2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Tudnék mentőt hívni, de szerintem nem oda vinne ahova járok... :-( bár még nem néztem utána...
Igen, tulajdonképpen beindítja a méhizomzat működését, pont ellentétesen hat, mint a MegneB6, amely ellazítja a méhet. Nekem meg pont a védőőnő javasolta.
Én egy hete iszom, még nem tudom milyen eredménnyel majd hétfőn kiderül ha megvizsgál az orvos. De szedem a homeopátiás bogyókat is.
Tudtok arról valamit, ha pl. hív valaki mentőt, akkor a mentő a legközelebbi kórházba viszi be?
szia!
van akinek semmi előjele, és csak ugy bumm beindul a szülés. nekem sincs jósló fájás, keményedés is csak pár db van néha.
anyu is ugy szült h egyzser csak elfolyt a magzatvíz és ennyi. ugyhogy az is természets ha nincs előjele.
Sajnos nem tudtam előlre.Csak úgy hirtelen arra vettük az irányt és sikerült is venni a Budapesti úton kifelé van egy bababolt,ott.
az jó, szólhattál volna, és összefuthattunk volna. és hol találtál babakocsit végül?
Szia! Mentőt nem tudsz hívni ha menned kell. Az lenne a legbiztonságosabb. Az alvással én is így vagyok, igaz én oldalt fekszem mert háton nem kapok levegőt.
ízesítettem, és gyorsan ittam, de nem jött be, de majd iszok azért még. gyorsan lehúzom , ugy kevésbé rossz persze.
Én is vettem málnalevél teát, a kismamák javasolták, de végül nem ittam, mert a védőnő nem javasolta, főleg ha még nem ittam, nehogy allergiás tünetet váltson ki... Aki issza mit érez? Jobb? Nekem azt mondták, az izmokra hat, és a tágulást segíti, de a tasakján nem ez szerepel, hanem hasmenésre...
Hát bízom benne, egyébként én marhajól vagyok, semmi bajom, tehát nincs túl sok előjele, hogy jönni akarna babóka. Tökjókat alszok, semmim nem fáj, nem dagad a lábam sem, tehát minden a legnagyobb rendben.
nem vagy könnyű helyzetben.
szia
örülök h minden oké., hát reméljük h a picurod kibírja akkor még a jövö hétig.
Sziasztok!
Nekem a derekam, hátam és hasam fáj, alig tudok aludni, ráadásul már érezzük a közelgő hidegfrontot, aludtam vagy 1 órát éjjel. Folyamatosan pisilnom kell, alig bírok felkelni a WC-ről, mert mikor leülök nem tudok, mikor felállok, gondolom megmozdul a feje és akkor...egyszer tényleg be fogok pisilni... :-)Nagyon dagad a lábam és az arcom, szám, szemem...pedig még van 3 hetem, és alig híztam, azt is hasra (13kg). Nagyon lent fekszik és nyomja az ereket gondolom, ráadásul a lábamba lemenő idegeket, így izomrángásom van este...próbálj meg így aludni, miközben a vesémet is rúgdossa... oldalt azért nem tudok aludni, mert úgy még jobban fáj, bár tudom úgy lenne az egészségesebb. Szeretném ha kibírnánk azt a 3 hetet, mert Apukánk csak 15-én jön haza Londonból, és egyedül vagyok, azt sem tudom, hogy jutok be a kórházba, mivel nem a közeli kórházban fogok szülni (ugyanis itt már 2 hónapja nincs működő ultrahang... ). Bepakoltam az autóba, de, hogy ki fog vezetni...jó lenne ha éreznék előre valamit, és még előtte pár nappal be tudnék feküdni, de aggódom, mert a szomszéd csajszi most szült, elsőt, és fájásai se voltak, bementek, mert kicsit fájt a dereka, és Ők ilyenkor azonnal rohantak...és fél óra alatt meglett a baba. Másik ismerősöm is fél óra alatt szült meg, és neki se voltak fájásai, csak a fájásmérő mutatta ki, hogy már szül.... Ti ezekről a jelekről mit tudtok? Nekem még nem keményedett a hasam, vagy nem tudom milyen az...és azok a jósló fájások sem voltak azt hiszem...bár mindenki mást mond, mindenkinek más volt...
R
Bugizik!:)
Képzeld,voltunk ma Veresen,babakocsinézőben.
szoktad ízesíteni? Én is úgy iszom hogy nem nagyon hagyok szünetet közte és akkor csak a legvégén érzem az ízét.
Akkor drukkolunk,hogy várja meg a jövő hetet.
most épp bal és jobb oldal rúg vagy valami olyasmi, néha ugy fáj nem tudom mit csinál odabent
hát majd eldől h neked ízlik e. nekem nem jön be. de kinek mi-
Sziasztok! Hát én nem örülnék ha a hétvége hozná a babómat, mert az orvosom 3 napos konferencián lesz 400 km-re, szal nem szeretnék másnál szülni. Egyébként egész héten a kórházban vagyok napközben, éjszakára meg hazajövök. Hál' Istennek minden eredményem jó eddig, volt már vagy 4 NST-m, UH, amin azt mindták, hogy olyan 3500-3600 gramm, dobtam is egy hátast mivel még több, mint két hetünk van elvileg hátra, és múlt héten meg csak 2900 grammot mondtam, nem tudom melyik lesz az igaz (az utóbbinak jobban örülnék)mert kizárt hogy egy hét alatt ennyit hízott a babó. A vérnyomásom továbbra is jó, volt 24 órás fehérje ürítés, az is jó lett, és 1400 kcal-ás diétára vagyok fogva a súlygyarapodás miatt, ami viszont brutál, szószerint éheztem hétfőn és kedden, ma már nem volt olyan durva viszont. De tény hogy nem hízok. A dietetikus persze azt mondta, amit én is gondolok, hogy 181 cm-hez nem olyan brutál ez a 19 kg, meg hogy nem látszik rajtam (mindenki ezt mondja) meg hogy szerinte csak 5-6 kiló fog max rajtam maradni, és valószínű sok a víz, hát majd elválik. Még holnap és holnapután is mennem kell, hétvégén meg pihenünk, a front pedig hátha elkerül bennünket, jó, hogy a málnalevél teát meg elkezdtem inni, azt most gyorsan abba is hagyom hétvégére. Nem akarok hétvégén szülni, majd jövő héten. Minden jót nektek.
Nekem a jobbomat akarja kirúgni!:)
nekem csak néha keményedik.
hú csajok nekem nem jön be a málnalevél tea , iszonyat íze van.
Nekem meg keményedik rendesen a pocim, de görcsök nincsenek. Biztosan a mai sok rohanás, meg most délután még tujákat is ültettünk a kertben, igaz én csak belocsoltam, de a folyamatos állást nem bírom.
úú ahogy itt ülök a gép előtt, majd szét rúg a gyerek, főleg bal oldalt köldök mellett, ugy fáj basszus.csilagokat látok.
Kíváncsi vagyok én is.
Vettem málnalevél teát,holnaptól elkezdem inni.
Remélem lesz valami eredménnyel.
hát lehet a hétvége hozza a babákat
Sziasztok.
Bekukk.
Látom már azért mindenki "nyűglődik " egy kicsit.
Nekem is nagyon lassan és nehezen telnek az éjszakák!
Hétvégére kettős fronthatást mondanak!
nekem csak az a bajom h nehéz elaludni , forgolódok, de ha elalszom akkor kialszom magam utána hál isten.na meg az a bajom még h kis házi munka után megfájdul a derekam meg a pocim, de attól függetlenül jól bírom
További ajánlott fórumok: