2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot, meg a nagyik naptárat, most másra nincs keret. mi is még beszerző körútra kell menjük, mert nincs még meg minden,
Sziasztok!
Megint egész nap csavarogtunk,vásároltunk,ez a karácsony tisztára bezsongat:)!
De gondolom mindegyikőtök így van vele:):):)
De legalább meg van a motor Bulcsikának:)!
Meg vettem még neki egy kalapácsolós játékot,hagy hangoskodjon:)
Ti hol tartotok a vásárolással?
Ki mit kap karácsonyra?
sziasztok
Boldog 13.hónapot a fiúknak!!
Gratulálok a 13 hós Babáknak!
Huuu , de szegyenlem magam....el is felejtettem hogy ma 13 honaposak a babaink :DDD Gergonek is puszi!!!
Jó reggelt Renikém!
Helyzet?
Szia! Én is üdvözöllek, jó, hogy eggyel többen leszünk! Gyerek gyakran, írj magatokról minél többet!
Nem tom!!!!! Én csak használom a gépet, de nem értek hozzá!!!!
Jó reggelt lányok!
Csacsa! Pusszancs a 13 hónapos nagyfiúnak! Őrület, hogy öregszenek ezek a gyerekek!:)
Bottyan draga irj meg priviben minden adatot Fannitol :DD
Es kerek mindenki mast is aki nincs fent hogy irjon nekem privit!
Szeretném jelezni hogy nem vagyunk fent Fannival a táblázaton.
Szia!
Én ebben segíteni nem tudok,még hozzá makkanni sem:)!
Kérdezd meg Dórit,ő profi:)
Sziasztok!Jó reggelt!Minden oké??
Csajok!Hogy tudom megnagyobbítani a menümet,meg minden.Mert tegnap éjjel párom gépet szerelt és most kicsit szét van csúszva minden.Mármint tök pici betűk vannak,nekem meg nagy volt,csak nem emlékszem hogyan!
Sziiiaaaaa!Hogyne emlékeznénk rád!Hogy vagytok???Picur?Minden oké?Most már ugye írsz mindig?Mi van veletek?
szia
üdv közöttünk újra, mesélj mi van veletek? mit tud már a gyerkőc, mekkora?
talán páran még emlékeztek rám régen diamond88 neven voltam.
Sziasztok, csatlakozok a fórumhoz, egyedül nevelem a 13 hónapos kisfiamat, ő is novemberi baba.
Ja, én is hallottam ilyeneket! Pl. használt protézis, alsónemű, borzasztó, hogy milyen beteg emberek vannak. Ezért mondták idén, hogy a dobozok tetejét és alját külön kell csomagolni, mert át fogják nézni őket!
Na erre én is kíváncsi vagyok. Olyan jó lenne tudni, hogy milyen gondolatok forognak azokban az okos kis kobakokban:)
Mi Petrával évek óta készítünk cipős doboz ajándékot. A Babtistákhoz szokta elvinni apa. Idén viszont az iskolában közösen készítik össze a gyerekek, oda kellet beküldeni ezt-azt. Egyik évben mesélték a Babtistáknál a férjemnek, hogy milyen emberek vannak, kibontott, félig megevett csokit, félig üres tusfürdőt, letört kezű babát raknak a dobozba. Nem tudom, hogy az ilyen emberek minek vesznek részt egyáltalán a jótékonykodásban, vagy azt gondolják, hogy azoknak, akikhez eljut a doboz, a vacak dolgok is jók?!
csacsa!
Én úgy tudom,hogy nem hoxának kell írni,hanem a moderátornak,ő hamar válaszolt nekem múltkor is.
Hoxa oldalán ott van,hogy moderátor,és úgy tudsz neki írni
Nehéz nemet mondani,én is inkább hallgatok,mint nemet mondjak,vagy megbántsak valakit!
Igen, en benaztam el benne valamit es irtam hoxnak mar. Es azert is hogy tobb mindent tudjunk benne latni, vezetni. Tegnap este irtam neki de meg nem irt vissza.
Ez nagyon jo!!! Ez azt jelenti hogy mar hosszabban is emlekszik dolgokra...de jooo!
Képzeljétek ma mit csinált Fanni.Volt a kezébe egy kis bábú.Kajlákodva eldobta a mi szobánkba.Én kb negyed óra múlva felvettem és vissza vittem a szobájába.Erre ő ,rá egy 10 percre hgy én vissza vittem ismét kihozta és ugyan oda letette ahova előtte dobta a szőnyegre.Majd utána ettünk és elvittem aludni.Persze amíg aludt ismét vissza vittem.És képzeljétek az előbb megint vissza tette oda a szőnyegre.Most estig ott hagyom kíváncsi leszek ha az apja teszi el mit csinál?! De érdekes!!!!!!!!
Nálunk is kézzel eszi a párizsit vagy virslit.DE kanállal is próbálkozunk.DE ha nem ő meri fel hanem én egy máik kanállal felmerem és bele az ő kanalába,akkor azt tők ügyesen beteszi a szájába.
Martin nekem még csak kézzel csipeget ugy eszik, de lassan én is odaadom neki a kanalat had egyen
sziasztok
hú de sokat írtatok.
nekünk nem kell szemészetre menni, mondjuk nálunk mindenkinek jó a szeme.
nálunk is a sütik: fanta szelet, kozák sapka de dióval nem kókusszal. mézes zserbó. diós zserbó.
engem nem hívogattak semmi ilyennel kapcsolatba, hál isten , mi majd jövö év elején megyünk fotóztatni Martin akkor jut rá elég pénz, várom már....
igen én is utálom a rátukmálós dolgokat, nekem is az egyik volt osztársam betalált nyáron, ....hogy váltsak ide oda, kössek biztosítást erre arra... na mondtam neki h köszi nem kérek belőle...
Martin új szokása h bármit talál, vagy a kezét a füléhez teszi, és mászkál és dumál, mint aki telefonál, hát meglehet zabálni.:)
Kinyírtam párom egyik kedvenc pólóját.Össze mostam egy bordó nadrággal amit úgy kaptunk használtan a Fanninak.Nem is gondoltam rá hogy még fog.Na most már mindegy.Bevallottam telefonon,és nem dicsértek meg.DE azt mondta hogy elnézi nekem. :)
További ajánlott fórumok: