2008 februári babák :D (beszélgetés)
Csajok!
Akkor holnap 10:30 Margitsziget. Margit híd felöli szökőkút!
Zsandrea veled meg tali Örsön. Priviben írok!
Azert mindenki elore jelzi hogy meg tud-e jelenni vagy sem. Mi 6-an szoktunk talizni amibol 4-en minden hetfon talalkozunk valamelyikunk hazaban, tehat havi 4 hetente ugyan annal.
A gazdasagi valsag eleg kemenyen erintett minket errefele, es Cezy nagyon nehezen viseli ha masra hagyom, emiatt a 2 ok miatt jobbnak lattam varni meg a kavezoval. Most inkabb meg egy 9 hos babara vigyazok minden nap ami eleget fizet foleg hogy nem kell nekem fizetni babysittert. Igy legalabb Cezyvel lehetek, es sokban nem valtoznak a napjaim. Ugyanugy megyek a kettovel vasarolni, baratnokhoz, ugyintezni, uszni stb. Mozgalmasak a napok, Cezy mar igazi kislany, egesz nap be nem all a szaja. Tysonnal rengeteget valtozott, teljesen mashogy all hozzank, nagyon jo apa es imadjak egymast. ennyi a helyzet nalunk.
Keszitsetek sok kepet a talalkozon!
Egyetértek.
A lényeg, hogy a szándék megvan.
amúgy teljesen igazad van!
jól vagytok mizu veletek? már képet is régen tettél fel....
hat ugy nez ki kedden vegre osszejon!:)
remelem, hogy a kovetkezon mar tenyleg ti is itt lesztek:)
hogy vagytok? mi ujsag nalatok? sikerult megcsinalnod a kavezot?
Sziasztok!
Nagy ritkan be szoktam nezni ide, es minden alkalommal azt latom, hogy a talalkat szervezitek. Remelem nem veszitek rossz neven hogy beleszolok, gondoltam hatha segit. Szerintem ugy nekiindulni hogy kinek mikor jo, sosem nyero otlet. Mi ugy csinaljuk, hogy 1-2 ember felvallalja a szervezest, kihirdeti a reszleteket, es aki ott lesz ott lesz, aki nem nem. 1 honap mulva ujra. Altalaban a tarsasag 80% el tud jonni. Ha fontos, akkor 100%. Csak egy otlet, nekunk bevalik. Sok sikert, erezzetek jol magatokat!
en fel 11-et javasoltam, de lehet 10 is, vagy ahogy a tobbsegnek jo
huu, hat nem irigyellek benneteket BP-ieket, ennyit utazni ugyanabban a varosban
Mikorra is kell ott lenni kedden?
Mert akkor szerintem Zsandrea előtte 1 és negyed órával kéne...
Ari?
Zsandrea?
:))
szuuuperrrr
csgal???
Nem szeretem a meglepetéseket, jobb szeretem, ha számíthatunk rád! :)
Én ott tudok lenni.
ne maaaaa
csajok, kedd delelott, mondjuk fel tizenegykor, margitsziget, margithidi bejaro. mit szoltok hozza?
csgal is el tud jonni, mas se jelezte, hogy nem tudna, hatha Bettibea is jobb hangulatban lessz. szoval? ki jon?