2008 februári babák :D (beszélgetés)
ja, igen..ez nalunk si igy van. most csinaltattam kartyat az egyik legjobb banknal (ING), evi 12 euro csak a mindenfele koltseg, szval hiaba jo a kamat a kartyan tartott penzemnel, nem teszi ki a kartya evi koltseget, vagyis kitenne, csak kinek van annyi megtakaritott penze...
mindig bajban vagyunk ha netrol akarunk vasarolni, mert keves helyen lehet direkt kartyaval fizetni, ha banki atutalassal lehet csak akkor nem eri meg.
Én csak annyit írnék az Ájrinos dologról:
Vannak itt többen akik jobban megérdemelnék. Nem sajnálom ájrintól sem, mert ő is megérdemli. De könyörgöm, van itt 39 évesen is olyan, akinek még 1 gyerek sem jött össze és egy lombikra sincs pénze. Neki meg már 3 van, és tényleg szép dolog, hogy az új férjével egy közöset akarnak. Miközben iwiw-en csupa külföldi utazás képei vannak fenn neki. De nincs pénze a 3. loombikra...lehetséges. Én csak azt mondom, hogy igazságtalan az élet, hogy neki gyűjtenek, és aki tényleg rászorulna, annak pedig nem. Őt nem akarom emiatt bántani, mert tényleg szörnyű lehet nekik is. Csak nem értem és kész.
Minden rendben lesz, ne aggódj! Én sem várom ezt a pillanatot, de valahogy mégis.
Csajok, ez a gólyakommandós cucc, az mit jelent? Ájrin miatt van, vagy, mert babát szeretnétek? Lehet, hogy csak csgal-nál láttam?
igen, olvastam, még hogy te vagy felháborodva, hát még én!!!végülis nem jöttek pénteken....
most a wellnessből írok, épp túl vagyunk egy jó kis pancsin, Gellért játszik a játszóházban mellettem, én netezek, a kolléganőm meg masszíroztat. megvárjuk és indulunk haza, mielőtt Gellért bealszik...amúgy nagyon szuper hely, tényleg ajánlani tudom, csak kissé drága...majd otthon teszek fel képeket...
jol koszi, fozok, teszek veszek, mosni, mosogatni, teregetni, zoldbableves, csikos turotorta. a ket pasi el van menve anyosekhoz, es valszeg fel ora mulva jon apam a 3 nagynenemmel latogatoba:)vidam tarsasag, szeretem oket:) en meg szanaszet, fejem szenaboglya, de az is meglessz mindjart. hangulatom kisse jobb, ket napja nem vagyok annyira depis. hatha tartos lessz mar.
en estenkent sedatif pc-t szoktam bevenni, lightos es jo.
Ha felébredek hajnalban, nem tudok visszaaludni, állítólag ez is annak a hülye pajzsmirigy problémámnak a mellékhatása. Szedtem egy feszültségoldót esténként, attól nem volt ilyen gondom, bármikor visszaaludtam. De most elfogyott, gondoltam, nem kell már. Tévedtem. Azóta nem alszom. Jövő héten megint felíratom.
HB-t én elküldeném, de inkább Bea, mégiscsak ő az illetékes!
ki az a HB? en meg azota sem jottem ra
miert vagy te ilyen koran ebren?:)
:)))
Én mindig fenn vagyok éjfélig, 1-ig, csak 11 körül már ki szoktam kapcsolni a gépet. Egyszerűen nem tudok aludni. Még akkor sem ha hulla vagyok. 1 hónapban egyszer kialszom magam, amikor már este 7-8 körül elalszom, és csak reggel kelek, Kírával. Ez van. Túl sokat járatom az agyamat esténként.