2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Te is iker vagy,ugyi?
Anyum es Teom is azok,eleg erzekeny lelkuek.
Gondoltam, hogy valami szupi darab lehet ha ennyit kell rá várni.. Biztosan megéri majd az időt!
Én Vanetról semmit, de biztosan jelzett volna már Alexának ha történés van..:)
Cash!
Ragados a szulesnezes!A tv-ben felfedeztem egy musort,ahol ez van.Minden nap.A Ferjem mar emlegette,hogy nem biztos,hogy neznem kellene.Nelem mondja?Ram ez nem var.:D
A mappámon amit a védőnő adott, rajta van az összes csillagjegy horoszkópja.. a legjobbakat írja róla, és a neten is utána néztem...) nekem szupi lenne..
Bár van egy skorpió már, arról ia azt mondják, hogy: hááát... nekem mégis tökéletes.. szóval azért erre nem adok ám annyira.. nevelés kérdése legfőképpen + genetika, nem a csillagok..;)
Tök gáz az ilyen. Én éppen most kopogtam le, hogy minden rendelésemmel szerencsém volt. Határidőn belül megkaptam mindent. Mázli..
De legalább adtak vissza pénzt, itthon ez nem módi..
Persze!! Én is csak "mondom".. ez van sajna..:((
Jaaa.. éés én rák babát szeretnék..;)) szóval etéren is ráérünk még..:))
Nekem sincs!
Igen azt mondják.. Nekem azért a terhességem is kísértetiesen egyforma az elözővel, éa gyanítom, hogy a szülés menetet is lényegében egyforma lesz...;))) Mert nagy különbségeket a természet nem enged ugye.
egyik szules sem egyforma Cash...tudod:-)
Nekem semmi tunetem a kemenyedeseken kivul.....
Ja..egy kerdes...mindenkinek fojdogalt tejcsi, elotej?..mert nekem az se...mondjuk nem veszem szivre csak tudjam..:-)
sziasztok!
Kollektiv szules lesz.:D
hat jobb..koszi..de azert jobb mert utalok rosszkedvu lenni....
Na ki szul? Alexa, Cash..esetleg Vanet?
Szia Csajszi!
Mizu? Jobb a lelked egy kicsit??
Sziasztok Csajok!
Bemásolok egy rövidebb cikket a szülés megindulásáról. Azért merem ezt nyugodtan, mert nekem minden úgy zajlott, ahogy a doktornő leírja. Most is így zajlik.. Sok fájásom van, de tudom, hogy ezek még nem azok. Bencénél pedig rögtön a 3. fájásnál keltettem anyukámat, hogy :"itt az idő.."-annyira más volt..
"Lassan elérkezik az ideje, hogy megkülönböztesd az álösszehúzódásokat a valódi kontrakcióktól. Az alapvető különbség - noha a méh gyakorló mozgásai is fájdalmasak és intenzívek -, hogy ezek nem jelentkeznek rendszeresen, és ha sétálsz egyet, megszűnnek. A szülés megindulásának egyértelmű jele, hogy az összehúzódások a méh felső részéből indulnak, végighaladnak az alhasi tájékon és a lágyékban érnek véget, valamint fontos, hogy a helyzet- és helyváltoztatás nem csillapítja őket. A gyakori, lazább székletürítés, a nyákdugó leválása, az étvágy növekedése, a testsúly kismértékű csökkenése mind a közelgő szülésmegindulást jelzik. Ne ijedj meg, ha hirtelen heves takarítási vagy főzési láz törne ki rajtad: ez a "fészekrakó ösztön" gyakori megnyilvánulásai közé tartozik, ami szintén arról tájékoztat, hogy a baba hamarosan útjára indul a külvilág felé. Ha változás állna be a hüvelyi váladék mennyiségében vagy minőségében, mindenképp értesítsd az orvosodat, mert lehet, hogy a magzatvíz kezd szivárogni."
Sziasztok Lanyok!
Alexa,Te mindig meglepeteseket okozol.:)Parod lenyugodott?Ha nem ered el az Agiekat,hivd fel nyugodtan a Dokidat es beszelj Vele.Egyuttal beszelhetsz vele a terveidrol is.:)Remelem amugy minden rendben van.
Time,koszi a listat!Nagymamadrol vannak hirek?
Mindenkinek szep napot.
Ez nem lehet könnyű, eldönteni, mi is van... Azért beszélj tényleg Ágival, őneki mindez biztos többet mond. Én a magam részéről azért szurkolok, hogy Réka ikrek legyen. :) Nagyon szorítok Nektek!!! Puszik! Amíg tudsz írj, mi van, egy egész fórum gondol Rátok!
Vanetnek már alig van vissza pár nap. Nem tudsz róla?
Helló csajok!:-) Szia, time, egyelőre nem tudom, hogy szülök-e.... Azért nem írtam, mert próbáltam aludni. Hajnalban erős kontrakciókra ébredtem, jó sokáig nem is bírtam aludni, de gondoltam, majd lesz valahogy. EGy órát szenvedtem az ágyban, aztán fölkeltem, tettem-vettem, megetettem az állatokat, kiengedtem, felmostam mindenütt a biztonság kedvéért, meg ittam egy kakaót, aztán valahogy egész jól megszűntek a fájások annyira, hogy visszafeküdtem és aludtam egy félórát. Aztán kezdődtek megint (újra arra ébredtem) és 5 percenként voltak egy órán keresztül. Most viszont megint enyhült, bár nem múlt el. Éhes vagyok, eszem egy kicsit, aztán lefürdök és ha továbbra is fájok, felhívom az Ágit és megkérdezem, szerinte most mit csinálok, mert én nem tudom. Nem mondom, hogy van kedvem röhögni a fájások alatt, de messze nem olyan vészesek, mint gondoltam, ezért nem is tudom, mi van ilyenkor. Lehet, hogy ezek is csak jóslók és én feleslegesen nem akarom iderángatni az Ágiékat. Bárcsak megmondaná valaki, honnan fogom tudni, hogy most akkor ez már a Réka vagy sem....
Mindenesetre legyetek jók, fogok jelentkezni.:-) Szurkoljatok, ha már fájok meg nem alszom, jó lenne, ha valami eredménnyel... Szóval mondhatná valaki a Rékának, hogy ne játsszon, bújjon ki, ha már elkezdte.
Pusszantás mndenkinek!:-)
Húha, Alexa nem írt! ... Ez azt jelenti, hogy szül????????????????????????? Valamit álmodtam vele az éjszaka, de már nem emlékszem, valami erdőben jártunk.
A mai lista a fogyó idővel:
1. A fórum első babája: Inci79 június 15. 23:41-kor megszületett Bence Zsolt. 2800 gr és 48 cm
2. Vanet 3 kislány
3. zsuzsa74 7
4. szofi28 12 kislány
5. Szazy 13 kislány
6. Pici04 13 kisfiú
7. kikki 15 kislány
8. Alexa77 16 kislány
9. Cashmere 16 kisfiú
10. vuck 17 kisfiú
11. csillu77 17 kislány
12. kkinga78 17 kisfiú
13. martone82 17 kislány