2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Irigyellek, hogy így bírod!
Én tegnap voltam utoljára, már nehezemre esett nagyon munka!
Szia!
Szerintem nem érdemes az első hónapokra.
Elég egy rácsvédő, kis pléd. v hálózsák.
babaágyneműt mennyiért érdemes venni?
ti vettetek már és milyet?
Ja, most mennem kell, majd délután visszaolvasom. Elfelejtettem, hogy le kell mennem a barátom anyukájához!!
Sziasztok
Sziasztok!
Zsuzsa! Nekem hétfőn volt cukor-terheléses vizsgálat, de nincs gond, mert a védőnő szólt volna, ha baj van a lelettel. Egyébként mi az összefüggés a több magzatvíz és a vércukorszint között?
Szia Zsuzsa!
Szerencsére nálam nem volt gond a cukorral, de a magzatvízre nekem is többször mondták az elsőnél, hogy az átlagosnál több. Éreztem is mikor elfolyt, órákig ömlött ki belőlem.
Nekem volt dokim és szülésznőm is fogadva. Az utóbbi sokkal többet ért, mint az orvos. A szülésznővel tartottam szinte végig a kapcsolatot és mellettünk volt a szülésnél is elejétől kezdve.
Így az én tapasztalatom inkább az, hogy a szülésznő a fontosabb. Szerintem érdeklődj utána.
Sziasztok!
Ezt a házassági anyakönyves dolgot először nem igazán értettem. 16 éve vagyunk házasok, mi a fenének kell beszerezni egy friss papírt. Az más tészta, ha valaki csak élettárs, és az apa nyilatkozik, hogy a nevére írhassák a babócát. Olyan is megtörténhet, hogy valaki házasságban él és mégse a férj az apuka, ilyenkor mi van? Na nem háborgok, de akkor is hülyeség.
Én nem porszívós orrszívót használtam, hanem a chicconak volt egy kézi változata, nekünk az is jól bevált.
Lányok van valakinek gondja a cukrával? Nekem az utolsó uh-on azt mondta a doki, hogy az átlagosnál több a magzatvízem. Sokáig nézte a babót, de semmi rendellenességet nem talált, hála az égnek. Elküld terheléses cukor vizsgálatra, hogy minden rendbe van - e.
Szia Füles!
Én a város másik végébe a Szent Imrébe fogok szülni. Az első babámmal is ott voltunk és nagyon meg voltam akkor elégedve a kórházzal. Arról nem is beszélve, hogy 10 percre lakunk a kórháztól!
Sziasztok!
Ma már én is itthon vagyok, tegnap még be kellett mennem a munkahelyre, de mától végleg itthon!!!
Az anyakönyvi kivonathoz elég, ha valamelyikőtök elmegy és nem kell vinni a régit. Nekünk kipostázták pár napon belül.
elég ha egyikünk van ott?
kell a régi kivonat?
csak annyit tudok, hogy kell
de mi már azóta elköltöztünk
400 km- rel arrébb lakunk jelenleg, mint ahol volt az esküvőnk
a párom pont ma jár otthon hivatalos ügyben és pont most próbálom izzítani a családot, hogy tudnak-e neki segíteni
mi kell hozzá hogy megkapjuk?
Szia!!!
Mesélj!!!Nekem is kell lépnem az ügyben...