2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Drága Martone! Sajnos én is csak most reggel jöttem újra, este "épp" előtted mentem aludni. De ha segít még, akkor küldjük most az "erősítő-bátorító" puszikat!!! Igaz Cash? Itt vagy még? (Most én kaptalak el;-)
Martone...tegnap, a lehető legjobb, amit tenni tudtál, az sms volt a párodnak, hogy mellette vagy. Ő tudja, hogy a gyerkőcök miatt neked is megvan a magad dolga. Csak bátorítsd, és önts belé a lelket akár sms-sel, vagy éppen hívd fel. Hidd el, örülni fog!
Szorítunk Neked, hogy apósod mielőbb rendbe jöjjön. És ha az orvos azt mondta, nem lesz károsodás, azt szerintem el is hiheted...gondolom érti a dolgát.
A szép szavakat pedig én is köszönöm!
Most mondok érted egy "imát"...amolyan magam fajtát.
Gyere közénk, ha úgy érzed, kell a társaság!
Drága Martone! Sajnos én is csak most reggel jöttem újra, este "épp" előtted mentem aludni. De ha segít még, akkor küldjük most az "erősítő-bátorító" puszikat!!! Igaz Cash? Itt vagy még? (Most én kaptalak el;-)
Martone...tegnap, a lehető legjobb, amit tenni tudtál, az sms volt a párodnak, hogy mellette vagy. Ő tudja, hogy a gyerkőcök miatt neked is megvan a magad dolga. Csak bátorítsd, és önts belé a lelket akár sms-sel, vagy éppen hívd fel. Hidd el, örülni fog!
Szorítunk Neked, hogy apósod mielőbb rendbe jöjjön. És ha az orvos azt mondta, nem lesz károsodás, azt szerintem el is hiheted...gondolom érti a dolgát.
A szép szavakat pedig én is köszönöm!
Most mondok érted egy "imát"...amolyan magam fajtát.
Gyere közénk, ha úgy érzed, kell a társaság!
Sziasztok csajszik!:-) Csak nagyjából olvastam vissza...
Martone, sok kitartást, erőt, remélem, nem lesz semmi komolyabb baj, nagyon szurkolok nektek.
Ma kapjuk a három hónapos oltásunkat.:-((( Már előre sírok.:-((
Timi!Megnéztem a naplódat... Hát ez a pici tényleg olyan szép hogy még a kőszikla is....
Kicsit erőt merítek ezekből a manókból...
Jányok most aztán igazán elkelne egy kis bíztatás, de úgy látom már mindenki lepihent.
Sajnos ma nagy baj történt és még nem tudom mi lesz a vége.
Délután az építkezésen apósom leesett a födémgerendáról. Helikopterrel vitték Ajkára az esetleges gerincsérülés végett. Azóta megvizsgálták, koponyatörése van, amivel nem csinálnak semmit mert nem hiányzik belőle darab és nem vérzik már... Meg a 12-es gerinccsigolyája törött. Emiatt holnap átszállítják Győrbe az ottani traumatológiára és ott fogják megműteni. A dokik szerint nem lesz maradandó sérülés mert a gerincvelő nem sérült... hát remélem. Nem is tudom mi lesz... teljesen össze vagyok zavarodva. Szegény Lacim meg ki van mint a bili füle gondolhatjátok. Most is az anyja meg a 20 éves sógorom mellett van.Próbálja bennük tartani a lelket de szegényem maga is kikészült. Én meg itt vagyok és vigyázok az alvó picurjainkra és próbálok úgy tenni előttük mintha nem lenne baj mert bár biztos érzik úgysem értik még...
ez a jégkockacsináló zacsi nem rossz ötlet. én is az Aventet használom, de 30-40 ml-re sajnálok egy "tartót". köszi az ötletet!
Nah...télleg megyek:-))!
Jóét mindenkinek!
Láátod, látod, még a "Berci" is egy véletlen egybeesés...vagy nincsenek is véletlenek?:-)
Én is láttam már a képeidet, le is írtam hozzá a kommentemet, úgyhogy most nem ismétlem magam;-).
Megmutattam Apának is...aszonta, olyan kedvesnek látszol;-).
Remélem Nagy Berci már jobban van, ápolgasd kicsit, és szeretgesd meg jól, az mindig jót tesz:-)!
Pussazncs Nektek is!
Na, most már muszáj mennem, mert mindjárt kiesik a billentyűzet a kezemből, olyan álmos vagyok:-).
Hat,ez a datum nagyon joooo...
Egy kedves ismerosomtol tanultam,hogy veletlenek nincsennek.:)
Igen...már én is megfigyeltem:-).
De a 3-2-1 sem éppen rossz;-).
Ehhez még annyit, hogy én 03.07.-én születtem, Bercikém meg 07.03.-án:-)). Ez sem rossz;-).
Húúú...neked még tartozom egy válasszal, asszem. Nem baj, ha csak holnap? Bár mára ígértem, tudom...de bocsiii:-))!
Szio time !
Emma lany egy tunder.Gyonyoruuu!!!
Jo ejt!
Pusszancs.Lattam a kepeket.Tunemeny....
Nagy Bercinek is nagyon teszik a kis Berci.:)i
Szia druszám:-)!
Látod, még nem is volt időm válaszolni, hogy használom, ill. mások hogy használják a nevemet. Holnap pótolom...tényeg:-)!
Amúgy a kedvencem régebben a Timka volt...pár kedves fiú ismerősöm használta. Na jó, de ha már itt tartok, egyedül anyukám hív Tímeának (de tőle szerintem még a Timit sosem hallottam, vagy más egyebet:-). Az ismerősök egyszerűen csak Timinek, a kedvesebbek Timcsinek, az idősebbek pedig Timikének hívnak...szóval lehet válogatni;-). Ja! És még Drágámnak, meg Szívemnek...meg ehhez hasonlóknak is - a Férjecském:-D.
Tök jó, hogy már Te is naplót írsz..egyre többen vagytok már a kedvenceim között!:-))