Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 Novemberben születendő babák fórum

2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)

1940. Csibe22 (válaszként erre: 1931. - 3374d74025)
2008. júl. 23. 09:04

szia!

Vigyázz magatokra!Pihenj sokat, szorítok , hogy ne legyen semmi gondd.

2008. júl. 23. 08:22
Az adatlapomról eltűntek a vonalzóim.Vagy csak nem találom őket?
1938. 9e7527505c (válaszként erre: 1927. - Mesianyu)
2008. júl. 23. 08:18

Köszi:)

Végre az én pocakom is megnőtt.Bár sokan még most sem veszik észre.Én most tartok ott h azért nem kérdezik meg mert nem tudják h terhes vagyok- e vagy csak meghíztam:)

Sok sikert a vizsgákhoz:)

Hogy birod a biztonsági övet nekem már most is kényelmetlen.

Én jővőhéten megyek terhelésesre ha minden igaz.

vandánál az első adagot megkaptam a védőnőtől. A másodikat receptre írták fel.

Azt h itt Szentendrén hogy van, én sem tudom, meert a beutalót még nem kaptam meg és nem is kérdeztem.

1937. 9e7527505c (válaszként erre: 1935. - 9d825e1bc8)
2008. júl. 23. 08:13

Vanda már elképzelte h majd építenek meg mesekönyvte nézegetnek meg rajzolgatnak együtt.Hiába próbálom neki elmagyarázni h a baba még nem fogja tudni ezeket csinálni vele csak kicsit késöbb,szegény még nem érti h miért.

Nekem is alul tapad a lepény, rálóg a méhszájra.

Úgyhogy lehet h én is császáros leszek:(Bár a doki még nem mondott semmi konkrétat de a lepény eddig még nem ment feljebb.

1936. 9e7527505c (válaszként erre: 1928. - Csacsa)
2008. júl. 23. 08:08

Ő is a köldökömhöz beszél, sőt néha bele is kukucskál hátha látja a kistesót:)

Amikor először jelentkezett ,úgy éreztem h nagyon hirtelen jött és nagyon sok.Ezért is ilyedtem meg.

Mostanában majdnem hogy folyamatos, betétet kell miatta hordanom.Színtelen és szagtalan.

1935. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 1924. - 9e7527505c)
2008. júl. 22. 22:35

Aranyos lehetett Vanda-az én Dorinám se érti hogy fog megszületni a tesó azt mondja mindig hogy felvágják a hasam és utánna összevarrnak(mint a piroska és a farkas mesébe)-de a végén lehet még igaza is lesz sajna(ugyanis ha a placentám nem megy feljebb valószínű császáros leszek de még van addig 1 kis idő..)

Ma láttunk 1 kisgyerkőcöt és madzagon húzta az elefántos autóját-Dorina mondta vegyünk ilyet a tesónak és majd kölcsönkéri tőle és kipróbálja.Mostanába boltokba is mindent összevetetne a tesónak már nézi neki a rózsaszín rucikat-mondtam ha meg fiú lesz szép lesz rózsaszínbe-ugyhogy ruhát még nem igen vettünk.

1934. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 1927. - Mesianyu)
2008. júl. 22. 22:30

Ügyi vagy hogy csak 3.5-öt híztál eddig.

Most jársz vezetni?-nem zavar a biztonsági öv?-én mostanába nem kötöm be magam engem nagyon zavar.

2008. júl. 22. 22:26
Nekem is ultrahangos doki mondta feljebb mehet de eddig nem ment feljebb.meg mielött ultrahangozott is kérdezte nem -e vérezgetek...(gondolom nem hiába kérdezte).Remélem kihúzom még ezt a pár hónapot novemberig.Én nagyon nem szeretnék kórházba végigfeküdni hisz van itthon egy 4 éves lányom.Nekem ez a terhességem is nehezen kezdődött görcsöltem a doki veszélyeztetettnek is írt ki meg szedtem rá gyógyszert nehogy elmenjen a baba.Aztán most tünetmentes vagyok csak izgulok a lenti placenta miatt.
2008. júl. 22. 22:23

Bottyán vigyázz magadra pihenj sokat!

Én szombaton megyek dokihoz vizsgálatra3 vérvételre de igen ideges vagyok miatta.Placentám mellső falon, mélyen, belső méhszájat eléri-ez a diagnózis nálam-a doki szerint nem kell aggódnom,de neten utánnanéztam és ezt írja pont ilyen kérdést tettek fel dokinak:

Ha terhesség első felében adódott ez a lelet, jó esélye van arra, hogy a méhűr és az un. méhnyak passzív szakasz "átrendeződésével", a terhesség növekedésével a lepény széle magasabbra kerül.

A lepény széli leválása egyébként ilyen esetekben akár viszonylag kis fizikai inzultusokra (akár az együttlét vagy uram'bocsá: orvosi vizsgálat) is bekövetezhet, aminek vérzés a következménye. Peches esetben az egész lepény leválhat: a kimenet fatális a babára és az Ön egészsége is komoly küzdelem végén sikerülhet csak.

Általában kisebb-nagyobb vérzés jelentkezik, ami legtöbbször kórházi nyugalom és kezelés mellett lehetővé teszi a terhesség kiviselését, de ehhez azért nemcsak a kezelés, de nagyfokú fegyelem és bizony nem kis szerencse is.

A megoldás: a teljes testi és szellemi nyugalom. Készüljünk a békére és tartsuk szárazon a puskaport... A félidő utáni elölfekvő lepény tartós kórházi kezelést indokol.

1931. 3374d74025 (válaszként erre: 1930. - Csacsa)
2008. júl. 22. 20:54

A külső van nyitva,a belső rendben van.Görcsöltem de az nagyon pici görcsök voltak,szinte semmi.Én már pár hete kérdeztem a védőnőmet hogy észre veszem ha esetleg nyílik.Erre Ő:-Persze,hogy észre veszed!Iszonyú nagy görcsökkel jár!

Hát nem tudom,nekem ezek az iszonyú görcsök elmaradtak.Ami volt azt meg annak tudtam be hogy a méhem készül nagyobb helyett csinálni a Babának.Most egy kicsit félek hogy mi lesz belőle.Bár sógornőmnek a 10.héttől nyitva volt,de ő itthol maradhatott.Nekem azt mondta a doki hogy most megmérte és ha egy kicsivel is nagyobb lesz akkor be kell feküdnöm,2 hét múlva.Csak akkor még igen csak vissza lesz 13 hét!Jujjjjjjjjjjjjj!

1930. csacsa (válaszként erre: 1929. - 3374d74025)
2008. júl. 22. 19:39

Es gorcsoltel elotte?

Nagyon sokan vannak akinek kinyilik ido elott sajnos :o( Az a lenyeg a baba jol van erre kell gondolnod.

2008. júl. 22. 19:13
Sziasztok!Most jöttem meg a nőgyógyásztól!Nem sok jó van!Kinyílt a méhszájam.(Puff neki)2 hét múlva (08.05.) vissza kell mennem és ha akkor tovább nyílik akkor kórház a végéig!Na most mondjátok meg??Szerintetek ez miért van?Megint görbűl a szám!De tudom hogy a Manó miatt inkább befekszek,csak ne legyen baja!
1928. csacsa (válaszként erre: 1924. - 9e7527505c)
2008. júl. 22. 15:21

De kis aranyos :D :D

nekem meg mindig a koldokomnel beszel be neki a lanyom, mondvan ott jobban halja ot :D

Es mivel jelentkezett ez a tobb folyas?

Vagyis mit erzel? Mert nekem ugyan ez van meg mindig szerintem.

1927. Mesianyu (válaszként erre: 1924. - 9e7527505c)
2008. júl. 22. 14:20

Örülök, hogy jól vagytok!

Ma voltam védőnőnél, vérnyomás rendben volt (a terhesség előrehaladtával csökken - most 106/63 volt). Súlyban 3,5 kg-nál tartok eddig - 23. hét. 2 hét múlva lesz csak UH - az még nagyon messze van:((

Az utóbbi 2 hétben sokat nőtt a pocim, és sajna aranyerem is lett. Vettem Hemorid kenőcsöt és próbálok az oldalamon aludni.

Majd 3 hét múlva megyek én is cukorterhelésre - bár még bizonytalan, hogy ott adják, vagy háziorvosnál receptre kell-e iratni - mintha én lennék az első és egyetlen kismama itt a környéken. Éééééés tanulok vezetni. A KRESZ már megvan, a rutin végénél tartok.

1926. 3374d74025 (válaszként erre: 1923. - 41b74d24bc)
2008. júl. 22. 13:20
Siófokon is csinálnak ez igaz,de nem sok jót hallani.Nem rég kapták a gépet és állítólag még nem nagyon tudnak vele bánni!Ha nem sikerül akkor nem kell kifizetni.Na de az ember azért megy 4D-re hogy hozzon haza valamit.Ezért mentünk mi is inkább Székesfehérvárra.Gólyafészek Kismama centrum,Sziget utca 4.De ha rá keresel a neten így megtalálod,és ott a telefon szám is.Nem kell bemenni a városba,mert alig hogy beérsz ott van,két benzinkút után.Szóval szerintem könnyű odatalálni.
2008. júl. 22. 12:39
Én úgy tudom h már minden nagyobb városban csinálnak 4D Uh-t.
2008. júl. 22. 12:38

Sziasztok lányok.

Jó hír:)Zorka jól van és nem a magzatvíz szivárog, hanem valószínűleg extra erős hüvelyi folyásom van.Nagy nagy kő esett le a szívemről:)

Vanda már nagyon várja a kistesót, már beígérte h majd vesz neki egy babakocsit:)

Már arra is rájött h a köldökömön fog kibújni.Látszott rajta hsokat agyalt ezen:)

1923. 41b74d24bc (válaszként erre: 1921. - 3374d74025)
2008. júl. 22. 11:26

sziasztok

Székesfehérváron merre csinálnak 4d uh-ot?Bent a kórházban?

