Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

7028. timihugi
2008. jún. 3. 10:46
Csajok, esetleg érdekel Titeket fincsi (update) goffri és muffin recept? Ha érdekel, szívesen beollózom ide a receptet. Már mindegyiket jól kipróbáltam, 2x is (tegnap este muffint sütiztem), szerintem fincsi lett. Persze nem muszáj updatre csinálni, de a lényeg, hogy kb 20 perc alatt össze lehet dobni mindegyiket. Na jó, a muffint sütési idővel 35 perc alatt :-D.
7027. timihugi (válaszként erre: 7023. - Vanet)
2008. jún. 3. 10:41
Vani, írtam neked. Így ide nem regélek :-).
7026. timihugi (válaszként erre: 7024. - Csillu77)
2008. jún. 3. 10:41

Csillu, szép nagy babód lesz, ha még hozzáadunk hetente kb. 200 grammot. Súlya alapján kis vasgyúró fiúcskának kéne lennie :).

No, szaladj, és rendezd a drága kis fiadat, nehogy eladja a házat :-D!

7025. csillu77 (válaszként erre: 7023. - Vanet)
2008. jún. 3. 10:32
Puszi neked is! Vigyázz magatokra a nagy felújítás közben is!!!
7024. csillu77
2008. jún. 3. 10:31

Sziasztok!

Én is kukorékoltam ma reggel, csak sajna nem itt, 7-kor már ott ültem az uh-rendelőben. Így nem volt olyan meleg, plusz 9-re végeztem a terhesgondozáson is. Az eredmény: BPD 91mm, AC 300mm, FL 64mm, súly 2624g. Így maradunk a 36. héten, jó, hogy becslés, de 925g hízás 3 hét alatt, az nem semmi... És közben én egy dekát se híztam, inkább fogytam. Közben próbáltuk megint kifürkészni a nemét, de egyszerűen nem lehetett semmit látni. Igazából nem lehetek benne biztos, hogy kislány, így meglepetés lesz. :-)

A doki bácsi messziről rám nézett megint, 24-én kell mennem NST-re, kaptam vasat a vérképen alapján és kész.

Majd még benézek, de sok a dolgom, meg a fiam is elkezdett meredek dolgokat művelni a távollétemben.:-) Egyébként talán jobban tűrik a meleget, bár nincs is akkora hőség ma, meg én is jobban bírom a gyűrődést egy picivel. Szép napot!

7023. Vanet
2008. jún. 3. 10:21
Sziasztok lányok! nem nagyon leszek a héten, mert már nem dolgozom és az uramnál van a gép.... anyway, most egy barátnőmnél vagyok és bunkó módon internetezek. A lényeg: ma voltam UH-n minden rendben, mindenok, csak épp már megint azt mondzták, hogy kb. 34-35. héten vagyunk!!!!! a 36.-37. helyett :( kicsit elszomorodtam :( lehet júl közepén születik meg :( annyi jó van benne, hogy addigra talán sikerül a nagy felújítási munkálatokon túljutni.... na mindegy... csütörötkön megyek a tanfolyamra! Gabka, Timi! már úgy várom! mindenkit puszilok! :) és bocs, h nem olvastam semmit vissza, de ez inkább csak olyan helyzetjelentés volt! Pusszi:)
7022. timihugi
2008. jún. 3. 09:32

Mosolygós szép napot Csajok! :-)

Látom, ma is mindenki kukorékolt már hajnalban...én is, de még visszaaludtam úgy 8-ig. Képzeljétek, beütött az első ménykő, vasárnap kitolta magát az aranyerem...hát nem kellemes, az biztos. Már kb. 6 éve nem volt, számítottam is rá, hogy majd szüléskor biztos nem úszom meg,de kicsit előbb jött. De a jó kenceficéimnek köszönhetően ma reggelre már alig érzem, pedig tegnap este mindenem fájt tőle odalenn.

De remélem, hogy most megmutatta magát, aztán szüléskor már híre-hamva sem lesz. Szerintetek kijöhet mégegyszer így egymás után?

Esetleg szenved még valaki ilyesmitől?

Nálam is már pörög a mosógép, képzeljétek, már nem bírtam a várakozást, és tegnap elkezdtem kimosni az összes babaholmit. Most megy negyedszer a gép...ti is ennit mostatok? Persze, a 20 pelenka már majdnem egy töltet volt + takarók, fürdőlepedők, és külön válogattam a színes és fehér ruhácskákat. Hát olyan édesek! A párom is a kezébe vette őket, és csak azt láttam, fülig ér a szája:-).

A bútor és a bébijárgány remélem már jövő héten meglesz.

Ma bepakolom a kórházi pakkot is teljesen...oszt' csak várom Bercikét:-).

Szerintem most elkezdek intenzívebben olvasgatni, vissza van még a két Suttogó kötet, remélem azok is hasznosak lesznek. Eddig 2 és fél könyvet olvastam, Dr. Spock, Minden gyermek megtanul aludni, és a Gyemeklélektant félig. Mindegyik nagyon hasznos, bárkinek ajánlom.

Alexa! Akkor csütörtökön tali, én megyek holnap is, mert a szerdát már áthoztam erre a hónapra.

Pici, ma engem is úgy ébresztettek, de sajnos nem a csivitelő madarak, hane egy állat, aki a nyitott ablakunk alatt elkezdte bömböltetni az autóját...esküszöm, valami rissz-rossz zsiguli volt :-).

Time, hadd lássuk azt a pocit! :-)

Cash, legfeljebb új beceneved lesz: mosómasandi :-))) hihi...na jó, lehet, hogy ezen csak én tudok nevetni :-D

7021. Alexa77 (válaszként erre: 7020. - 4af30810d1)
2008. jún. 3. 09:05

Hellóka, itt vagyok! :-) Csak annyira nem volt senki reggel, hogy nem volt kedvem magamban kukorékolni. Gondoltam, írjon most valaki más elsőként!:-)) Én inkább kihasználtam az időt és gyakoroltam picit a holnapi fellépésre. Ilyenkor reggel még több kedvem van hozzá, mert még kapok levegőt. Később esélytelen.:-(

Tényleg csajok, a ti babátok is összenyomja a tüdőtöket? A Réka esélyt se hagy, hogy normálisan lélegezzek, plusz ez a hőség... Fogalmam sincs, hogy bírok ki holnap nagyjából 45 percet színpadon, de lehet, hogy érdekes lesz! Mondjuk legalább annyi előny lesz benne, hogy Réka ha én énekelek, akkor mindig nyugton marad - vagy tetszik neki, vagy nagyon utálja és inkább gyorsan elalszik, csak hallania ne kelljen:-) - de általában nem ilyenkor akarja lerúgni a bordáimat. Azért rendes tőle.

Szép napot mindenkinek, próbáljátok kibírni ezt a meleget. Később majd benézek. Pussz mindenkinek!

2008. jún. 3. 07:58

Szép reggelt mindenkinek!

És persze "light"-os napot..;))

Nálunk a szokásos lesz. Mosás, főzés, ilyesmi.. Ha belegondolok abba, hogy a baba születése után mennyivel többet kell majd mosni, elfog a rettegés..;) Mert a mi szennyeskosarunk olyan gyorsan bír már így is telni, hogy ha a pénztárcám tenné ezt ilyen iramban, akkor gondtalan ember lennék..;))

Vigyázzatok magatokra!!:)

Alexa merre??

7019. Pici04
2008. jún. 3. 06:00

Szep reggelt Mindenkinek!

En ma is kukorekolok egy kicsit,de azt hiszem megyek vissza az agyikomba.A madarkak ebresztettek fel,jo hangosan csivitelnek.:)

Vigyazzatok Magatokra!

A mar nem dolgozok is elvezzek vegre a pihijuket.:)

7018. Pici04 (válaszként erre: 7014. - Time)
2008. jún. 3. 05:57

Szia time!

Ha belegondolok,neha rovidnek erzem ezt az utolso honapot. Meg van par dolgom.Olyankor jol van a bokam.:)

7017. Pici04 (válaszként erre: 7011. - Csillu77)
2008. jún. 3. 05:54

Szio CSillu!

Nekem mindegy.:)

Gyerkoceid,hogy birjak a nyarat?Nem nyugosek?

7016. Lili13
2008. jún. 3. 04:58
sajna merul az elem a billentyuzetemben es kihagy par betut, azert remelem sikerul megfejteni a szavakat:)
7015. Lili13
2008. jún. 3. 04:56

time, orulok, hogy otthon vagy es rendben! Mokira en is gondolok, remeljuk meg a pici bent marad par hetig...

