2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Helló Vuck!
Ezt a kevés időt már csak kibírjuk valahogyan, látom, senkinek sem könnyű már, főleg, aki túl van a 37. héten.
Az egyik ismerősöm ajánlogg egy jó homeós bogyót az álmatalnságra, azt mondta, neki nagyon bejött, mikor tavaly terhes volt.
A nevét sajnos nem tudom, de a gyógyszertárban biztos tudnak segíteni.
a köldököm körül nekem is barna kb. egy húszas nagyságban, és onnan kiindulva körben, egy 5 cm-es sávban...hihi..olyan, mintha nem egyenletesen barnultam volna:-).
Te is vigyázz magadra!
sziasztok szép napot mindenkinek!
látom nem csak nekem vannak nehézségek az utolsó szakaszban: gyomorégés (pedig már lejjebb ment a hasam), görcsök, óránként ébren éjszaka, megvárni apát (jövő hét végtől van szabin)...csíkom az szerencsére nincs, pedig már kenni is lusta vagyok a hasamat, de a köldököm környéke barna.
vigyázzatok magatokra!
Szijjasztok Csajócák!
Tegnap is olvasgattalak titeket, látom alakul mindenkinél a dolog..
Aludni már pár hete én sem bírok, de ez legyen a legkevesebb...
A lakással kapcsolatban van ezer dolog, tegnap pl. a tűzoltóság jött ki és ezer dolgot talált ami nem feleel meg, én már nem is csodálkozom, az lenne a furcsa ha renden mennének a dolgok...
Nem is lenne olyan nagy baj, csak a lakhatásiig 2 milcsit tart bennt a bank, amit most nekünk előre ki kell fizetni a kivitelezőnek,így a kölcsönkérés maradt, amit nem igazán szeretünk..
Az vígasztal, hogy jövő hétvégén már költözünk, a többi meg majd csak megoldódik..
Gergőkével beszéltem, hogy bírja még ki a jövő hetet, aztán már kibújhat a Drágaság.
Szerintetek császár után mennyi idő múlva fogok tudni lagziba menni?
Sziasztok, én is beköszönök!
Én fél 3-kor ébredtem, aztán meg kb fél 5ig csak forgolódtam az ágyban, sehogy sem volt jó feküdni... Utána fél 8-ig visszaaludtam nagy nehezen, dehát nem vagyok valami hűdekipihent állapotban!
Az eső itt is szakad!:(
A málnalevél teát én már 2 hete iszom, és nekem sincs semmi bajom az ízével!
Sziasztok lánykák!
Én is ismét sz@rul aludtam...
Úgy fél4 után jött csak álom a szememre, addigra elmúltak a keményedések és a jóslók. Persze, most is csak rakétakilövő pozícióban tudtam aludni:-).
El is aludtam fél9-ig. De már reggel is, amint felébredek, kemény lesz a poci. Ez már így marad végig? Vagy jön majd oyan időszak, amikor megint azt érzem hogy karácsonyig is hordani fogom? :-)
Este megittam az első adag málnalevél teámat...szerintem zöld tea ízű...és ízlik is. Itt gőzölög mellettem a reggeli adag.
A súlyom nekem sem változik, a 2 héttel ezelőtti súlyomhoz képest (73kg) én is kevesebb vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a vizesedés miatt ugrott akkor meg. Én most 71,5 kg vagyok, 63-mal kezdtem...békében vagyok magammal:-).
Alexa...mejött a lekvár! Köszcsi!És surkolok a párodnak, hogy meglegyen az állás. Igazából, ha Réka véletlen akkor jön, az nem lógás! Aki ezt így fogja fel az új helyén, annak kicsit baj van a fejében, vagy még nincs gyereke.
Szép napot midenkinek, annak ellenére, hogy itt is esik!
Jó reggelt, csajok!:-) Jelentem, még mindig egyben!:-))Volt az éjjel pár erős kontrakcióm, fel is ébredtem rájuk, aztán elmúltak és mindig visszaaludtam. Fura, hogy most, amikor már bármi lehet és bármire számíthatok, ilyen nyugiban tudok aludni. Éjjel is cak arra gondoltam, hogy jó, ha ez most az, akkor majd felébredek, de addig alszom.
Eszem és alszom napok óta. Amióta nincs a kis lába a Rékának állandóan a gyomromban, tudok kajálni, ennek ellenére kapaszkodjatok meg: 1 kilóval kevesebb vagyok!:-))) A pocim viszont naponta egy centivel nagyobb. A tiétek is így nő? Szerencsére a csíkokat eddig megúsztam, remélem, nem most akar majd megtréfálni a finisben.
Tegnap még apu is felhívott, pedig intimebb témákról sose beszélgettünk, de most ő is izgul, hogy hol is tartunk. Anya meg szerintem sík ideg. A legfurább az, hogy én teljesen nyugodt vagyok. De ráérek bepánikolni amikor valóban elkezdődik, nem? :-)))
A párom is péntekig valószínűleg megkapja az értesítést, hogy ő nyert-e a pályázaton, munkaügyben. Nagyon szorítok neki, de remélem, mielőtt el kell kezdenie dolgozni, megszületik a Réka. Jobb lenne, ha nem szabadsággal akarná kezdeni a melót, bár tudom, törvénylileg jár az apukáknak pár nap ilyenkor. Na de hogy rögtön lógjon, az nem annyira venné ki jól magát. Mondtam is a Rékának, hogy ne féljen, ha indulni akar, induljon, jó lesz itt kinn, várok rá és vigyázni fogunk rá apájával együtt.
Na nem rizsázok tovább, remélem, majd jöttök errefelé.
Még annyit, tegnap beszéltem Vanet-tal, még ők is egyben vannak, bár azt mondták neki is, hogy bármikor elkezdődhet. :-)
Puszi és szép napot mindenkinek!:-))
Jó reggelt mindenkinek! Anna sajnos belázasodott reggelre, így ma hiába keltem korán Apa miatt, nincs mennivalónk. Remélem hamar jobban lesz, de az tuti, hogy idén már nem mehet óvodába. Amúgy is csak ezen a héten lett volna.
Remélem Nálatok jobb az idő, mert itt szemerkél az eső. Később majd benézek, valszeg ma főzőcskézek ezerrel.:-)
Látom, elvoltatok...:-)
Nekem csíkom nincs, sose volt, ellenberger a köldököm ilyenkor bebarnul, de eddig még mindig elmúlt a pigmentáció idővel. Nem tudom, miért van, de nem tudok tenni ellene semmit. A homlokomon jöttek ki randa barna foltok, de valami Avonos cuccom jó ellene és ha rendszeresen használom, nem látszanak.
Ma kihasználtuk a kellemes időt és jó sokat kertészkedtünk apával, kapálni nem bírtam, de gazoltam egy csomót ott, ahol még nem kelt ki semmi és nem lehet kapálni. Sajna a helyi ipari parkból hoztak hozzánk töltőföldet és tele van parlagfűvel. Apa meg arra allergiás. A sok esőtől pillanatok alatt kikelt és épphogy nem virágzik a dög. Szóval elvagyok, igazi parasztasszony lett belőlem.:-D
A vízszerelő meg csak este 7 körül jött, reggel 9 helyett, de egész jól kibírtuk. Délután apa kinyitotta egy fél órára a vizet, gyorsan kimostam a babakocsi huzatját,elmosogattam és megint fogtunk egy csomó vizet. Nem semmi gáz volt egész nap, de ki kellett bírni, mert a vízaknában elrepedt egy idom és kispriccelt, ha ki volt nyitva. Azért sikerült kicsit takarítanom, pakolnom, így most már szinte minden kész a pici fogadására. Még főzni szeretnék pár dolgot előre, mert amiket korábban csináltam, már megettük.:-)
Alexa, én napokig barnáztam, mire megindult a szülés, szóval még épp lehet is hátra. Pihenj sokat!
Csajok, az én párom is programozó, jól egymásra találtunk, nem? Bár ő heti 3x itthonról dolgozik és csak 2x utazik fel Bp-re. Bár ha pont akkor indul be, mikor fent van, tuti nem ér haza, mire kell. Szerencsére most már itt vannak a szüleim, meg anyósomék, hogy vigyázzanak a gyerekekre. Legrosszabb esetben talán pár barátot is meg tudok kérni, csak nekem lenne rossz egyedül odabent.:-(
Ma egyébként jobban vagyok, nem érzem olyan közelinek a végét. Bár ki tudja, hogy holnap kivel találkozunk még itt? :-D
Jövööök!!!:-)
Sziasztok Csajok!
Puszka nektek, csak csevegjetek még, de csak olyanokat, amiken nevetni lehet...semmi dúúúvaaa!:-)
Mer' jövök, azt' visszaolvasok:-D.
szerintem nem lesz tobb,amugy nem tul feltuno,ott amugy is erztem ,hogy reped szet a sebem.
A Ferjem azt hitte,hogy engem nagyon zavar es aranyos volt,mert azt mondta,hogy a kollegaja felesegenek nagyon csikos lett a pocakja es szerencsetlen not nagyon zavarta es a noci megcsinalttata specko lezeres kezelessel.
Csajszik, mennem kell nekem is!
Hamarosan indulunk megnézni a mestereket, hogy állnak Ktarcsán.
Közben meg megint "belabdásodott" a pocim, jobb oldalt, fent. Mindig itt szokott...
Ma a dokim is éppen "elkapta".
Ez érdekes..
Mondjuk egy egyszerű diétánál is be tud szerezni az ember csíkokat, de szerintem az más, mint amiket én az nst alkalmával egy-két pocin láttam.. Úgy 5 cm hosszúak és 2 centire egymástól. Nagyon szerencsés aki megússza!
szoríjjok, hogyne legyen több.
az a baj, hogy erre sincs recept...
ha lesz, hát akkor sem ugorhatunk a Dunának :-)
én egy picit tartok az uccsó hetektől, mert láttam olyan kismamit, akinek az utolsó hétben "repedt" ,eg a köldöke körül, de még be is lilult...hát nem volt szép látvány.
de án is szoktam vizsgálgatni a bőrömet, még úgy tűnik, bír egy kis "nyúlást", elég rugalmasnak tűni.
még nekemsesincsen :-)
de amilyen iramban nő a poci krfogata megint...nem csodálkoznék.
én is kenegetem, remélem megúszom.