2008 februári babák :D (beszélgetés)
Szia! Tényleg jó rég nem hallottunk felőled. Én is várom mostmár a tavaszt, de csak pozitívan!
Képzeljétek, Huncutom ma belepisilt és belekakilt a bilibe!!!
sziasztok! Ezer éve nem jártam, itt csak beköszönni jöttem. Remélem mindenki jól van (kisebb náthát meg fogjövetelt olvastam, remélem hamar túl lesztek rajta) Időm semmi, de azért jól vagyunk:-))) És végre vége lehetne a télnek, mert már naggggyon útálom, pedig nálunk még a licht-es verzió van! puszi mindenkinek, és ezer bocs akinek lemaradtam az 1 éves születésnapjáról. Ezúton is Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!
minden jó lesz meglátod:o))
Te is beteg vagy? jobbulást Nekünk!
Jobbulást, vajon a kicsi lány is örül? :-)
Elment a hangom:( apa örül doki két nap beszéd nélkülre itélt :P
sajnos vannak olyan gyerekek akik hajlamosak ezekre a betegségekre...
de legalább túl lesz rajta hamar...megerősödik és lehet már oviban, bölcsiben kutya baja nem lesz.
ja, és ha bölcsibe megy mindenképp számíts rá, hogy minden kis szart el fog kapni az első félévben, aztán semmit!:o)
folyamatban van, anyukám a közelbe akar költözni.
az tényleg nem az. most már én is visszaestem, egész éjjel orrot fújtam. ezek szerint Ő se csak fogzik.. elegem van. úgy vigyázok rá, és már nem is tudom hányadszor lesz náthás. és anyatejes. ilyenkor mi van? szedi a c-vitamint is minden nap, amikor lehet, levegőn vagyunk, miért betegszik meg újra meg újra?
Mi jövő szombaton bálba megyünk, alig várom, kiöltözés, tánc, vacsi, társaság. Hmmm, várom!
elhiszem...
sztem muszaj lessz neha rabizzatok ket orara a gyereket valakire es randizzaok vagy setaljatok vagy akarmi. ramehet a kapcsolatotok.
balintnak is volt ilyen magas laza fogzas miatt, 5 hosan...
azt hiszem nekünk is a fog miatt lázasodott be Gellért mert így hipp-hopp egy vírus sem múlik el, és ment is hasa akkortájt...valszeg a foga volt, már a hátsó...csak nekem az nem volt világos miért ilyen magas a láza? fogzásnál nem csak hőemelkedés szokott lenni???
azért a 39,2 nem nevezném hőemelkedésnek....
tudnék mesélni erről is..
a jobb felso fognan mindjart attori az egyik csucske az inyet, megy a hiszti ezerrel...komolyan mondom ez a legjobb fogamzasgatlo...ki a fenenk van kedve meg valamit csinalni 5 ora hiszti utan...:D
hat apa telekom mernok, van villanyszereloi kepzettsege is ezert nalunk is telefon, kabel, laptop:)
LAcika megint taknyos, remélem, csak az érkező fog miatt és nem lesz megint beteg. alig tudott aludni, nem szelelt az orra.
visszatérve, a számítógép, a kábelek, a telefon érdekli nagyon. apa villanyszerelő :)
Lackót sem nagyon érdeklik az autók. az apját sem :(
Sziasztok!Joreggel anyukák és babák!Jol aludtatok!Én megyek is csak beköszöntem!Jönnek a szülinaposomhoz.....még most is
És mivel foglalkozik apa? :-)
nalunk is a laptop a meno:))
:-)
Nálunk apa autókereskedő/imádó/szakértő :-)
akkor már értem nálunk miért a laptop a menő:o)
(apa informatikus!)
További ajánlott fórumok: