2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Szia !:)
Köszönöm szépen!:)
Amoda is be-be nézek....:)Csak nem írok!
Era boldog szülinapot!!
Es utalag a kicsi nagy fiadnak is ezt kivanom :)
(ide legalabb be-benezel)
Ez jó!
:-)
hat nalunk ez meg olyan messze van hogy huu. Van par szo amit kihagyhatnanak, dehat ez van. Nem valogathat az ember :D
tök jo hogy Timo tenyleg nem beszel, vagy csak egy-ket dolgot, de az egyik ilyen a cici. ES ehhez nyomatekositva mutogatja is az en cicimet. Es ezt szo szerint kell erteni. Ha valahol vagyunk es felveszem, az az elsö hogy elkezd vigyorogni, es huzkodja le a felsöm ahogy birja, es probal benyulni ala, közben kajanul vigyorogva mondva hozza hogy cici...marhara elvezem mondjuk ezt egy boltban :D
Nóri is mindent mond!:)
Azt is amit nem kéne.....de hát nálunk a két nagytól sok hülyeséget tanul!
Ma pl azt kiabálta,hogy kuss!!!!.....Ilyenkor mi van?
Szia!
Némó beszélget már. Könnyű és rövid szavak. De teljesen érthetően csak párat. Én értem mindig :-)
Lehet, hogy ők később fognak beszélni, de akkor már szebben.
szia,
az en kicsi fiam sem akar. Van par szo, amiröl en tudom hogy mi, meg tala ket-harom olyan amit mas is ert, aztan kesz. Amugy karattyol ö egesz nap, csak ertse meg aki tudja. Hat meg nem erettek meg a beszedre. Vagy nalunk az is lehet hogy bekeveri a ketnyelvüseg meg.
Sziasztok! A ti babáitok beszélnek már?
Az én kislányom még nem akar.
Sziasztok!
Majdnem 2 éve indult a fórum.Egészen pontosan 2007.november 8-án.
Ennyi ideje ismerjük egymást.Mintha csak most lett volna...
Szeptember óta nem járt itt senki!:(
Én sem....:(Most írok pár sort.....:)
Továbbra is olvasunk mindenkit,és öröm látni,ahogy a pici gyámoltalan babákból lassan kisgyermekekké fejlődtek ma Mi Kincseink!::)))
És.....lassan újabb pici babák is érkeznek!:)
Jó éjt!:)
HELLO!
Némó mellett sem lehet már semmit csinálni, amikor lszik napközben akkor vasalok, ablakpucolok, főzök, stb...... Szóval semmire semmi időm. És közben tanulnom kellene a nyelvvizsgákra, ha nem itt ülnék, pl. most! Mert arra már csak este van idő!
Az lehet,Nóra is ezerkezes lett!::)))Még kéne rám is vagy 8 szem!:)))
De azért esténként igazán jöhetne valaki!:)
Orsi! Nem is jártam a másikon!
Annyira kevés ott a mozgás.....nem tudom mi van a csajokkal!:(
Szia Dóra!!!!
De örülök Neked!:::))
Tudom,hogy azt írtam.....olvaslak is titeket....de ott olyan ritkán van"mozgás":(
De akkor megyek jó???::))
jaj csajok, olyan kar hogy ez a forum igy kihalt!
era tudom hogy olvasod, miert nem jössz a masikra is? nem azt mondtad multkor hogy oda is benezel neha?? ;)
Próbáltam, de valahogy nem működnem a régebben használt letöltők
lehet fizetősek lettek vagy nem tudom
majd valami hozzáértővel próbálkozom majd :-)
le lehet, már töltöttem le, de csak egy normális rész van fenn, a másik kettő három csak pár perces dalok
és még azokat is át kell konvertálni
Süsü a sárkány első megjelent DVD-je-EREDETI--
-Tudomásom szerint joglejárt és ezért nem kapható boltban!
Ez volt írva.