2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Moki, majd irok priviben kesobb, mert akartam kerdezni egy-ket dolgot toled...
sajna mennem kell melozni, igy sem szabana itt lennem
vigyazzatok magatokra!puszi!
En ugy erzem szetszakadok, ha nyujtozkodom:( Csak jogan szoktam kilazulni es ott nem banom... Ki kell mosnom a fuggonyeimet, de egyedul nem merek nekiallni leszedni mar...
Itt a szekemre be fogok szerezni egy derekparnat, mert mindig azt veszem eszre, hogy gotntedek, aztan meg a babo jelez, hogy nincs eleg helye:)
Moki, jol vagy?
Vanet: szivembol (bordambol) beszelsz... mar nem hajolgathatunk lenduletbol az biztos... En is itt ulok napi 7-8 orat, de neha felorankent felkelek csak 1 percre korbejarom a termet... Ilyenkor reggel a legnagyobb a rugdalozas odabenn:) (Nalam fel tiz mult csak..)
Sziasztok!
Köszi Nelly a kérdést, jól vagyunk (babó meg én:)... dolgozom, és most megengedek magamnak egy pár perc agy-pihit :) kicsit kényelmetlen ülni, mert a napokban mintha nőtt volna ez a gyermek, mivel állandóan a bordáim körül rúgdal:) Egyelőre még jól bírom... szegénykémnak biztos rossz, hogy anya sokat ül... de hát mit tegyek?! Szép napot nektek is! :) Menjetek sétálni, helyettem is! :)
Sziasztok. Látom a jóidőben kevesebb a termés:)
Mindenki jólvan???
Szijjasztok Csajócák!!!
Úgy érzem nekem is jót tesz,amikor egy kicsit többet dolgozom, mert akkor este legalább bezuhanok az ágyba és egy jót alszom, nincs időm agyalni...
Nem parázósság, még a kutya kajáját se mikrózom műanyag edényben... Túl sok a rákkeltő anyag benne, ami a mikró hatására felszabadul. Én is az üvegből készült cumisüvegre esküszöm, még a Szellőnek (a kiscsikó, akit cumin neveltem fel) is olyan volt.
De lehet hogy hülye kérdés: Muszáj egyáltalán sterilizálni? Miért? Jó, első használat előtt tutira kifőzöm majd én is, mert nem tudom, mi mindenen ment át készítése és szállítása, boltba kerülése közben. De utána? Nem tartom magam trehánynak, de ez számomra túlzás.
Alexa, azért nix ugrabugra! :-)
Elektromosat én se vettem volna, de azért a tej után mindig volt egy kis rossz érzésem, hogy nem mostam el eléggé a cuccokat. így amikor a másodikat vártuk, használtan beszereztem egy régebbi modellt egy ezresért a mikrós fajtából. Nekem ennyit megért, hogy nyugodt legyek. A párom is mindig tamáskodik, kell-e ez vagy az, mi aztán tényleg a minimumra vettük a figurát, de ebbe belement.:-)
Sziasztok! Csak gyorsan bekukk, mert hulla vagyok, sok volt a meló ma. Szabadságon van a srác, aki a lovak körül segít, így teljesen ránk marad 28 ló ellátása, az almozástól az etetésig, itatásig, mozgatásig... A buli az egészben, hogy persze most döglött be az áramfejlesztő (nincs villany a tanyán a paciknál) így kénytelenek vagyunk kútból kézzel pumpálni a vizet az itatáshoz. A lovak fejenként minimum 20-30 liter vizet isznak egy itatásra, mindezt 28-an... szóval nem unatkozunk. De sebaj, jól bírjuk a kiképzést és a Réka baba se reklamál. Neki valószínűleg teljesen mindegy, mi történik, csak le ne üljek.:-)) Amíg mozgok, addig ő köszöni, jól van.:-))
Rengeteget írtatok, alig győzök visszaolvasni, de igyekszem! A cumisüvegről annyit, hogy bár remélem, tudom szoptatni a Rékát, azért beszerzek 1-2 darabot, sose lehet tudni. Nehogy úgy járjunk, hogy az éjszaka közepén lenne rá szükség és nincs.
Sterilizálón valahogy nem gondolkodtam még, anyu se használt soha, mégis felnőttünk. :-))
Puszi és jó éjszakát, szép álmokat nektek és pocaklakóitoknak is!:-))
Igen ilyen nekem is rendszeresen volt... és a kórházban a 3. nap volt még nagyon durva. Arra ébredtem, hogy kettő darab zöld sárgadinnye nőtt rám.. a nagyobbik fajtából.. majd hozták azt a kis csöpp emberkét, és képtelenség lett volna, hogy kiszopizza..
Sterilizáló nekem nem volt, de most tervezem, hogy veszünk. Bár ma ezt olvastam a neten róla..;)):
Látom termeltetek.:-)
A mellszívó nekem is az elején kellett mindkétszer, amikor nagyon be volt durranva a mellem, kézzel nem is tudtam volna fejni. Nekem is Avent van, plusz vettem hozzá használtan egy mikrohullámú sterilizálót, így tudom tisztán tartani. Figyelem, ez megint egy fogós kérdés.:-)))
Amúgy ha kiváltjátok a védőnőtől kapott Felicitas kupont, abban a csomagban van többek között egy Avent cumisüveg, pont a legkisebb szilikonfejjel, szóval ingyen megoldható. Meg egy cumi is volt, azt hiszem. Azt érdemes előre megvenni, mert ha úgy gondoljátok, hogy kell, akkor azonnal lesz jó. Ha mégse kell, legfeljebb bontatlanul el lehet tenni a következő gyerkőcnek.:-)