Lanyok en meg el vagyok havazva... jo lenne mar itthon lenni, de meg 3 het melo.. olyan sok a tennivalo meg es mar nehez es kemeny a pocak... T mar nst-t emlegettek, itt nem is csinaljak az utolso hetig..

Legalabb 20 anyukat megkereztem melyik pelenkat ajanljak, at 6 fele valaszt kaptam, gyereke valogatja.. a legjobb tanacs az volt, ne vegyek/kerjek egy fajtabol sokat, mert ha nem valik be csak a nyakunkon marad.

Most meg a kisagy-matraccal szenvedek, mert kapnek egy olcso szivacsot a baratnomtol,de csupa vegyszerrel kezelt az egesz es a boritoja is muanyag... kokusz itt nincs, az organikus matrac meg majdnem annyiba kerul, mint maga a kisagy (25-30 ezer Ft)

Na jol kipanaszkodtam magam, amugy jol vagyunk es szep es nyugis napot nektek, Cash-nek meg "light"-sat ;-)

7014. time
2008. jún. 2. 20:55

Terhesen???? Nahát!!! :))))))

Csillu, bizony nem volt szép dolog a kényszerűségből kicsit eltűnttől átvenni a listázást! Hüpp-hüpp!

Pici, 31 nap, az épp egy hónap a hosszabbik fajtából. :)

Nekem ma reggelre hatalmasat nőtt a pocim! A párom vette észre reggel. :) Nem is akart ma lecsúszni a nadrágom.

7013. 4af30810d1 (válaszként erre: 7009. - Pici04)
2008. jún. 2. 20:21

Köszönöm megvagyok!Olyan terhesen..;) Nagyon fáj a szeméremcsontom, de most már nem a sarkam felé sugárzik hanem a hasam felé. Kíváncsi vagyok mit mond a dokim a szerdai vizsgálat után...

Bence ma már jobban van, mondtam,neki, hogy nézzen fel az égre, apája ugyanazt látja most mint Ő, ezért nem is lehetnek olyan messze egymástól.. tetszett neki, mosolygott..:)

7012. fb3d790ac9 (válaszként erre: 7011. - Csillu77)
2008. jún. 2. 20:16
Köszönöm!:)
7011. csillu77 (válaszként erre: 7010. - Csillu77)
2008. jún. 2. 20:16
ÁÁÁ, feladom. Pici, legközelebb benneteket is javítunk! :-))
7010. csillu77
2008. jún. 2. 20:14

Itt vagyok én is, lassan lefekszenek a gyerekek, akkor talán megint be tudok nézni. Addig is itt a javított, harmadik kiadás (már látom, hogy nem kellett volna belefognom :-D):

1. t.erika 7 kislány

2. sara1986 14

3. Vanet 20 kislány

4. zsuzsa74 26 kislány

5. szofi28 29 kislány

6. Szazy 30 kislány

7. kikki 32 kislány

8. Alexa77 33 kislány

9. Cashmere 33 kisfiú

10. vuck 34 kisfiú

11. csillu77 34 kislány

12. kkinga78 34 kisfiú

13. martone82 34 kislány

14. Pici04 35 kisfiú

15. Jucczy 35 kislány

16. Inci79 37 kisfiú

17. Julimami 37 kislány

18. timihugi 37 kisfiú

19. sandragarsa 38 kislány

20. kutyapocok 38 kislány

21. magdolna56 40

22. gardiedi 40 kislány

23. lili13 41 kisfiú

24. R_Kata76 47

25. annelly 53 kislány

26. Mókicaaaa 53 kisfiú

27. bumbu23 53 kislány

28. time 61 kislány

29. Gertrude 64

30. R75 67 kislány

Szerintem most jelezzetek, ha valakinek nem stimmel, én a legutóbbi listát alakítottam át, de lehet, hogy van azóta változás. Lehet, hogy mindjárt nekem is lesz egy hét csúszás, holnap kiderül...

7009. Pici04 (válaszként erre: 7006. - 4af30810d1)
2008. jún. 2. 20:12

Bocsi megint itt vagyok.Amugy koszi jol vagyok. kicsit faradt.31 napom van meg hatra.:)

Te hogy vagy?Olvastam ,hogy jo volt Balcsinal.Bence,hogy birta a bucsuhetveget az Apujaval?

