2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Sziasztok!
Diagonalt!! Izgulok értetek!!
Itt vagyok,csak elmosogattam,meg csináltam apának ennit.Meg magamnak is.Fú,nagyjából az utóbbi 7-8 hétben nem ehettem tejbegrízt,mert ugye cukros,és kicsit kerülnöm kellett az édességet a hízás miatt.De most úgy döntöttem,nem érdekel a mérleg:)
Nem tudom,hogy hova megy már lefelé,de lassan tényleg a bokámnál jár,őkelme meg még sehol.Ice kuszi jár az eszemben,aki azt hiszem vasárnap mondta,hogy lent van a hasa,meg jönnek mennek a fájások keményedések,és kedden reggel megszült.Nah egy szombattal ki is egyeznék...az elmúlt néhány órában nagyon rendezkedett odabent a kisasszony,gondolom a vizsgastressz pörgette fel.
Mi meg azt hittük már te szülsz,mert nem voltál sehol egész nap,aztán megállapodtunk abban,hogy a párod vitte el a gépet.:)
Sziasztok!!!
Még 2in1!!!A görcseim elmúltak,de még mindig barnázgatok.Talán a nyákdugó?Nem tudom...
Este,sőt még az éjszaka is fájt az egész alhasam.Azt hittem ez lesz a mi napunk-de nem.A hasfájás elmúlt,de a nyilalások bizony mostmár nem csak séta közben,hanem fekvő,nyugvó állapotban is elővesznek.
Diagonalt!!!Az tuti,hogy te holnap szülsz!!!A hasad-nagyon gáz!!!Nem lóg még a feje???:D
Igen,túl vagyunk rajta,és baromira nagy szemét vizsga volt.Belekérdeztek az összes nyomorult szabványba,olyanba is amiről össz-vissz csak két sor volt az egyik előadás dián...4 oldalas vizsga,csurig feladattal,és minderre 45 perc.
Meglenni meglesz,csak nem hiszem,hogy sikerül az előző féléves 4est hozni most is:(
Szia,
igen, tudom, hogy állsz már napok óta, szorítok is, hogy végre kibújjon a kislányod! :)
Nem kezded próbálgatni a lépcsőt, szeretkezést, ilyesmit?
Szia!
Csak hogy nálam mi megy,így ne bízd el magad,hogy korábban jön.Múlthét eleje óta az megy,hogy minden nap fájások keményedések.Iszonyat idegörlő,hogy két 1,5 hete nem tudsz semmit biztosan,és nem te rendelkezel a saját tested felett,ugyanakkor nem mersz megvenni egy kiló húst,mert mi lesz,ha aznap kell menni szülni,és csak rátokromlik.
Akár még heteket is eljátszhattok ezzel.Én is azt éreztem múlthét kedden,hogy lehet menni kell...ma csütörtök van,és mostmár egyre jobban tudom,hogy nincs vissza út.
Fel a fejjel,hidd el pont akkor fog jönni,amikor neki jönnie kell.
Szia
Júni 10re vagyunk kiirva, de szerintem még 1, max 2 hét...ez amolyan megérzés! :-)
Neked sem lehet könnyű a pici fiad mellett!
Itt elkezdett szakadni az eső. Megkértem Apát, hozza haza a lányt az oviból autóval.
Pedig már épp indulni akartam, de esernyővel, gyerekkel már tényleg nem menne!
Még kitartás!
Sziasztok, látom, van itt pörgés, hihi! :)
Nekem kedden úgy látszik, lejjebb ment a pocakom, csak jól éreztem, hogy lányka befészkelte a kis buci fejét a medencémbe... Kicsit korainak tűnik... o.O Még azért pár hetet illene érnie odabent... Remélem, csak elnézték a korát, és mégiscsak idősebb (mint ahogy gondolom is már régóta)...
Zsuika,
mikorra vagy kiírva?
Adra,
kitartás! Együttérzésem, én is nehezen viselem már a fizikai korlátaimat... :D
Köszönöm.
Már csak lassan megy, sajnos.
A szex az csak jó, ha valami miatt nem vagy eltiltva tőle. Állítólag beindíthatja a szülést!
köszi, szorítok én is nektek! :)
Tündéri a nagylányod, nagyon hasonlít Rád!
Aztán csak lassan azzal a döcögéssel! :)
Nem bánnám!!!!!
Kitartást Nektek is!
Szia,
reméljük mindannyiunknak időben érkezik a bébi!
Kiváncsi vagyok, ki lesz a következő... Talán Ti? :-))
Szia Zsuika!
Gyakorlatozik a méhed! Ezzel még túl is hordhatod.
De legyen igazad és ne kelljen annyit várni!
az a marha nagy bajom, hogy itt, ahol én élek, nincs semmiféle nőgyogyis vizsgálat, ezért semmit nem fogok a méhemmel kapcs tudni a szülés előtt. Ez baromira zavar, de sajnos nem tudok mit tenni, itt ez a gyakorlat.
Mit gondolsz, a szex mostmár lehet, h nem túl jó ötlet?
uhh...
és ez jelenthet valamit, hogy kb mennyi idő van még? már éreztem pár napja is
Néztem a kis Armináról készült videót, naygon édes!
Kicsit félreolvastam Sandra írását, és azt hittem a videó 10 perces, na mondom, de jó lesz megnézni! Aztán vettem csak észre, hogy a kiscsaj 10 perces! :-))