2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Nekem semmi keményedésem nem volt még eddig... Azt sem tudom, milyen az.:)
A császár témához: én is a természetes szülés híve vagyok, már csak azért is, mert így nagy valószínűséggel a baba dönti el, hogy mikor születik meg. Sajnos az én kislányom még faros fekvésű, múlt 7en az UH-n mondta is a dokim, hogy be kéne már fordulnia, mert később már nem igazán lesz helye erre, így az esély is egyre kevesebb lesz a természetes szülésre. 2 hét múlva megyek legközelebb UH-ra, remélem addigra már fejjel lefelé figyel majd!:))
Szia Panni!
Még nem, de azon vagyok! Eddig úgy néz ki hogy Nóra lesz, nekem nagyon tetszik ez a név, márcsak apának kell rábólintania. (De úgy látom ezt már nem annyira ellenzi!) :)
jól vagyok, a picúr sokat mocorog ma, ez mindig nagy öröm nekem :)
nálatok mi a helyzet?
vásárlással hogy álltok? bababútor, ruhák, stb. ?
Hali, bocs, hogy csak úgy leléptem, pedig nem nagyon szokásom...de menni kellett és apa nem várt.
Orsi beírtalak téged is most már a listába, a legközelebbin te is rajta leszel. Gyere minél sűrűbben
Zizi engem nagyon érdekelne, de úgy is jó, ha Kecsón jársz és összefutunk, lefénymásoljuk. Persze ha másnak is kell, akkor átdobhatod nekem is priviben vagy emailben is.
Gabb rég láttalak mizujs veled?
Tucsmag ha te is kapsz valami hasznos anyagot a felkészítőn rám is gondolj légyszi
Én is rohangászós voltam, de ez a baba ledönt a lábamról...
Ma felhívom a kórházat és megkérdezem azért a szülészetet erről a felkészítőről, nemhiszem, hogy kifejezetten csak az itt szülőknek tartanának felkészítést, ahogy a védőnő állítja
Most mennem kell! Örültem, hogy megismertelek!-, majd jelentkezem!
Viszlát Mindenkinek!
itt az oldalon is van szénhidrát táblázat
egy nap 180/200 gr-ot lehet enni
az a helyzet, hogy nem kezdtem én ezt a terhességet nádszál vékonyan, de valóban nagyon figyelek
úgy nagyjából szoktam számolni a szénhidrátokat
de amúgy Te sem panaszkodhatsz! a 6 kiló egyáltalán nem sok, főleg hogy most vagy 79,5 kg
26. héten járok, 6kg-al vagyok több, mint a terhességem elején, 79,5 kg vagyok! Mit csinálsz, hogy nem hízol?
Ja!-, és azért kérdezek ennyit, mert aggódós vagyok! -, de te is kérdezz nyugodtan, ha tudok szívesen segítek bármiben!
húú, de sok kérdés, te is írhatsz magardról ám!
Szóval itt szülök Mosonmagyaróváron, eddig 3 kiló plussz van rajtam a terhesség kezdete óta
május 22-re vagyok kiírva!
Eddig jól bírom, nem panaszkodom! :D
Szia Zizi!
Hasznos lehet ez a felkészítő. Írj majd le pár dolgot, vagy küldd el légyszi priviben, amit fontosnak tartasz!
Mi gyakorlati felkészítőre fogunk menni apával (ha ráér mindig). Négy szombaton lesz, kb. reggel 10-től délután 5-ig. Biztos fárasztó lesz, és el sem tudom képzelni, hogy mit fogunk csinálni. majd én is leírok mindent.
Sziasztok lányok!
Már nem tudom ki hozta szóba a panaszokat, és tök sokat írtatok, miórta utoljára voltam, Szóval nekem eddig nincs semmi panaszon (az elején pár hét rosszullét, hányás). Se a gyomrom, se a bokám, se a derekam. Mondjuk mindig nagyon mozgékony voltam, nem nagyon tudok egy helyben maradni, szóval mindig lótok-futok, ha itthon vagyok akkor takarítok, kutyával sétálok... De most már azért érzem, hogy pihenni is kell. Este kb. 7 körül már lefekszem és pihenek. Napközben, meg ha van időm, leülök a gép elé, és itt pihenek. Azt mondta a védőnő, hogy a vizesedés ellen a legjobb, ha valaki sokat mozog. Persze, ha tud. És ez sem igaz mindenkire, csak általában. Na, most megyek.
én is 2007 júniusában költöztem Mosonmagyaróvárra Tiszaújvárosból
kicsi a világ!