2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Jó sokat írtatok! Mi is letudtuk a temetőt. Emlékek, gyertyák, fények ...
Majd holnap benézek. Jó éjt mindenkinek!
Na csajok megyek, mert manócska elég aktív! Hátha lefekszek akkor jobb lesz! Szép estét nektek! Majd holnap bekukk!
Jó éjt!
akkor vele kicsit nehezebb lesz.
Én is félek azért,mert már volt olyan Máténál hogy valamit nem engedtem neki,s a hasamra csapott..így bosszuskodott a tesóján keresztül:/
na ideülök erre jön valaki és elzavar a géptől.Ez a nagy család hátránya.
Sziasztok.mert mire visszajönnék már valószinű nem lesz senki.
Jóéjt mindenkinek.
Sziasztok!
Nálunk nem kell se rucit, se pelust bevinni a kórházba. a napi fejadag 7 pelus, az szerintem majdnem elég (én azért viszek egy kis csomaggal). A rucik meg nagyon arik és újak is, meg a takarók is. Úgyhogy szerintem csak hazahozós ruhát hozatok majd be. Popsitörlő viszont kell...
Erre én azt halottam valahol hogy azt kell megbeszélni a nagyobb tesóval:hogy lehet nem szeretni a kisbabát,de bántani nem szabad.
Nem tudom nálunk lenne e ilyen gond,mert mind nagyon várja a kicsit.
Sziasztok.
Hát nálunk tudtommal csak pelust meg popsitörlőt kell vinni.De még nem informálodtam a védőnőtől.Kedden megyek úgyis és utánajárok.Nehogy már benn derüljön ki hogy ruci is kell.
Nálunk is kell vinni a rucit, de nekem éppen ez tetszik. Hulét kapnék, ha egyenruhába, agyonmosott kisrucikba kellene a babámat bugyolálnom - ez áll rám is, korábban műtöttek 1-2 másik kórházban és nem voltam boldog az egyenruháktól... Pedig nem vagyok hiú. :D Asszem... :DDDD
Én a nagylányomnál azt a ruhát tettem el "emlékbe" - miután kinőtte, amibe rögtön születése után öltöztették. Éppen nemrég pakolgattam az emlékdobozát, mutattam neki és hozzámértem. Hááát, nagyon sokat nőtt azóta. :)
Mi most kérdeztük meg, ugyanaz a helyzet pelusügyben, mint legutóbb: kapunk, de vigyünk mellette, ha esetleg nem lenne elég. Legutóbb elég volt.
közben elolvastam a bemutatkozódat...
te mennyinél tartasz?És császáros leszel?vagy simán szülhetsz?
itt is kell vinni pelust,sőt ruhát is.Pelusból a napi fejadag 3 db.Ami nem elég.Ruhácska meg van amikor van, de van hogy elhasználódnak és akkor hiány van belőle.Úgyhogy védőnő azt mondta inkább vigyek.Jó mi?angolpólyába teszik a babákat itt,mondjuk az elég jó.
Kórházi csomagom még nekem sincs összerakva.
Nekünk is 38 nap kb.:)))))
Én is a mákosat csípem. Tavaly olyan gyorsan fogyott, hogy karácsonyra el kellett dugnom belőle egyet. :D A diósért nem rajongok, szerintem idén is csak mákosat fogok csinálni, de éppen most nézegettem, hát "kicsit" elszálltak az árak, most egy negyed kilós csomag 500 Ft körül van. :S Egy adagba pedig belemegy majd' 1 kg...
Nekem az első mézesem isteni lett. Aztán azzal a lendülettel elvesztettem a receptet, azóta minden évben próbálkozom, de egyik sem olyan... Kemény lett? Biztosan sokáig sütötted, plusz időben kell megcsinálni, mert a mézes a környezete nedvességtartalmát veszi fel és így puhul vissza - cca. 1 hét alatt...
Szép estét mindenkinek!
Cyntia:De szerintem átlagos ..nem is tudom miért írtam a vágatást..talán mert az van bennem.hogy a kókuszmatrac vágható.Szóval akkor azt méretre lehet venni igaz?Csak le kell mérni a kiságyat és szabványméretek vannak.Különben van benne csak védőnő mondta vegyünk bele újat(kisfiam használta)bár valahol olvastam,hogy felesleges.
macs77:nagyon köszi!ennek tuti hasznát veszem!valami ilyesmit kerestem itt a neten de nem találtam:(
Az anya:Én sokat híztam 16kg eddig de kisfiammal ennek a dupláját,úgyhogy ahoz képest nagyon jól állok.Dokim is mondta bár már pirossal kijelölte a 16 kg-ot és azt mondta hogy most már vigyázzak.Most?? de hogyan???
Igen várja már a tesót,néha nagyon beindul s magyaráz nekünk,hogy mit fog vele csinálni és hogyan fogja szeretni,meg mire fogja tanítani:)De amikor kisbabát lát vagy hall sírni kicsit arcára fagy a mosoly.Majd meglátjuk...mi meg majd igyekszünk...
Mi ma vagyunk pont 34 hetesek. :)
Még sehogy nem állok, mondjuk mostam-vasaltam a kicsinek, de pl. a kórházi csomagom még tervben sincsen. :O A legnagyobb fejtörés úgy kezdődik, hogy "mi lesz a gyerekkel, amíg szülünk?", a másik jó kérdés a "hogyan alszik majd nélkülem?", a hiányosságokhoz már nincs agyam... :D
Lányok nektek kell bevinni a kórházba pelenkát? Csak azért kérdezem, mert most találtam a teszveszen: 2-5kg 43 db-os pelenkát 1000 Ft-ért + 770Ft-ha egy csomagot rendelsz; +890- ha több csomagot a posta ktg! Szerintem nagyon jó árban van! Ha valakit esetleg érdekel!