2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
A fejlesztő tornán játszanak:)!
Zalán nagyon hamar nőtt nagyra,most 5 éves,és 7 évesnek néz ki,kicsit suta.
Eljárunk ide,mert tartok attól,hogy az iskolában "ceruza fogási nehézségei" lesznek!
Vagyis már most is vannak,de még van 1,5 évünk hogy ráálljon a keze.
Sziasztok!
Túl vagyunk az alvásambulancián.
Este 7-re kellett mennünk,megfürdettem,utána rákötötték az ekg-t,meg a többi tappancsot ide-oda.
Kapott az orra alá is egy olyan valamit,ami a légzést nézi(mint a filmekben,aminek a végét a fülek mögé teszik),meg az ujján is volt egy érzékelő.
Utána megitta a tejcsikjét és el is aludt.
Ez volt negyed 9kor,a gép este 10től reggel 6ig figyelte.
Ami a legérdekesebb,hogy az én kis tündér bogyóm így feldíszítve,mint egy karácsonyfa aludt reggel 6ig.Pedig a hasára volt kötve a téglalap alakú gép,és mégis nyugodtan aludt,mintha nem is lenne rajta semmi.
Összesen 2x sírt fel,amikor beleütötte a fejét a fémkiságyba.
Én is aludtam,párszor menetem oda,mert néznem kellett,hogy nem szedi-e az orráról azt a valamit,de még csak hozzá sem nyúlt.
Azt mondta az asszisztens,aki velünk foglalkozott,hogy még ilyen jó kisbabát nem látott,és nem az alvással van szerinte baj,hanem nagy az esély arra,hogy porallergiás.
Ez meg lehet,mert mielőtt elindultunk este,letakarítottam a fürdőszoba polcot,reggelre ujjnyi por volt rajta:(!
És azóta nem alszik,amióta lejjebb tettük 1gyel az ágyát,nálunk rettenetesen sok a por:(
Most nézünk laminált padló után,hogy ki tudjuk cserélni a padlószőnyeget,az is csak fogja a port,hiába porszívózunk rendszeresen.
Eredmény 2 hét múlva lesz,ott majd elmondják,mi a teendő
sziasztok.
egy kicsit eltűntem bocsi érte.
sok volt és van a zűrzavar körülöttünk. Ugye válunk és a férjem nem ad se pénz se nem jön nem hívja a gyerekeit. dec 11-én lesz az első tárgyalás.
holnap se ünneplünk mert nincs miből. ez van.
Én utólag de nagyon boldog első szülinapot kívánok minden eddig betöltött kis ünnepeltnek:)))
jó reggelt
Bottyán kitartás, én is csinálom még van még 3kiló amit le kell dobnom, tavasz óta lement 14kiló. kitartás.
mi jól vagyunk, Martin egyre többet próbál egyedül lépegetni, meg a taxira fel le ülni,
Csajok!Kinél mi a helyzet??????
Most már így a 6. napomon merem kijelenteni hogy fogyókúrázom,és ehhez egy naplót is csinálok.Úgy érzem már nem lesz gond.Bár először nagyon hezitáltam.És remélem hogy sikerül amit célnak kitűztem!
Babák jól vannak???
Csacsa!Manó jól van?????????
Zalafáncsi!Mit csináltok ilyen fejlesztő tornán???
Alvásambulanciával mi a helyzet???
Jó reggelt!
Nálunk Fannit már fürdés előtt ráültetjük,de nem sokáig.Végül is ilyen barátkozás képen.Nálunk még mindig nem dőlt el hogy megy-e bölcsibe vagy nem.Pedig már el kellene.
Nálam is előkerült már a téma,de még várnék vele tél végéig.
Nálunk a cél jövő szeptember,a bölcsi kezdete,ha nem megy akkor nyáron drasztikusan hozzálátunk majd:)
Mindenképpen az kell,hogy el kezdjen beszélni!
Szia!
Én a Vaterán vettem(még augusztusban),és 2 volt még Zalánról.
Csajok!kérdés:
Bilire szoktatás,mikortól????
csacsa jobbulást a lányodnak.
kaptunk tükröt a kocsira hál isten, egész délelőtt kocsikáztunk, de apa most vett észre h a tükör nem olyan benne mint a másikba, valami nagyítós kell bele, elment most rendelni a chevroletbe. de a fő h van. és nem lett nagyobb baj.
csajok ti hol vettetek overált a fiúknak, én nem kapok Martinra,
sziasztok
zsiráfbébi: jó kis menü volt, örülök h minden jól sikerült, mi is vasárnap tartjuk várom már, de persze rossz érzés is, h ilyen gyorsan eltelt az idő. ti sírtatok lányok a szülinapkor? mert én már most pityergek, bennem vannak az emlékek, nagyon tavaly ilyenkorról.
MArtin egyre többet sétál , fogja az újjam a bútorokat és megy, és néha már pár lépés is megy egyedül, lassan elindul, már félek tőle. Lia és Adri lányai is elindultak már .
Nem régen értünk haza,
hétfőnként Zalánnal járunk fejlesztő tornára!
És képzeljétek el kivel találkoztunk ott:
egy másik anyukával,aki ugyanabba a csoportba viszi a kisfiát,és neki is novemberi a kisfia,november 12-én született.
Nem is ez az érdekes,hanem hogy egy lakótelepen lakunk és ugyanarra a játszóra járunk,mégsem találkoztunk még sosem:)
Nagyon sok novemberi baba van:)