2008 februári babák :D (beszélgetés)
En is ettol tartok, ezert nem merek menni. Foleg egyedul.
Alig varom mar en is hogy mosolyogjon:)
2.5 honap...nahat! Gyorsan repul az ido, tul gyorsan. A terhessegbol ennyi sokkal lassabban telt. Most meg legszivesebben megallitanam, annak ellenere, hogy nehez vele, a levego miatt:DDD
Szió,
Nálunk úgy néz ki, hogy mára vége a műszaknak! :))
Alszik!! :))
Ilyenkor már az esetek többségében nem kell fel reggel 7 óra előtt! :)
Most tanulni fogok, de már nem sokáig mert akkor reggel lesz nehéz felkelni.
Köszi, de muszály! Most államvizsgáztam volna júniusban........ de a baba sokkal fontosabb!
:))
sziasztok. épp csak visszaolvasom a fórumot, remélem, mindenki jól van.
A cseppből ebédkor adunk be 6-7 cseppet és a köv. etetésnél, 16 óra körül megint ennyit. Ez így bevált, és nagyon örülök neki. A 25 csepp túlzás állítólag, hát, nem tudom. Zsófincának ez elég.
még írok, csak most műszak van.
Köszönjük az infót és a jó kívánságokat.
Én is sok egészséget kívánok nektek. Jobban vagytok már?
Én már szoktam Lilinek mesét olvasni! Tudom, hogy még nem ért semmit, de szereti hallgatni ha beszélnek hozzá! Olyankor figyelget és gőgicsél! :)
Tegnap a Hófehérkét ugyanolyan lelkesedéssel hallgatta mint ma a vállalkozások elemzése tantárgy tételeit :))) Ugyanis szombaton vizsgázni megyek, félév kihagyás után elősször! :)
Igen, bármikor! Lili mindennap mosolyog és egyre többet!
Ugye legtöbbet velem van és így estére általában már nem rám vigyorog hanem az apjára! Már most leveszi teljesen a lábáról a kis "bestia"! :))))
Boldog 2.hónapfordulót! :)
Mi holnap leszünk 2,5 hónaposak! :)
Mi routa vírus ellen adattunk még Lilinek ellenszert. Ez 2*18 eFt-ba kerül. Az első adagot itatta meg vele a doktornéni múlthéten. Nekünk kellett gyógyertárban megvenni, de általában rendelni lehet és úgy hozatnak a központi raktárból.
Még agyhártyagyulladás ellen akarunk adatni, azt is többször kell és az is hasonló értékben lehet kapni.
Sziasztok!
A kötelező oltásokon kívül mit adtok még valami oltást a babátoknak? Ha igen milyet, és az mennyibe kerül?
Na megyek, majd holnap még megpróbálok benézni, ha hazaértünk a doktornőtől.
Ma vagyunk 2 hónaposak.
Mindenkinek boldog hónapfordulót.
Hat a kivitelrol annyit, hogy tegnap pl. mar az ajto elott orditott mikor hazaertunk, pedig a kocsi meg mozgott. Kb 40 percet voltunk kint, annyit aludt.
Egyebkent mi mar 1 hetesen kivittuk, es a nagyiekat is latogattuk. Ez a levego a nagy problema.
A gripe watert szerinted mikor a legjobb adni? Eves elott, hogy felszivodjon, vagy utan?
En 2.5 ml-ert adok. Te?
én is hulla fáradt vagyok, Lacika is keveset alszik. de ha már kiviszed, jobban fog aludni, babakocsiban, autóban biztos.
a kórházban egy szobatársam adott egy cumit, mert több volt nála, mikor nem tudtam megnyugtatni a babót, de kiköpte. most is csak altatáshoz használom, ha másképp nem megy. de tartani kell a szájában, mert úgy szívja, h kirepül :)
ha már álmos és majdnem alszik, de még cicizne, akkor becsempészem a szájába a cumit, mert sokszor sebesre cumizta a cicimet. és a cicivel odabújok hozzá, h érezze, ott vagyok.
a kávétól se jobb, se rosszabb.
Mikor adtal neki eloszor cumit?
Nekunk is nagy segitseg lenne alvashoz, de meg a szoptatas nem megy annyira jol, ugyhogy varok vele.
A kavetol nincs sokat ebren? Bar az en lanyom egyebkent is alig alszik napkozben, de legalabb ejjel nincs ebren. Igaz, hogy almaban szinte vegig nyafog, sir a levego miatt. Igy senki sem alszik rendesen. Ettol kivagyok mar teljesen.
Alíz elég hamar csinálja a dolgokat. 1 hónaposan már nézegette a zenélő-forgót is. Nagyjából akkoriban mosolygott úgy tudatosan rám, bár szerintem már 2-3 hetesen is látott engem, mert nagyon érdeklődve figyelt. Elég éber baba, szinte egész délelőtt ébren van és mindent nézeget, gőgicsél. Sokat beszélgetünk :)
Én már voltam vele a cora-ban és egyszer a sparban is. Végig aludta mindkettőt. Sétálni olyan 3 órákat szoktunk egyhuzamban :)
hát nekem se mindig segít a gripe water, de sokszor jobb tőle. Lackó se alszik sokat emiatt. autóban és babakocsiban általában bealszik, most is órák óta durmol, pedig 4 órája nem evett már.de gyakran nem akar egyedül aludni, ha fáj neki a pocika.olyankor sétálok vele, a karomon fekszik hassal lefele, vagy hátamra fekszem és a hasamon, mellemen cumival a szájában elalszik hamar. legalább ő alszik. és tornáztatom, óvatosan masszírozom, ezt sem szereti minden baba; van mikor félig(alul) levetkőztetem, akkor elhallgat és jól érzi magát, pedig nem szorítja a ruha. van, h csak sokára jön a büfi/puki.
én napi 1-2 kv-t iszom, nem hiszem, h az baj neki.
Meg valami, mennyi a sulya a babaknak?
Cazarine most a nagy fogyas utan 4.4kilo