2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Szia!
Nekem hasonló fájásaim voltak/vannak is néha.
A magne B6 szedését a 36. hétig ajánlják, utána már felesleges hiszen lazítja az izmokat.
Ha megakar születni most már semmi baja nem lenne.
A betöltött 36. héttől bármikor megérkezhet gond nélkül.
Majd meglátjuk...
37 hetes vagy,szerintem már annyira nem gond ha megakar születni.
Azt hiszem felmegyek és megölöm a felső szomszédot.Reggel óta kalapál.a€z első kalapácsroham olya 6 körül indult,aztán meg most.
Megint egy enyhe görcsöcske,de ez már csak inkább viccelődésnek tűnik az estihez vagy a reggelihez képest:)
Nah,lemászom boltba.
Sziasztok Lányok!
Járt úgy valamelyikötök,hogy fájt,görcsölt,de nem bizonyos időközönként? az van,hogy hajnal 4 óta folyamatosan görcsölök,(kibírható,de fáj),kemény a hasam mint a kő.Lezuhanyozta,vettem be 2 magneB6-ot.Valamelyest enyhült a fájdalom,de még "ott van". Kicsit megijedtem,hogy beindul a szülés..Ma 11-re jön a védőnéni,remélem megtud nyugtatni.Őszintén sehogyan sem vagyok felkészülve még a szülésre..:) Bár már jó lenne találkozni a Kiskacsámmal...
Ha az én beosztásomat nézzük,akkor ma elektro zh,holnap vállgazd,meg szakrajz leadás,szerdán mérési jegyzőkönyveket kell leadnom (12 db) pénteken jó lenne leszigorlatozni technológiából,és be kellene mennem egy gyakorlatra.
Tehát nekem sem lenne jó,ha ki akarna bújni,de most volt megint egy enyhe fájás.Több mint két óra...ezzel még eljátszhat akár napokat is.
De tény,hogy buksi nem túl aktív ma.
Ez így van. Ő tudja mikor akar kibújni!!!!
Nekem korán elkezdett görcsölni és keményedni a hasam (24. hét körül) és még hál'istennek egyben vagyunk! Úgyhogy benne van a pakliban akár a túlhordás is.
IGen,én is ezt mondtam szombaton,hogy aki a következő szeretne lenni,az csipkedje magát,mert baba elkezdte komolyan gondolni ezt a kibújás témát.Remélem azért szombat estig kapok haladékot,mert apa addig dolgozik,meg akkor már csak egy szigorlat meg egy vizsga maradna,és azt meg júniusban lezavarnám.Bár nem nagyon mocorog a kis buksi,pedig ilyenkor már alaposan meg szokott rugdosni.
Mondjuk azt hiszem ebbe sok beleszólásom nincs,csak közölhetem vele,hogy én mit szeretnék...Aztán az is lehet hogy ez az egész fájásos keményedős dolog kihúzza 40 héten túlra,nem én lennék az első ilyen nő.
38. héten már simán itt lehet az idő.
Figyelgesd a fájásokat, milyen időközönként jönnek.
Úgy néz ki Te leszel a következő!!!
jó reggelt!
Szülési sorrend: 2008. május 5
Várólista: Afrodita
3. trimeszter
1. ice kuszi 16 nap
2. diagonalt 16 nap
3. Gabb 17 nap
4. Bársonyfül 21 nap
5. krisztin 24 nap
6. Orsi 26 24 nap
7. Babuci25 24 nap
8. Marineva77 25 nap
9. Virdzsi 25 nap
10. Panni85 26 nap
11. Füles01 26 nap
12. Zizi81 28 nap
13. Adra77 29 nap
14. Szabotimi 32 nap
15. Tucsmag 34 nap
16. mókuslány 34 nap
17. Polimeli 34 nap
18. t.erika 35 nap
19. Bebe82 35 nap
20. zsuika 41 nap
21. Sara1986 42 nap
22. Andi1977 43 nap
23. woroscsaj 47 nap
24. Zsuzsa74 54 nap
25. Lili13 65 nap
26. Inci79 65 nap
27. Kkinga78 66 nap
28. Mókicaaa 81 nap
29. Annelly 81 nap
2. trimeszter
30. Time 89 nap
31. R75 95 nap
32. Mókica 117 nap
33. Macskanő73 121 nap
34. Brigibaba 123 nap
35. Ilchie 125 nap
36. Vandancsi 130 nap
37. Rekag 132 nap
38. Mint 144 nap
39. Mézeszserbó 148 nap
40. Liaandi 158 nap
41. Panga 168 nap
1. trimeszter
42. Gyebitimi 199 nap
Hűha még korán van: :)):))
Szóval eglsz=egész byufodtab=nyugodtabb
Nem csináltam semmit eglsz nap,csak főztem,meg a mérési jegyzőkönyveket írogattam.Mindenesetre az éjjel byufodtab alvással telt,de most megen görcsök vannak.Békácska sem feküdt fel a bordáim alá,mint az elmúlt 1-1,5 hétben minden nap,hanem lent maradt.
Időnk?Holnap leszünk 38 hetesek.
Diagonalt!
Pihenj sokat!
biztos megerőltetted magad.
Még van időtök együtt...
Május 21.
Nagyon remélem,hogy nem most akar születni,apa éjszakás:(Viszont a meleg zuhitól is rámtört néhány görcs.
Hű, ez pörgős topik :)))
Én is figyelem a pocakom árgus szemekkel, persze, nekem még van másfél hónapom, szóval Darinka ráér még megszületni... ;)
Ma hoztuk el a kiságyát, Márkusnak, a bátyónak pedig levettük a rácsokat az övéről, nagyfiú már.
Diagonalt, mikorra vagy kiírva? ...Húú, izgi. De elszoktam ettől az időszaktól... o.O
Fúú,lányok,olyan kemény a pocim,mint egy bőrfoci,és egyre erősebb mensis görcs jellegű fájdalom tört rám...
Asszem veszek egy zuhit..
Na én megyek fürdeni,mert a drágám mindjárt megjön a horgászatból és fincsi illatosan szeretném várni!
Sziasztok!
Akkor nem is annyira vészes. A gyógyszerek sem sokkal olcsóbbak.
Ezt egyáltalán nem is érzed???