2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
csajok nektek nem viszket sokat a pocakotok? Nekem allandoan viszket, bar ez nem is csoda mert hetente egy centival no :o)))
Ez hihetetlen , en mindig elekrulok mindenkit :o)))
Igen en is imadom a csiposet es neha eszek egy kis igazi hazai erospistat :o))) Na arra az en babom is beindul :o)))
Nem en vettem 7000-ert a meltartot, de nagyon olcson vettem a H&M-ben 2dg volt 19 euro. Egyebkent Franciaorszagban elek. A Svajci hatarnal.
Igen, nekem is így van, ha bármit eszek, eltelik pár perc és beindul a gépezet :) Tökjó, már mindig várom, mindig meg is kérdezem, hogy na ezek szerint ízlett? Persze szerintem ilyenkor elkezd dolgozni az ember gyomra, aztán ezekre a hangokra indul be babóca. Múltkor egyébként valami csípőset ettem, na akkor durván rugdosott egész este, lehet, hogy a csípős azért annyira azért nem jó, csak én meg nagyon szeretem.
Ha jársz a szüleidnél éredemes kimenni a Szigethalmi piacra én 600 Ft-ért vettem szoptatós melltartót. Ha kell szivesen elmagyarátom melyik sorban van.
Ti is észrevettétek, hogyha esztek, főleg ebéd után a manó felébred és intenzíven elkezd mozogni.
A picurotok is?
Szió!
Hol vettél 7000 ft-ért melltartót?
Pesten? Te merre laksz?
tényleg szülés után nagyobb lesz az ember melle, vagyis ha elkezd szoptatni? a barártnőmnek 2 számot nőt.Tehát nagyobb melltartót kell venni?
nem ismerem ezt a bogyit!Egy napig szedted és már le is apadt a lábad?Akkor bizti nem lesz nagy gond!!Mellszívóm nekem is van, madela kézi, de szopis melltartom még nincs.
Hála a magasztosnak nem kellett!Szerdán voltam dokinál erre kedden lement a vérnyomásom.Most ismét ilyen 130 körül van!Így meg kegyelmezett a doki.Kedden megyek ismét NST-re de már jóval bölcsebben!Ma voltam védőbe nincs fehérje a vizeletbe!De képzeljétek el 3 kilót híztam egy hét alatt!Jó tudom hogy ez Víz,de akkor is nagyon durva hogy egy hét alatt!Úgy néz a lábfejem és a bokám,mint egy elefánt tappancs!!!Szedem a napi 3 gyógyszert rá és iszom a csalán teát,de semmi!Ijesztő!Most is ha innen kilépek megyek és fekszek vissza és polcolom a lábam,de már ez se segit!De már nem is olyan sok van vissza!
tegnap este nekem is meglátszott a zokni nyoma a bokámnál, de reggelre szerencsére lelappadt. Én is attól félek, hogy engem is utolér a vizesedés. A kezemen még nem vettem észre semmit, a gyűrűm is rajtam van és simán lejön.
én kaptam avent mellszívót, meg sterilizálót is. szopis melltartót még nem vettem , majd talán lassan veszek, csak hát elég drága.
nekem nem dagad a lábam, bár tegnap a zokni elnyomta kissé és ott volt a zokni nyoma. ma reggel meg a kéz fejemen voltak kidudorodva az erek,de nem látom h meglenne dagadva a kezem.ugyhogy lehet valami kezdődik nálam is.
Ha a kórházba szülés után beindul a tejed akkor tuti nől és olyan kemény lesz.Valaki ha nem is feji bedurran neki.Sokszor ha már sír melletted a baba már elkezd folyni a tejed-érdemes melltartó betétet is venni.Vannak moshatók meg eldobhatók is!!!
Amugy nekem nőtt már az elején uj cicitartókat kellett vennünk-Tamás mondta maradna mindig ekkora-bár nekem amugy se olyan kicsi
Nekem a terhesseg elejen not egy kicsit. De nem jelentoset. Viszont kepzeld el hogy az elmult heten vettem eszre hogy nagyon viszket, gondoltam csak a cicitartro. Jobban szemugyre vettem es leesett az allam hogy mekkorak lettek :o)))))))
Én AVENT kézi mellszívót kölcsön fogok kapni, arról sok jót hallottam. Egy szopis melltartót már vettem, ilyen teljesen egyszerű fehér pamut, 700 Ft volt, de szerintem a célnak meg fog felelni, elég jól nyúlik, szóval ha nem nő 3x-orosára a mellem, akkor jó lesz. Nektek egyébként nőtt már a melletek? Mert nekem egy fikarcnyit sem. Szerintetek ez összefügg azzal, hogy lesz-e teje valakinek, vagy nem? Van egy barátném, aki 14 hetes terhes, de már most egy számot nőtt a melle.
Nekem a mellszivo is megvan, sterilizaltam is mar. Igy mar barmikor johet a baba :o)) Bar azert meg egy hetet mindenkeppen bent kell maradnia :o))
Nekem szopis melltartóm van pár mert második baba lesz Dominka.Mellszívót meg rendeltem netről nem túl drágát (medela)ki tudja lesz-e tejem(valószínű ma hozza a postás),meg van itthon kézi pumpás is.Nekem Dorinánál azt mondták a bababoltba nem érdemes előre megvenni mert ki tudja előre lesz-e teje.(én dodot se tudtam sokáig szoptatni így nem bántam meg hogy nem vettem valami drágát).
bár most megfogadtam megpróbálom többször cicire tenni meg fejni hogy több termelődjön-aztán ez csak elmélet ki tudja milyen lesz gyakorlatba mit tudok ebből megvalósítani.
ne izgulj a korhaz maitt. meg egy het es ha meszuletik a babad , meg koraszulottnek sem szamit. Igy ha gond van ugyis ugy dontenek hogy johet a baba. Ha meg nincs gond tuti kiengednek.
En neha erzem ejszaka hogy dagadok, es reggel latom a kezeimen, de szerencsere elmulik hamar. napkozben meg nincs gond.
En mar megvettem a szopis meltartokat :o)))
Ti mikor veszitek meg a szoptatós melltartót? És a mellszívót?
Szerintem a babóka érdekében hidd el sokkal könnyebben fogod viselni a kórházi létet, mint amúgy, hisz nem komoly betegséggel kell befeküdnöd. Biztos jobb lenne otthon, de a nagyfokú vizesedés semmiképpen nem jó, és lehetnek szövődményei, ezért akarja az orvosod. hogy szem előtt legyél. Vannak más tüneteid is? Magas vérnyomás, fehérje a vizeletben? Mindened dagad? Kéz, arc, láb? Szerintem válassz ki otthon a polcról néhány jó könyvet, tegyék fel az MP3-ra néhány jó zenét, vidd be őket magaddal, és meglátod, pikk-pakk elrepül ez az idő. Kitartást Neked, és szerintem semmiképpen ne sürgesd babóka eljövetelét, hisz ő pontosan tudja, hogy mikor neki kibújnia, amint már nem érzi jól magát, jelezni fogja rögtön. Minden rendben lesz.
Dominika babánk kapott fülbevalót fehér kövesset olyan cuki.
Már annyi mindene megvan.(még pár apróság kell pelusok meg tisztélkodó szerek).
Nekem is dagad sajna-meg nekem is gond volt a cukorral-nem tudom most jó-e nem is merem megméretni(apósomnak van gépe).Nekem is be kellett mennem kórházba cukrom miatt a terhelés nem lett jó.Amíg ott diétáztunk jó volt,de félek mert itthon többet eszek hogy lehet hogy magas.Igazándiból dokim mondta diétázzak de nem igen tudom betratani.(anyósom konyhán melózik és minden nap annyiféle finomságot küld főznöm se kell így)
Ne idegeskedj, lehet, hogy a kórházban azt mondják egy hét után, hogy nyugodtan hazamehetsz. Én annak idején a fiammal 34 hetesen kerültem be visszatartásra és 5 nap után hazaengedtek. Lehet, hogy elmúlik a vizesedés és nem kell bent lenned végig.Melyik kórházban leszel? Eygébként tegnap nem pihentem semmit és nekem is egy kicsit meglátszott a zokni helye a lábamon, most és is figylő álláson vagyok.
Ti mikor veszitek meg a szoptatós melltartót?
Ti hogy vagytok? Dagad másnak is a lába? Nekem most talán a Na-Chloratum nevü homebogyó segített!
Egész jól lement tegnap óta a lábam.
Ismeritek?
Sziasztok!
Az a legnagyobb bajom,hogy még csak a 35.héten vagyok.Mert ha már a 39.-en lennék, nem érdekelne.De mi van ha kitalálja a doki, hogy várjunk a 40.hétíg?A korházban semmit se lehet csinálni. csak növelik az ember betegségtudatát és csomó rossz hírt hallassz, ami jól megijeszt.
De nagyon kedvesek vagytok! Nagyon jól esik, hogy így drukkoltok.Pedig sajna nem is láttuk még egymást.Ha meglesznek a babáink, rendezhetnénk egy bababulit.Persze, ha már elég nagyok lesznek hozzá.
Momo, sajnálom, de kitartás (tudom könnyű mondani)talán tényleg meglesz előbb.Sajna tippem nincs mitől indulna meg.:-((
Igen még dolgozom, már nehezebben bírom, de a melóm jó, szeretem.Már csak 4 órában vagyok 9-13-ig.De így jó, mert Bogicát reggel elviszem suliba, hazamegyek meg reggelizek, kicsit összerámolok és úgy indulok.De már csak október végéig vállaltam.Most kezd dagadni a lábam a sok üléstől, asszem többször fel kéne állnom!! :-))
Momo ne band ha be kell fekudni, ennel jobb kezekben nem is lehetnel, es a legnagyobb biztonsagban lesz a babad is, ami mindet meger!!Es nemsokara ugyis a karodban tarthatod, ami elfelettet mindent rosszat majd! :o))
További ajánlott fórumok: