Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
13327. stefi9
2009. aug. 28. 13:45
mint szofi se sokkal több kiló sarahnál,én is mindig agyalok mit kellene adni neki hogy kicsit hízzon.ha egész nap etetem akkor is csak a pocakja nagy,a keze és lábai vékonyak.
13326. stefi9
2009. aug. 28. 13:43

sziasztok

vasalás???lehet hülyén hangzik de én semmit nem vasalok.a picinek vasaltam a ruháit fél éves koráig.megpróbálok úgy teregetni hogy ne legyenek gyűröttek,persze ha egy póló nagyon gyűrött azt kivasalom,de ritkán van ilyen.

13325. kitta73
2009. aug. 28. 12:10

sziasztok!

Én is adtam Viktornak bérest c-vitaminnal,hát az étvágya csak az a elején volt jobb,viszont az oviba nagyon bevált.Most átállunk hogy ne szokja meg a szervezete,multivitaminos rágótablettát vettem neki.

13324. vviki2 (válaszként erre: 13319. - Mint)
2009. aug. 28. 07:40

Jó reggelt!

Szerintem adhatsz már Sarahnak Bérest, ártani nem ártasz vele. (Úgy tudom lehet.) Én meg az étvágyjanítás miatt hezitálok, mert nem szeretném ha Bence elhízna....olyan formás kispasi. :-) Dominika is hízott tőle, bár neki kellett is, mert nagyon sovány volt. Na mindegy, azért megpróbálom, mert jó lenne ha nem csak 2 hetente látná az ovit...:-S

Monix, zokni nélkül volt a lábán? Úgy a fiam sem bírja, még mindig töri a lábát. Ne aggódj, szerintem jó lesz, de kell idő h. megszokja. Aztán te tudod.

13323. mint (válaszként erre: 13322. - Mint)
2009. aug. 27. 20:07
en velemenyem :)
13322. mint
2009. aug. 27. 20:01

Ja es szerintem nem lesz semmi problemaja,ha a masik szandit is hasznalja(foleg ha meg nem megy teljesen stabilan).

Ez csak az envelemenyem....

13321. mint (válaszként erre: 13320. - Monix5)
2009. aug. 27. 19:59
Probald meg esetleg zoknival ,ha anelkul volt a laban.Sarahnak az a nagyon puha cipoje volt eloszor(meg mindig hasznalja)es nagyon szepen tudott benne menni,nem volt vele gond.
13320. monix5
2009. aug. 27. 19:20
Sziasztok ...ismét itt lenne Lányok egy kérdésem ugye megvettem Márknak a baren Schue szandit ma elementünk benne a játszótérre de szerintem nem biztos ,hogy jó neki ....kidörzsölte fenn a bokájánál a lábát (lehet mondjuk szorosra húztam )meg olyan kis bénán megy benne és ezeknek azt néztem nem annyira hajlik a talpa ...mondjuk az igaz kicsit nagy még rá ...igy most nem tudom vegyek neki valami mást ami teljesen puha talpú,mert igazság szerint nekem olyat mutogattak 10ezer meg 12 ezerért amit teljesen kettéhajtott a nő azt mondta ez a jó első cipőnek .....most teljesen tanácstalan vagyok .Vettünk még neki egy egyszerű kis szandit nike tiszta könnyű de az nem fogja a bokáját na abba indult el abban olyan ügyes ...de gondoltam az nem tesz jót neki első cipőnek nem tudom mit csináljak..
13319. mint (válaszként erre: 13318. - Vviki2)
2009. aug. 27. 19:05
Allandoan elkapjak a betegsegeket egymastol :( Igen gondoltam egy kis vitamin kurara en is,par napja vettem is nekik vitamint.Csak alap vitaminok vannak benne 7fele talan.Most egyenlore ugy gondolom ez is eleg lesz +gyumit is eleg sokat esznek. A beres csepp az nagyon jo es ugy tudom etvagyjavito is.Nem tudod mennyi idos kortol lehet adni?Sarah eleg vekonyka nem artana ha felszedne par dekat :) Tegnap voltam vele a vedononel es 7.90kg (itthon 8.20-at mertem).
13318. vviki2 (válaszként erre: 13317. - Mint)
2009. aug. 27. 16:56

Köszi! Igen, jobban van már a kis maffiózóm, ma már nem volt láza. Remélem a pici nem kapja el.

Neked elkapják egymástól a gyerekek a nyavalyákat? Arra gondoltam őszre fel kellene turbózni őket valamivel, ne legyenek náthatanyák...suli, ovi..:-S (Domi szokott szedni Béres cseppet, meg multivitamint, az jó szokott lenni.) Te szoktál adni nekik valamit?

13317. mint
2009. aug. 27. 15:37

Sziasztok!

A vasalassal en is mindig el vagyok maradva :( Most is van 1 hatalmas nagy kupac,ami ram var.

A baren schuhe cipo jo,mar amugy irtam a multkor.Vegul mindegy,hogy milyen markaju,csak kenyelmes legyen....

Viki Lini jol nez ki a bikinivel.Remelem Bence mar jobban van.

13316. monix5
2009. aug. 27. 14:59
Hát igen ...neked legalább a férjed leviszi őket meg gondolom a 2 nagyobb jól eljátszik Linettel...nálunk hétköznap reggeltől estig dolgozik apa, hétvégén meg idáig elég sokat mentünk valahová igy az kiesett....igen igazából a vasalés az amivel én is el vagyok havazva ...de ilyen melegbe nincs kedvem vasalni ,marad estére de akkor meg hulla vagyok úgyhogy csak tornyosul.Na mindegy valahogy majdcsak lesz max marad a kupi ....még az a jó ,hogy a férjem nem szól érte ...próbálná meg !!!
13315. vviki2
2009. aug. 27. 14:32

Hát elég nehéz, de próbálkozom...:-)

Vasalással pl. mindig el vagyok havazva, mert ahhoz tényleg idő kell (ott állni mellette). Nagyobb munkák hétvégére maradnak, amikor apa leviszi őket és tudok egyedül dolgozni (ablakpuc.) Mosógépet kora reggel jó bepakolni, aztán még a délelőtti séta előtt teregetni. Felsöprés, felmosás nálunk nem mindennapos, gyerek ide vagy oda...nincs rá idő. (De még egyik sem volt beteg emiatt...:-) Pakolni naponta min. 2x kell, mert mindig újra szétrámolnak. Mosogatás este, vagy reggel, ebédfőzés...mikor hogy. Próbálok gyors kajcsikat összedobni. Mi pl. nem vagyunk levesesek, nincs minden nap leves és van amit 2 nap eszünk (mint ma, meg tegnap a darástésztát). Persze van úgy hogy úszik a lakás a kupiban... Kell egy megértő férj és sok-sok türelem, elsősorban magunknak, hogy elviseljük a fejetlenséget. Ha minden összejön (pl.gyerek szétkeni a kaját a konyhában, kifut a leves, összetörik egy pohár, kiszedegeti az összes törlőkendőt..stb.) akkor sem szabad összetörni, idegeskedni, inkább nevessünk egy jót és nézzük a helyzet mókás oldalát....:-D

Ne aggódj, ahogy telnek az évek mindig jobb lesz.

13314. monix5
2009. aug. 27. 14:14
Csajok Vviki ,Kitta ti mint 2-3 gyerekesek ,hogy osszátok be az időtöket ,hogy ne szaladjon a lakás tudjatok főzni is stb..stb és még magatokra is van időtök?
13313. monix5
2009. aug. 27. 13:40
Köszi Csajok az infót ...fogja a bokáját ,meg viszonylag puha a talpa,habár az elphantennek is ilyen a talpa .Márknak még alig adok valamit én még külön főzök neki habár jó lenne már azt enné amit mi mondjuk amit mi eszünk mindig megkóstolja...talán már elfogadja a darabossabb kaját is ma is azt evett meg tegnap is
13312. kitta73 (válaszként erre: 13311. - Vviki2)
2009. aug. 27. 12:29
Azért mi már bátrabban etetjük a gyerekeket,legalábbis én úgy vettem észre magamon.Viktornak sokkal később adtam mindent mint Levinek,Levi már szinte mindent meg kóstolt egy-két dolog kivételével.
13311. vviki2
2009. aug. 27. 12:26

Linett is a miénket kapja, bár tejet meg tojást még nem kapott. Ma viszont daragombócot evett...várom a fejleményeket. (tojás)

Monix, jó az a márka, Bencének volt ilyen cipője. Én meg voltam vele elégedve. Hajlik a talpa és kemény a rüsztje. :-)

13310. kitta73
2009. aug. 27. 12:23

sziasztok!

Monix az a lényeg hogy fogja a bokáját és puha talpa legyen.

Tegnap adtam Levinek kemény tojást,azt mondta a doki ha nem pattog ki tőle akkor most már eheti a fehérjét is,a tejet é is ihatja most már.

Főztem ma borsólevest sok zöldséggel és csiga tésztával,Levinek nagyon bejött,csak úgy falta Viktorral.Másodiknak meg csak egy kis krumplifőzeléket csináltam,Levinek ez is bejött.

Én már nem is főzök neki külön,max. akkor ha valami fűszeresebbet csinálok.Az üveges kaja neki már annyira nem jön be,jobban szereti amit én csinálok,tetszik neki hogy együtt eszünk az asztalnál.

13309. monix5
2009. aug. 27. 11:18

Sziasztok.....Vettem Márknak tegnap gy szandit a Deichmannba de nem tudom jó e ez a Baren-Schulz vagy mi a márkája erről mit tudtok jó első cipőnek?Elehantenbe nincs csak 20-as szandi az meg nagy neki .

Húú amúgy elég nyűgös 2 napja úgy néz ki jön a felső 2 foga és attól szenved ennyire a kis drágám a vámpirfogai a 2 szélső már kint van most jön a középső 2 .Remélem mire indulunk nyaralni kibujnak .

13308. mint
2009. aug. 26. 18:33
Koszi lanyok :) atadtam a koszonteseket a lanyomnak.
13307. rekag (válaszként erre: 13306. - Gabibus)
2009. aug. 26. 18:12
Szombaton töltöm a 6. hetet, vagyis még nagyon az elején. Flórával anno én ilyenkor már hánytam és úgy égett a gyomrom, hogy nem tudtam enni, inni. Most egyelőre a hasszúrkáláson kívül nincs más tünetem, de ami késik az nem múlik ugye. Jó lenne problémamentesen viselni, de hát nem is kívánságműsor. :)
13306. Gabibus (válaszként erre: 13305. - Rekag)
2009. aug. 26. 17:36
:-)) Jah, azota mar valtozott! ;-) Itt mar mondtam, hogy a Flora a legutobbi valasztas, de a Petra mar regen kiesett, vagyis most epp ott tartunk, hogy Flora..valami. Nekem a Petra volt az eredeti valasztasom, de ha igazsagos akarok lenni akkor ez most apa "kore" lesz,mert a Peter Tamas az enyem volt. A "Sorsunk a nevunkben" konyvben most epp az "F"-nel tartunk es apa valasztotta a Florat,ami szerencsere nekem is tetszik.;-) Majd megyunk tovabb es keresunk egy masodikat is. Azt ne is kerd, hogy meseljek, mert csak elkeserednel. ;-) Panaszkodni meg amugysem akarnek hisz senki nem kenyszeritett arra, hogy ezt igy vallaljam. Persze azert Neked egy kicsit mas lesz, hisz az 5 honap sokat szamit. Plusz nekem a gerinc problemaim sulyosbitjak a helyzetet. Most rengeteg savam van, epp ezzel kuzkodom. Peterrel ilyen nem volt, de ez nem is zavarna csak a csipom, derekam , hatam, labam ne kinozna.A labam az szinten uj dolog,mert Peterrel az sem volt. A bal combom "tobol" annyira faj sokszor, hogy nem birok menni. Ma is azt hittem megdoglok mire Peterrel bevasaroltam.Aztan delutan mar fel se tudtam kelni a foldrol csak fekuldtem es ugy jatszottam vele. Csak kuszok,mint egy foka.:-))Nem ertem. Nagyon huz is a hasam lefele,ami szinten nagyon idegesito. Olyan mintha kiszakadna a fenekem es minden ott lent, nem beszelve ha meg emelgetem is Petert. Leguggolni sem tudok, mert akkor is ugy erzem kiszakad az aranyerem. Szoval ez nehany csak a "jobol". A legnagyobb es legnehezebb kulonbseg viszont az egeszben az, hogy amig Peterrel minden kis fajdalommal leulhettem megpihenni addig ez most keptelenseg. Ezt persze tudjak jol azok,akik mar nem az elsot vallaltak. Igaz, hogy a korkulonbseg nagyban valtoztat a nehezsegi fokon, de azert mindenkeppen nehezebb a masodikkal, barmekkora is legyen/legyenek az idosebb/-ek. Az altalanos faradtsag meg tenyleg pocsek,mert amikor delutan mar lecsukodna a szemem jatek kozben Peter epp akkor kap uj erore. Ma azt hittem megorulok,mert delelott csak fel orat aludt es egesz delutan ment, holott mar 3 ora korul majdnem szetesett a faradtsagtol. En mar nem is birtam menni utana igy be-beraktram a jarokaba uvolteni egy 10 percre.;-)Vegul fel 5-kor, eves kozben az etetoszekben aludt el. Hihetetlen.Mostanra meg mar en nem tudok aludni pedig jo lett volna.:-)Szoval sehogysem egyszeru, de Flora ddigra mar "nagylany" lesz,mire Te 5-6 hos leszel. Remeljuk nem lesznek nehezsegeid az elso trimeszterben. Nekem az altalanos vacaksagokbol semmi nem volt. Meg az emelyges sem, ami Peterrel volt.Ha nem tudom eszre sem veszem, hogy varandos vagyok.Mostantol viszont annal nehezebb lesz. Karpotlas.;-) Mindenesetre remeljuk a legjobbakat! Talan egesz konnyen viseled majd. Hol tartasz pontosan? Megnezem a lapodat, talan mar fent van...
13305. rekag (válaszként erre: 13302. - Gabibus)
2009. aug. 26. 15:57

Látom meg van a kisasszony neve, mindegyik nagyon szép, bár én elfogult vagyok a másodikkal szemben :P

Hogy viseled nagy pocakkal a Péter körüli teendőket, gondolom sokkal könnyebben elfáradsz stb. Mesélj mi vár rám! :)

13304. rekag (válaszként erre: 13301. - Gabibus)
2009. aug. 26. 15:55
Csatlakozom, boldog szülinapot a kishölgynek!
13303. rekag (válaszként erre: 13300. - Stefi9)
2009. aug. 26. 15:54
köszönöm! én egyelőre magabiztos vagyok, tavasszal majd valszeg be leszek tojva :D
13302. Gabibus (válaszként erre: 13293. - Rekag)
2009. aug. 26. 15:54
Ez igy van.:-) Gyereke/embere valogatja, hogy hogyan reagal erre. En ragozok felszallas kozben es az eleg, de a sogornomnek ugy bedugul a fule, hogy hetekig nem jon rendbe.
13301. Gabibus
2009. aug. 26. 15:51
Mint! Boldog szulinapot a nagylanyodnak! :-))
13300. stefi9
2009. aug. 26. 15:47

sziasztok

réka nagy gratula:)irigykedem,de én bátortalan vagyok egyelőre:)

kitta nagyon nagy baba levi.biztos magas fiú lesz.

mint a nagylánynak boldog szülinapot:)

13299. bezike (válaszként erre: 13286. - Monix5)
2009. aug. 26. 11:04
Sziasztok! Monix, nekem is sokszor szalad a lakás... most is. Mosogatni kéne, mosok közben, össze kéne szedni a gyerek játékait a földről és még a számítógépen is kellene dolgozni. És már 11 óra... 8 után keltünk, boltban, postán voltunk, most reggeliztünk. Hihetetlen, de én sem érem magam utol soha. Marci most már alig alszik napközben, általában dél körül elszundít, ha már 2 órát alszik, akkor elégedett vagyok, de ált. beéri 1 órával is. Akkor kéne gyorsan mindent csinálnom, de hát az kevés ugye... én már gondolkodtam többször is, és most már nagyon azon vagyok, hogy felkeresem itt a faluba azt a nőcit, aki szokott gyerekekre vigyázni. Néha 2-3 órára leadnám neki, hogy tudjak már itthon csinálni valamit...
13298. mint (válaszként erre: 13297. - Mint)
2009. aug. 26. 10:38
Ezt jol leirtam.Ugy ertettem,hogy neked is koszonom a koszontest :DDD
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook