2008 őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Egyenlore meg csak tervben van a koltozes.Igazabol egy nagyobb lakast szeretnenk,mert a mostani lakas tul kicsi :) (2szobas,hozzateszem itt eleg picik a szoba meretek).
Sziasztok!
Mint hová költöztök? olvastam a naplódban...
sziasztok!
Mindenkinek köszönöm,már jobban vagyunk.Levi is nike-be nyomul most,utána télre nekünk is asso van,Viktornak is azt szoktuk venni.
Hali....:-))
Örülök, hogy megoldódott a cipőkérdés Bezike! Linett is Nike-ben "nyomja", de még nagy neki, így sétálni nem lehet benne. A kocsiban viszont szupi, nem fázik neki a lába ha hideg van. Most nem lesz pénzem venni neki, így októberig várnia kell a kiscipőre...:-S Meg amúgy sem tud még járni, így nem problémázok rajta. :-))
Szerintem a Skippy, Bobby Shoes és a Baren Shues is jó márkák, és jó áruk van. Az Asso, Falcon és az Elephanten magas árfekvésű lábbelik, de természetesen attól még jók...kinek mire van pénze :-) Én is tervezem a bölcsit, ha összejön az angol-tanfolyam akkor viszem másfél évesen. Ha nem, akkor "csak" 2 évesen megy majd. De szerintem a Bence úgyis hazahozza majd a bacikat...:-(
Velünk nem történik semmi érdekes mostanában, ami mégis, azt leírom a naplómba, s nincs energiám itt is regélni..bocsi. De semmi különös...nem megy még a Linett, nem beszél, nem tud cigánykerekezni ;-D és a fogai is elakadtak valahol, mert még mindig csak 3 van neki. Amúgy hatalmas akaratereje van, hisztis, makracoskata lett...nőből van...;-P
Sziasztok!
Bezike, az Asso és a Falcon jó magas lábfejű babáknak is.
Sziasztok, én legkésőbb januárban elkezdem a bölcsit, illetve Marci. :))) Úgyhogy én is kíváncsian várom, hogy hányszor leszünk itthon ilyen-olyan betegség miatt. Gondolom az eleje arról fog szólni, hogy orvoshoz megyünk, otthon vagyunk, meggyógyul, vissza, megbetegszik, orvos stb... mindegy, úgyis van egy csomó szabim...
Marcinak megvan az első cipője! Apukájától kapta, egy szürke-narancssárga Nike cipő, nagyon aranyos, szép. A talpa olyan vékony, hogy átlátszódik a műanyag, a talpbetéte pedig barázdált, így mozog a lábbal. Nagyon komoly, csak sajnos a bokáját nem tartja, így vennem kell neki még egy cipőt. Persze az 1 cipő amúgy is kevés. Én meg majd veszek neki bokafogósat. Az Elefantent próbáltuk, de az eladó ránézett a gyerek lábára és közölte, hogy ezt a márkát felejtsem el, mert olyan magas a lábfeje, hogy nem bírom beletuszkolni. Mondjuk magamtól is észrevettem... így marad valami más, de egyelőre nem volt kínálat. Majd jövő héten elmegyek és megnézem neki. A lényeg, hogy szegénykémnek már nem kell mezitláb vagy zokniban lennie, ha elmegyünk valahová. Tiszta égő volt. Úgyhogy örültem nagyon az ajándéknak... Marcinak is tetszik, nézegeti, játszik a tépőzárral meg ilyenek. Nem tudom, hogy véletlen volt-e, de már többször mondta, hogy baba. Bár apja mondta, hogy a múltkor tanítgatta neki, lehetséges, hogy onnan ragadt rá, mert leginkább azóta mondja, nem tudom... de izgi nagyon, hogy nemsokára elkezd szavakat mondani. Már nagyon várom. Tök jó lesz vele beszélgetni. Na lányok, most feldobtam pár témát hirtelen, lehet hozzászólni. :)))
Te jó ég..! Jobbulást nekik!
Akkor fel kell készülnöm nekem is..:-S Egy hét ovi, egy hét otthon....
sziasztok!
Viktor 1hétig bírta az ovit,hétfőn már a dokinál kezdtünk mandula gyulladás,ráadásul Levi is elkapta.Most már jobban vannak,de a héten már itthon lesz velem mind a kettő.
Sziasztok!
Én vagyok, csak nincs mit olvasni....meg nincs mihez hozzászólni. :-(
sziasztok!
Tegnap csak összejött az ugrálóvár,4-szer ment be.de azért már hűvös van estefelé,lassan itt az ősz.
sziasztok
boldog névnapot a nagyfiúnak.szegény az ugráló várról mindig lecsúszik a rossz idő miatt:(
sziasztok!
Mindenkinek köszönöm,mára ugráló várat ígértem neki,de nagyon gáz idő van.
Nekem szerencsém van Viktornak sok cipője megmaradt nem kell vennem Levinek:-)
Sziasztok! Boldog névnapot Viktornak!
Na, úgy látszik, végre megtörik a jég, illetve a fogíny és kijön Marci "hiányzó" 8. foga. Azért hiányoltam annyira, mert a többi már hónapokkal ezelőtt kijött és ez az egy valahogy nem akart. Tegnap sikerült belenéznem a szájába és mintha lyukas lett volna a fogínye... ha minden igaz, a foga törte át...
Még mindig nem sikerült neki cipőt vennem, pedig nagyon kéne már. Főleg, hogy megjött a rossz idő. Zokniban mégsem vihetem ki már az utcára...
Na mindegy, valahogy majd lesz.... valahogy megpróbálom kigazdálkodni az árát. Szép hétvégét nektek...
sziasztok
nagyon boldog szülinapot a születésnaposnak.
nálunk most van egy furcsa dolog.3 napja ha szofi meglátja a köldökét elkezd sírni torka szakadtából.teljesen olyan mintha megijedne tőle.hiába mondok vagy csinálok neki bármit,nagyon sír.esti fürdetésnél meg állandóan nézni akarja.
szerintetek???mi ez???
sziasztok!
Levi nagyon nyűgi az idő miatt,nagyon megérzi mind két gyerkőc.Viktor még mindig imádja az ovit,haza sem akart jönni.Megérkezett a bútora is Viktornak,apa nem unatkozik mire össze rakja,de Levi és Viki imádja a felfordulást.
Sziasztok!
A fiam a 37-ik hetig faros volt(a doki hatlamas felkiallto jelet tett a kiskonyvbe)A nagyobbik lanyom pedig 36 hetesen fordult meg.Hozzateszem nem voltak hatalmasak :)
Sokan mondjak a 4kezlabra allast esetleg hideget tenni a pocakod tetejehez...
Meg boven van ideje megfordulni sot ha jol emlekszem a legtott baba csak a 28-ik het utan fordul meg.