7008. fb3d790ac9 (válaszként erre: 7007. - Time)
2008. jún. 2. 20:02
szia!Örülök,hogy jól vagy!Ezt az arnica montanat én arra kaptam,hogy tudjak aludni.mióta szedem,alszom.9ch-s az enyém és 5 golyot kell ennem egyszerre naponta.:)
7007. time
2008. jún. 2. 19:29

Sziasztok! A dokimmal végre tudtam beszélni, szerinte nincs semmi gond. A kenet eredménye még mindig nincs meg... Viszont azóta nincs semmi szokatlan, szerencsére. Ma is voltam a szüléselőkészítőn tanulni. :)

Egyik barátnőm az Arnica Montanat ajánlotta a vizesedésre mint homeopátiás lehetőséget.

7006. 4af30810d1 (válaszként erre: 7005. - Pici04)
2008. jún. 2. 19:29

A hétvégén én is sokat ettem mindkettőt, de ma valahogy nem kívántam az epret, ahogy egyben láttam a 7 kilót..;)))

Hogy vagytok Pici?

7005. Pici04 (válaszként erre: 7004. - 4af30810d1)
2008. jún. 2. 19:27

nyami-nyami....

En vegre ettem finom epret Anyuek kertjebol.Ferjem hozta ma hajnalban.Meg finom cseresznyet.:)

7004. 4af30810d1 (válaszként erre: 7002. - Pici04)
2008. jún. 2. 19:23
Nálam is a boka..;) bár amúgy sem csukló méretű a bokám alaphelyzetben..;) Én sem tudok nyugton maradni, bár csak lájtosan nyomom.. most lettem kész a fincsikó eperdzsemmel..:))
7003. 4af30810d1 (válaszként erre: 7001. - Timihugi)
2008. jún. 2. 19:21

Hallo Csaje!:)

A dokim sem volt meglepve valamiért..;) bár én nem elfelejtettem, hanem simán eltoltam két nappal.. ami azért gáz, mert az agyam tudja, hogy csak 1 nap rendel a dokim.. de mindegy, besuvasztott szerdára pedig fullon volt. Én szombaton töltöm be a 36-ot, és rá két napra megyek nst-re.

Azé csak beindul a gépezet.. neem??

7002. Pici04
2008. jún. 2. 18:53
Nekem is a bokam a problemam sajnos.En is felpolcolom,csak nem tudom sokaig,mert elkap a laz,hogy pakoljak a babaszobaban.Jovo heten megerkezik a babakocsi is vegre,mehetunk erte,vegre.
7001. timihugi (válaszként erre: 7000. - 4af30810d1)
2008. jún. 2. 18:48

Sziasztok!

Mókit sajnos nem engedték haza hétvégére, a cukra sem lett jó, így valószínűleg inzulin lesz belőle. Nem tudok sűrűn beszámolni, hisz Móki is gondolom egyéb más dolgokkal van elfoglalva. A hagulata? Hát ezek után milyen legyen? De szerecsére tudja, hogy minden Gergőke érdekében, és az övében történik. Írtam neki, hogy a hoxás csajok gondolnak rá:-).

Nekem csak a lábaim kezdtek dagadni a melegben, főleg szombaton és vasárnap...ma sokkal kellemesebb idő van. Nekem nagyon bejött, hogy amikor érzem, degad a lábikó, lefekszem hanyatt a kanapé háttámlájával szemben, és a lában felpakolom háttámaszra. Kb. egy jó óra alatt visszaáll a rend.

Csash, mi is jövő héten megyünk az első nst-re (kedden), igaz, pénteken töltöm a 36. hetet.

Ja, a feledékenység meg tipikus kismama betegség, ezen cseppet se aggódj :-)).

2008. jún. 2. 18:39

Sziasztok!

Nekem egyelőre nincs bajom a meleggel, BaluBaba nappal aktív, éjjel pedig alszik, mint a bunda. Bevallom nem bánom..;)

Szerdán megyek dokihoz, hétfőn meg az első nst-re és az utolsó kötelező uh-ra. Azért ez már elég jó..;))

A meleget a hűvös lakásban töltjük, vagy csobbanunk egyet Bencével a medencébben.

Vigyázzatok magatokra, tényleg jó lenne már Mókiról hallani valamit!!!

Timi?

2008. jún. 2. 18:31

Sziasztok

Mi ujság van? Mindenki jól van?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook