismotorrá és 2 éves korig használható biciklivé is lehet alakítani.
sziasztok!
Én is adok már neki dinnyét,mind a kettő ízlik neki,amit nem adtam neki a bőre miatt az epe,málna és szeder.A légzésfigyelőt már misem használtuk rég óta ,én is két hete adtam el.
Szép jó reggelt és napot mindenkinek :-)
KI TUDJA?: Görögdinnyét lehet kóstóltatni a gyerkőcökkel? Azt mondják a sárgadinne alergizál és azt nem szabad.
MONIX:Valóban azért is fontos a babáknak a lakásból való mindennapos kijárás, hogy sok inger érje és lásson mindenféle korosztályú,embereket a családtagokon kívül is, mert így nem lesz oly félénk és ijedős a közösségbe való beszoktatásnál. Biztos nem komoly a sebetek és gyorsan be fog gyógyulni.
Légzésfigyelővel én is így vagyok, a miénk is bébiőrrel egyben van, de anyuékhoz én sem hozom magunkkal.
Biztos nem komoly a seb, rendbejön majd. Ha nálunk bibis van, sebhintőporral vagy fertőtlenítős-hámosító kencével kezelem. Úgy gyorsan meggyógyulnak.
Én sokat viszem erre-arra, általában szokta élvezni, ha kirándulunk. Ma annyira nem élvezte a vásárlást, csak mikor az ölemben volt és egy-egy óvatlan pillanatban lerámolta a polcokról, ami a keze ügyébe került.
Háát akkor nem tudom valami olcsót nézek azt hiszem mert tényleg fölösleges egy drága mert lehet,hogy nem is fogja szeretni ...)))
Nem tudom ezt a játszóterezést se tegnap levittem egy játszótérre mondjuk ott nem volt hinta csúszdáztunk egy kicsit meg leraktam a fűbe ott elvolt egy darabig meg volt az a rugós hintaló igazából elvolt és nézelődött de nem nevetgélt vagy hasonló ...homokozóba még nem mertem berakni ..elég parázós anyuka vagyok ha itthon is összeszed valami piszkot a kezével megyek és mosom meg ...lehet nem kéne ennyire?
Hali. Linett próbálja hajtani, néha sikerül de csak hátrafelé. A mamánál pedig addig ficergett rajta, amíg meg nem lódult egy kicsit..;-D Bence csak 2 éves kora körül értékelte, de csak a 3 kerekűt, ezt a kisebbet nem szerette. Ha nem lenne amúgy, én nem vennék még...:-) Bencének 1. szülinapjára vettük a tolható triciklit, amin zenélő gombok vannak, s van körbe leesésgátló "korlátja". AKKORIBAN nagy divat volt itt felénk a lakótelepen, s másé mindig tetszett neki...így azt kapott. Nagyon szerette, de így utólag nagy hülyeség az is... Azért vettük, hogy majd ki tudjuk használni, hisz le lehet venni a lábtartóját -korlátot és úgy 3kerekű bici lesz. De az a helyzet, hogy mire eléri a lába a pedált és megtanulja tekerni addigra már hajtja a sima bicajt is. (Mellesleg Beni még nem hajtja.) Mindegy...jó lesz Linusnak. Amúgy én sem tudom mit vegyünk, azt hiszem nem lesz nagy durranás...meg van mindene. Akkor meg minek vegyek? Hogy még legyen valami kacat?! Ááááá...
Mi megyünk sokfelé, napi szinten játszóterezés a nagyobbak miatt szinte kötelező! :-DD Ja, és Lini már régóta "homokozik"...:-)
szia!
Én válaszolok,nálunk van bébi taxi és motor is Viktor miatt.Levit rászoktam ültetni,ügyesen tartja magát és nyomkodja a gombokat,de még menni nem tud vele,csak ül rajta.Hajtani kb.más félévesen szokták vagy később addig nem .
szia,
mi szinte minden nap megyunk Dorkaval. Ha mas nem boltba bevasarolni es akkor is csak nezgelodik.
Most hogy otthon voltunk a sok uj dolog utan annyira erdeklodott.
Viki a kismotorra ha rátesze Linit megtartja magát rajta és hajtja a lábával?
Nem tudom Márk nem kicsi-e még ehhez végülis kapszkodva már lépeget az ágy körül és mindenhol felállahol kapaszkodni tud.
Lányok akartam kérdezni ti mit vesztek 1 éves szülinapra a gyerkőcöknek most ezen agyalok ...meg ugye nekünk keresztelő is lesz és kérdezi a rokonság...nem akarom ,hogy valami hülyeséget vegyenek ..
Sziasztok .....én még használom a légzésfigyelőt valahogy nyugodtabb vagyok mondjuk egybe van a bébiörrel és igy egyszerre kapcsolom be ....érdekes mert amikor hazamegyünk anyuékhoz oda nem szoktam vinni ott nincs....
Jajj csajok viszem ma Márkot dokihoz lett egy seb a karján és nem akar elmúlni remélem nem komoly tök piros a széle ....)))
Én azt akartam kérdezni ti sokat viszitek a babákat ide -oda ,kirándulni ,stb vagy inkább otthon vagytok vele mert valahol azt olvastam sok inger kell ,hogy érje igy jobban fejlődik az agya ...)))
mennem kell, Dorka felkelt :( nem sokat szunyalt
Remelem hamarosan tul leszunk ezen a betegsegen..
pusz
sziia,
mizu veletek??
sziasztok.
van valaki ??
Sziasztok!
Én kb. 1 hónapja már nem használom, szerintem már eladhatod.