2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Jó Reggelt!
Armina ma fél 6-ig egyszer sem ébredt fel, nnnnnnnna?:) viszont akkor már nem akart aludni, a dumálására ébredtem fel, kialudta magát...és én is nagyjából.:)
Amit mi kinéztünk Apával az ilyen fa,és később asztallá és székké szét lehet szedni.Azt hiszem a háttámlája is dönthető.Ez az:
De szerencsére eddig nagyon szépen eszik a kezemben is.Mondjuk kell egy textilpeli a kezemügyébe,és azzal folyamatosan törölgetem,mert minden második kanálba belenyúl,majd szétkeni az arcán:)
Adra,Békának is volt egy ilyen időszaka,amikor mindentől,ami nem anyatej vad ordításba kezdett.Rettegtem,h mi lesz a hozzátáplálással.Aztán most,h nem elég neki a tej,egyből eszik rendesen,és az éjszakákat is megint átalussza.
Szóval szerintem várj 2-3 napot,aztán kínáld meg újra.
Jó reggelt!
Baba felkeltett szopizni,és én nem tudok visszaaludni.Gondoltam kicsit fórumozok még indulás előtt.
Szerencsére ma reggel megjött:-D
Nagy kő esett le a szívemről!Sziklának is lehetne mondani:-)
Sziasztok.
Ha nem gond ismét jönnék a fórumba. Elég zürös időszak van mögöttünk. Bocs hogy csak így eltüntem.
Na mivel ma megint ilyen késői vagyok,és nincs már senki.....jó éjt csajok!!!!
Holnap végre péntek!Jajjjj.....de messze még a június!!!!Jobban várom a vakációt mint a fiúk!
Azért ez nagyon kemény nekem!
Suli nekik....suli nekem....plussz bónuszként:Nórika!
És basszus hiába fekszem le korán,nem tudok aludni!
Lehet hogy megbolondultam???DE ilyen hamar???
Orsi!
Ez lehetetlen,hogy a védőnő ezt mondta!!!!Ha meg igen,akkor tök hülye!!!!
Én is csak azt tudom mondani,amit a csajok:Várj még!!!!
Eljön az idő amikor már mindent ehet,legyél egy kicsit türelmesebb!!!!A manó érdekében!
Ezeken a dolgokon nem véletlenül változtattak!!!!
Az én nagyobbik fiam 13 éves,de én 1 éves koráig nem adtam tejterméket,tojást sem!!!!
Ma már van egy rakás bébikaja,amit biztonsággal lehet adni!
Ne feledd!!!!Ő nem kicsinyített felnőtt!!!!
KISBABA!!!!A TE kisbabád!!!!Vigyázz rá!!!!!
Bocsi.....nem bántásként írtam,de azt gondolom,totál rosszul állsz hozzá!!!!Te ne más után menj!!!!Azt tedd ami helyes!!!!Pussz!
Panadol nem okozhat ilyet szerintem!
De majd holnap vidd el a dokihoz, a biztonság kedvéért!
olyan halvány zöld színű
szegény........
huuuu tök ki vagyok, remélem nincs baja
Sajnos nem tudok segíteni, mert nekme csak lányaim vannak, és halvány gőzöm sincs mi lehet az oka.
Tán arra gondoltam,hogy a kis bőr letapadt a kukiján, és ami alatt összegyült váladék okozza a gondot. De ez csak tipp.
Na ezért örülök, hogy lányaim vanank!
Sajnos nem, nem is hallottam ilyesmiről.
A net-en nem írnak semmit mi lehet ez?
Nem csináltatok vele bajt, ha rosszul reagált volna rá, nem kapott volna többet.
Nekem az egyik barátnőm, a két hónapos lányának tejet adott és még nyomott bele neki egy vaníliás danette pudingot biztos ami fix alapon! A lányaink barátnők 6 hét van közöttük. Tök ki voltam rá akadva !
Mikor Evelin kicsi volt, akkor tényleg máshogy volt a hozzátáplálás.
Már 3 hónaposan lehetett kezdni a hozzátáplálást, és szép folyamatosan mindent.
Igaz nekem evi sokáig szopizott így mindent késöbb keztünk el. De egyet biztosan tudok mondtanoi, hogy a tehéntejet amit eleinte vizeztünk, azt hamarabb kezte mint 1 év, mert a sokadik tápszert sem akarta elfogadni, így a doki tanácsolta ezt. Igaz akkor már 10 hónapos volt.
Nekünk a tojás 8 hónaposan volt, tej egy évesen, és a tojás fehérje is kb. 10. Azt hiszem.
Már biztos változott ez is, mióta Evi baba volt.
Én Evelinnel voltam így, este bevágott egy nagy adag tápit, és éjjel nem tudtam visszaaltatni, így újra megetettem. A védőnő eléggé lecseszett érte hogy nem kéne egy 6 hónapos babát éjjel etetni, de nem tudtam mit tenni.
Viki hál isten nem csinálja ezt, remélem nem is fogja. Vacsi után elalszik, 8-kor és hajnali 4-ig nyomja ( ez most kép napja van így ) akkor szopi aztán még alszik 6-7-ig.
De sztem bőven laktató a tápszer, csak szeret enni a fiad!
A tápszer önmagában is laktató !
Én a tejpépet adom neki úgy hogy őszibarackkal, na de grízzel!!
Két hónap múlva már a rántott csirkecombot fogja szopogatni?:))))))))) ezt most mosolyagva kérdezem!
Kell is a változatos étrend, de nem ilyen picinek.
Én sem kötözködni akarok, isten ments, ha így látod jónak, én nem mertem adni ilyesmit Evinek, féltem hogy baja lesz. Tojás, tej liszt hús ezeket szigorúan betartottam. És 1 éves koráig forraltam a vizet neki.