De állítolag itt Siófokon is készitenek 4d uh.

1922. csacsa (válaszként erre: 1921. - 3374d74025)
2008. júl. 22. 10:19
Na ez jo hir, mert ez azt jelenti hogy ugyes volta a doki es jo DVD-t csinalt :D
2008. júl. 22. 08:47
Elfog kopni a DVD amit tegnap kaptunk.Egyfolytába nézem.Nincs mit tenni, Ő egy igazi kincsecske!!!!!!!!!
2008. júl. 21. 20:56

mindenkinek szép álmokat holnap jövök

sziasztok

2008. júl. 21. 20:52
nekem genetikai uh szerencsém volt mind a 2 doki aranyos és megmonta hogy kislány lesz és a magzatvizböl is kislány kromoszom jött ki
1918. 41b74d24bc (válaszként erre: 1917. - Csibe22)
2008. júl. 21. 20:49
én meg aza baj hogy a gyümölcsöket annyira nemszeretem de muszáj ennem multkor is ki kellett dobni pár barackot
1917. Csibe22
2008. júl. 21. 20:46
nekem hál istennek nincs nagy étvágyam , bár amikor tudok eszek sok gyümölcsöt. ha pedig édességet kívánok akkor túrórudit eszek.
1916. 41b74d24bc (válaszként erre: 1915. - Csibe22)
2008. júl. 21. 20:43
én eddig 6 kg szedtem fel de étvágyam is van rendesen most is éhes vagyok de csak gyümölcsöt eszek már
1915. Csibe22 (válaszként erre: 1913. - 9d825e1bc8)
2008. júl. 21. 20:37
és hál istennek még csak 2 kg ot híztam , kiváncsi leszek hogy most majd mennyit szedek fel mert ugy tudom most jön az az időszak amikor megindul a súly felszedés.
1914. Csibe22 (válaszként erre: 1913. - 9d825e1bc8)
2008. júl. 21. 20:36

én majd voltam most a dokimnál ő végig mutatott mindent a babán és ő is probálta nézni hogy kislány vagy kisfiu ás lánynak látta , de még nem mondta 100% ra, de itt kerepesen semmit se mutatott a doki .de majd megyek ujra 11 én a dokimhoz , meg majd akörül 4d uhra,26 hetesen már szerintem elmegyek.ott fél ora alatt csak megmutatja magát.:)

amugy nem értem a dokikat hogy mért kell bunkónak lenni mért nem lehet szépen beszélni.

1913. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 1912. - Csibe22)
2008. júl. 21. 20:15
Ezt a genetikait sajna nem a saját dokink csinállja. Én meg 3-szor voltam már a szhelyi kórházba 12 hetessen meg 18 hetessen meg most 22 hetessen.Meg 1 hónap mulva megint visszahívott kontrollra.Bejött velem a férjem meg a lányom is.(placentám mélyen van ezért néznek rám többször).Első kettőt egy doki csinálta ma meg egy másik-de mindkettő igen normális kedves volt.Sokáig kereste nekünk a baba nemét mert nem mutatta magát mindig keresztbe tette a lábát-de ez a doki is lánynak látta mondta a kislányomnak lehet húgi lesz.De elmegyünk 4d-re majd bejelentkezem de a doki mondta 28 hetes körül menjek(de ki tudja lehet ott se mutatja majd magát).De lagalább a doki kedves volt és sokáig ultrahangozott hátha látja.Szombaton megyek saját dokimhoz.
1912. Csibe22
2008. júl. 21. 20:04

sziasztok!!

Már rég voltam fent ,nem volt gépem sajnos bedöglött de mára kész lett és végre ujra itt:)

MA voltam ismét genetikai uh mert vissza kellett mennem , mert a multkor nem látták a szívét a babónak mert nem ugy fordult, hál istennek minden rendben van:) de itt Kerepestarcsán akkora egy bunkó doki volt ma , ,hogy totál kiborított.

Barátnőm kísért el , és megkérdeztük , hogy tudnie hogy milyen nemű a baba , mert még nem száz százalék hogy lány és erre a doki ilyet beszólt , hogy őt ez nem érdekli , őt a szive jobban érdekli. és ráadásul üvöltve beszélt még a nővérrel is.totál bunkó volt , na meg mikor bementünk bunkón mondta hogy nem nála voltam , én meg mondtam neki , hogy a másik doki küldöttt ekkora vissza. nem értem hogy mért nem csinálhatja a saját dokim a genetikai uh t. de az tuti ha még mennem kell kerepesre akkor ehhez a dokihoz soha többet.

2008. júl. 21. 18:35
csókolom :) Voltunk orvosnál ma :) 527 gramm Detti, és megint egy héttel előrébb tolták az időpontot :) Na ez már megközelíti azt amit én mondtam :D Most már november 4 :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook