2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Alexa!
Vmi hirek a kutyakrol?
Szia time!
Hogy vagy? Megvan az eredmenye a kenetmintanak?Remelem minden ok.
Sziasztok Lanyok!
Remelem Mindenki jol van es birkozik a hoseggel.Nalunk most beborult,de halali fulledt a levego.
Nem tudom,hogy Ti,hogy vagytok vele,de az en Picurom szegenyke napkozben nem tul aktiv,csak ha huvosebb van.Ezt szombat ota vettem eszre.
Timi!tudsz vmit Mokirol?
Sziasztok, remélem mindenki jól van, és sikerül elviselnetek a kánikulát.
Time, örülök, hogy kijöhettél a kórházból, nagyon drukk, hogy ne legyen semmi baj!
Akkor az új lista:
1. t.erika 7 kislány
2. sara1986 14
3. Vanet 20 kislány
4. zsuzsa74 26 kislány
5. szofi28 29 kislány
6. Szazy 30 kislány
7. kikki 32 kislány
8. Alexa77 33 kislány
9. Cashmere 33 kisfiú
10. vuck 34 kisfiú
11. csillu77 34 kislány
12. kkinga78 34 kisfiú
13. martone82 34 kislány
14. Pici04 35 kisfiú
15. Juczy 35 kislány
16. Inci79 37 kisfiú
17. Julimami 37 kislány
18. timihugi 37 kisfiú
19. sandragarsa 38 kislány
20. kutyapocok 38 kislány
21. magdolna56 40
22. gardiedi 40 kislány
23. lili13 41 kisfiú
24. R_Kata76 47
25. annelly 53 kislány
26. Mókicaaaa 53 kisfiú
27. bumbu23 53 kislány
28. time 61 kislány
29. Gertrude 64
30. R75 67 kislány
Mi is jól vagyunk, bár jól esett a tegnap esti hatalmas zivatar, ma reggel nem kellett 2 órát öntöznöm a kertet.
Vicces volt a hétvégén, pár ismerősöm szerint ki vagyok virulva, nem is látszik rajtam a plusz 8-9kg, szóval megdicsértek. Megint mások szerint meg húú, de közel van már a szülés... Mikor mondtam, hogy 5-6 hét, akkor csak lestek. Meglátjuk. Holnap megyeke megint uh-ra, akkor megint okosabb leszek picivel, remélem.
Mindenkinek szép időt, jó hetet kívánok!
Time, remélem jól vagy, kicsit átveszem a szerepedet.:-) Itt a mai friss lista:
1. t.erika 7 kislány
2. sara1986 14
3. Vanet 20 kislány
4. zsuzsa74 26 kislány
5. szofi28 29 kislány
6. Szazy 30 kislány
7. kikki 32 kislány
8. Alexa77 33 kislány
9. Cashmere 33 kisfiú
10. vuck 34 kisfiú
11. csillu77 34 kislány
12. kkinga78 34 kisfiú
13. martone82 34 kislány
14. Pici04 35 kisfiú
15. Inci79 37 kisfiú
16. Julimami 37 kislány
17. timihugi 37 kisfiú
18. sandragarsa 38 kislány
19. kutyapocok 38 kislány
20. magdolna56 40
21. gardiedi 40 kislány
22. lili13 41 kisfiú
23. R_Kata76 47
24. annelly 53 kislány
25. Mókicaaaa 53 kisfiú
26. bumbu23 53 kislány
27. time 61 kislány
28. Gertrude 64
29. R75 67 kislány
Sziasztok!
Alexa!
A Balaton csodás volt, meg is fürödtünk.:)Sokat sétáltunk, meglátogattuk a kedvenc éttermünket, és még előzetes megbeszélés sem kellett ahhoz, hogy összefussunk a barátainkkal. Pont Ők is lent voltak az üdülőben. Én estére már jól elfáradtam a nagy pihenésben..
Ami azt illeti rajtam eléggé elhatalmasadott a szeméremcsonti fájdalom, de már nem sok van vissza..:)
Szép napot mindenkinek!
Szia! Majd tegyél fel képet a gyerekszobáról!:-)
Amúgy ma nem melóztam halálra magam, holnap lesz húzósabb napom, kicsit tartok is tőle. Az egész hét elég pörgős lesz! Szerdán fellépésem van, arra ugye készülni kell, csütörtöktől meg szülésfelkészítőn vagyunk, ami klassz, csak már nehezen viselem az utazást naponta Pestre, főleg, ha ilyen hőség lesz. A klíma sokat segít, a párom viszont folyton náthás tőle, tehát vagy nekem kedvezünk, vagy neki... Na mindegy. Valahogy kibírjuk, aztán vasárnapra nem tervezek be semmit, csak lustálkodást!
Na úgy látom, kihaltunk! Remélem, azért nincs itt senki, mert mindannyian élvezitek a jó időt valahol. Nemsokára mi is kimegyünk anyuékhoz, csak a kedvesem leszedte a borsót és ki kellett fejtenem meg berakosgatnom a fagyasztóba. Menet közben sütöttem egy tortát is, majd anyuékkal megesszük.
Mindenkinek további szép napot!
Szia time, örülök hogy itthon vagy és hogy minden rendben! Jól tetted, hogy hazajöttél! Itthon pihizhetsz rendesen, a higiéniára meg én is azt mondom, hogy otthon biztos sokkal jobb, mint a kórházban.
Vigyázz magatokra!:-)
Sziasztok! Itthon vagyok!!!! Igaz saját felelősségemre, de megszöktetett a párom tegnap este. Nagyon köszönöm mindenkinek az aggódást, szorítást, igazán jól esett!!!
A kenet eredménye nem lett meg estére, így biztosat nem tudtak mondani, de minden egyéb eredmény, ultrahang, vizsgálat, CTG, vérkép jó lett. Nem volt további nedvesség, így tényleg feleslegesenk éreztem, hogy tovább bent maradjak. Hétfőig akartak volna bent tartani. Kérdeztem a dokit, hogy orvosilag mi indokolja, hogy bent legyek, azt mondta, a fertőzésveszély. No mert a Klinikán erre kevesebb esélyem van, mint itthon. Jó vicc!
Hétfőn beszélek a dokimmal, addigra meglesznek az eredmények is talán, s most már a szüléslevezető orvosra is rákérdezek, mert pl. pénteken egész nap nem tudtam elérni a dokimat.
Sok érdekes tapasztalatot gyűjtöttem. A legrosszabb az egészben a fiatal ügyeletes orvos ügyetlensége volt, attól féltem, hogy még bajt okoz. Péntek reggel ő vette le a kenetet, hát szó szerint a falra másztam a vizsgálóról, pedig ugye ez a legkevésbé kellemetlen dolog a kézi vizsgálatok között.
Örülök, hogy a párom házifeladatát mindenki csinálja! :) Én ott bent írtam neki egy listát, s olyan ügyesen, gondosan összeszedett mindent, hogy most már egyben is fogjuk tartani ezt a csomagot.
Néhány kórházi tapasztalat: A két papucs tényleg nagyon jó és fontos a zuhanyzás miatt! A saját pohár és az evőeszköz szintén szükséges.
A szobánk a szülőszobák mellett volt, így sok mindent láttunk, hallottunk. Olyan 7-8 baba született, amíg bent voltam. :)
Az egész éjszakás nemalvást itthon pótoltam egy 12 órással, s sokkal jobban érzem magam.
Hm, ezt még el kell mondanom. CSütörtökön volt a kislányom születésnapja. Megleptük az oviban és vittünk a gyerekeknek kinder tortát Miki egérrel a tetején. Anita el volt ragadtatva, de a többiek is. ÉS énekeltek neki sok éneket, meg kapott ajándékot a barátaitól. Apa kamerázott, anya meg a szemét törölgette. :)Meghatódtam igencsak. Estére meg vendégeink jöttek, ismerősök, meg Anita barátnői. Rengeteg szép ajándékot kaptunk, Anitám egészen fölpörgött, nem tudta kihez fusson. Egyszercsak látom én hogy eltűnt a gyerek sereg. Hát a lányom odavezette őket a hűtőhöz és megmutatta nekika tortát. De nemcsak megmutatta, hanem szépen szedegette le a díszvirágokat, osztogatta őket és lakmároztak. Haha. Rögtön tudtam, hogy itt az ideje a gyertyafújásnak:))
Olyna jó volt látni a kis mókus örömét. És olyan megható volt látni a férjemet, amint sürög forog egész nap, hogy mindent elkészítsen, mire a lányunk hazaért az oviból. Jó anyának lenni.