2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
4 hét múlva megyek újra (arra már 29 hetes leszek), akkor lesz az éhgyomros.Nálunk nem kell cukros lötyit inni:-)), hanem enni kell a kettő között!!
Sziasztok!Na megvolt a vérvétel, nem volt semmi.Engem is megvizsgált, kenetet vett streptococcus (bizti rosszul írom)szűrésre, úgyanúgy mint durcinál.
Szia!Megnéztem a képeid.Akkor kislány?-ez már tuti?Nem semmi mekkora hasad van.
Régen én is töltöttem fel dorináról képeket a babanetre-csak kicsinek minősült a hely és már sok albumom volt fenn ugyhogy most jó nagy tárhelyű képtáram van oda töltöm a képeinket.
sziazstok. megvolt ma az uhu és az eredményt itt megnézhetitek :)))
[link]
zsizsa-nem voltatok ma Kőszegen programokon?Mi nemrég értünk be a főtérről voltak bohócok meg mindenféle program és vásár.Dorina csinált magának koronát is gyönygyökkel díszítve-bár hamar megunta én fejeztem be neki.Most alszunk dodoval de délután már nem megyünk ki mert össze kell pakolnom amit viszünk nyaralásra.
zsizsa átküldtem a képeket!!!
Sziasztok!
Voltam ma dokinál minden rendbe van szerencsére.Vért vett meg kenetet is az eredmény csak 1 hét múlva lesz meg.
hreni-látom a zaklatód mindig megtalál hiába törölte magát más néven is bizti olvasgat!
a név nem fontos itt renáta!
na,ez már megint kötöszködik,
legalább találna ki egy normális nevet,
ami nem feltűnő :)
elég furi, hogy te csak a vásárolgatást szereted a legjobban benne renáta?!
zsizsa-holnap talizunk!Húgom elkisér ő vigyáz addig kinn dodora nem akarom bevinni magammal.Tőled csak vért vesz vagy meg is vizsgál téged is?
Képzeljétek Dorina ma elveszítette az uj fülbevalóját.Az eggyiket.Mikor megvettük direkt kérdeztem a eladó csajt ez a fajta nem-e veszik el könnyen mert anyum is vett ilyet 1 kislánynak és elveszett nem is lett meg.Mondta a csaj ő beteszi meg kicsit össze is szorította-mégse volt sajna hatásos.Bosszantó mert nem olcsó és kedden kapta ma meg pénteken már csak 1 volt a fülébe.Átforgattam az egész lakást tuti nem benn hagyta el, mert délelött kinn voltunk városba és ebéd elött vette észre mikor a tükörbe lesegette magát hogy nincs meg.
Gondolom 1 darabot meg nem tudok venni.De ujból nem veszek megint 8ezerért (akciós ára mert 11ezer akármennyiről volt leárazva).Ráadásul hétfőtől nem leszünk otthon hogy visszamenjek megkérdezni lehet-e egy darabot rendelni vagy csináltatni.
lányok. aki jár bkv-val még ezt nézze meg jó alaposan
[link]
Sziasztok
Visszaolvasni nincs idöm,de remélem mindenki jól van.
Nekem ma gyümölcsnapot kell tartanom de olyan éhes vagyok mint a fene.Vérnyomásom jó 130 vizeletben van még fehérje lábam már nemannyira dagad de sajna nemengedtek haza eltávra igy itt kellett maradnom a korházban,nagy örömömre.Most gyorsan megengedték hogy netezek.
De lépek is
Mindenkinek kitartást.
Sziasztok
hát igen van még időd neked is, de olyan gyorsanmegy az idő ugye? pihizz sokat és nem lesz gondd.
meghoztuk a kiságyat meg a pelenkázót meg a kis ruhákat, olyanédi rucik vanak:)
Papir szerint ma vagyok 27 hetes és 2 napos.Pont ma nézte meg a védőnőm.Szóval azért még arébb a vége.De pihenek,és fekszek.REMÉLEM NEM LESZ GOND.
szia, vigyázz magadra.pihenj sokat, reméljük nem kell befeküdnöd.te most hányadik héten jársz?
Remélem hogy nem.2 ujjnyira,de hála az istennek(vagy aki ezt rendezi),csak a külső.A belső még teljesen zárt.Most jöttem meg a védőből,és elküldött diabetológushoz (még a neve is szörnyű).Mert ugye a cukor terhelésen se lett a legjobb(8).Persze annyi löttytől nem is csodálom.Szóval kedden megyek a nőgyógyászhoz,és azt mondta hogy ha akkor jobban ki van nyilva akkor végig kórház,legfeljebb a hétvégéket tölthetem itthol.Azt írta, hogy tölcsér alakba van kinyilva.Aztán szerda reggel kell mennem ehhez a dia........!De nem bánom,csak a Fanni vészelje át ezt a "kis"időt.Fekszem egész nap.Most az egyszer hálás vagyok,hogy együtt élek az anyósomékkal.Igy ők megcsinálnak mindent.Bár egy kicsit(igazából nagyon is) haszontalanak érzem így magam.
képzeljétek ma hozzuk el a kiságyat meg a pelenkázót meg sok sok kisrucit tesóméktól.ugyhogy meg lesz az esti program.holnap meg megnézegetem a kisruhákat.ma visszük haza tesóm kislányát jól elfáradtunk tőle a héten, nagyon hisztis kis csaj, tesómék sokmindnet ráengednek és nem fogad szót.
Szerintem egy picit sok volt neked most minden ami történt veletek.Pihiz sokat és ne gondolkodj mindig negatívan!!Pozítiv hozzáállás és minden rendben lesz!!Szorítok!! :-)))
Nagyon örülök, hogy minden rendben és most már te is légy felszabadult és élvezd a terhességet!!:-)))
Jó vásárolgatást!
Oké,akkor ott talizunk, hozz fényképezőt!! :-))Aztán majd meglátjátok mekkora a poci!! :-)))
vonalzó link nem kell azt is én csinálom mindenkinek-majd ha lesz időm berakom azt is az ujjaknak.most jöttünk fel játsziról gyerkőcöt lefürdettük ágyba tettük.Most még mosok sötétet meg még indítok 1 világossat.Általába este mosok mert akkor vagyunk otthon csak.Ha meg alszik ebéd után nem merek gépet indítani mert arra hamar felkel akkor nem alszik annyit.
hreni-írtam is este neked pont a cheten gondoltam rátok tudtam hogy 31.-ére mondtad hogy meglesz a magzatvíz eredménye.Örülök hogy minden rendben van.
Bottyán-mennyire vagy nyítva?-végig be kell feküdnöd kórházba nehogy meginduljon a szülés?
hát akkor reméljük hogy minden rendben van.szorítok nektek.de biztos rendben van minden .
tuti csak akkor lesz ,ha november végén megszületik :)
de az orvos azt mondta,minden rendben van
értem, de mostmár akkor tuti hogy nincs semmi baja? minden oké vele
A 18 hetes ultrahangon sok minden nem stimmelt a babával.
Olyan betegségeket produkált,ami a Down -kórra jellemző./ megvastagodott szívizom,cysta a fején,több magzatvíz/
Ezért levették a magzatvízet!
örülök hogy minden rendben van, mért hitted hogy a babás Down kóros?
Én csajok elfáradtam!Persze ezt egyrészt magamnak köszönhetem!De tudjátok egy héttel ezelőtt még semmi gond nem volt.És magamba még büszke is voltam hogy milyen jó hogy minden rendbe.Aztán jött a magas cukor (8),utána a nyitott méhszáj,aztán az a fertőzés.És most bírjam ki a jövö hétig hogy be kell e feküdjek a kórházba.De nem is ez a legrosszabb.Csak már nem tudom olyan boldogan megélni ezt az egészet mint idáig.Ha egy kicsit máshogy érzem magam,pl.: a meleg miatt,már azt keresem hogy mi lehet a baj.Folyamatosan azt lesem a testemen és belül hogy mi a baj!Finoman szólva csiholom magamnak,hogy legyen min idegeskedni.Aztán persze estére totál kiborulok,és a férjem meg nézz bután.Saját magam stresszelem.Elfáradtam idegileg és csak az nyugtatt meg,mikor a Fanni a pocakomba jelét adja annak hogy ő viszont jól érzi magát!
További ajánlott fórumok: