2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
szió,
nem cseréltél telefonszámot borekancsával? jól eltünt, megnéztem utoljára 25-én reggel irta, hogy megy NST-re, biztos maradnia kellett. Biztos lassan kapunk valami hirt róla is.
hú,vérnyomásból meg vizesedésből lehet saccolni a túlhordásra?mi alapján?Engem ez érdekel,mert én most még nem szeretnék szülni nincs itthon a dokim.Igaz még túlhordásról nincs szó...de izgulok,hogy a pici akkor jöjjön amikor itt a dokibácsink:)
Nekem alacsony a vérnyomásom ennél a terhességemnél(fiammal maga volt,és vizesedtem)Most vizesnek is alig vagyok vizes picit a bokám,de nem vészes....A fiamat túlhordtam.
sziasztok!
egész nap tevékenykedem, és mindig bekukk, hogy mi van.
jó dolog a telefonszám csere is, csak olyan vkit kellene kereseni, és "párba" csereberélni, akik nem közeli időben vannak kiirva.
te mikor is? én dec 19-21.
lányok,majd valaki megadná a tel számát,hogy tudjak üzenni,ha megszületik Ferkó fiunk???
Csibének szorítok már mindjárt babázhat.......én is tartanék már ott nagyoooooon :)
sziasztok kismamik......ki hogy van ma?
most voltam nst-n minden oké,a gyerkőc sacc 3400g körül......azt mondták a vérnyomásom miatt,meg a víz miatt lehet az is hogy túlhordom......de akkor mekkora lesz az a gyerek????
sebaj csak férjen ki :)
Mi újság? Jól vagy? Volt a vizeletedben fehérje? Beszéltél a dokival? Sokat gondoltam rád éjszaka.
ez nem szerelmi vallomás volt.:))))
Csibének kitartás!!!!
smonikának: nagyon gratulálok!!!
Császáros leszek ígyis-úgyis,sok indok van rá,többek között a gerincsérv,a cukor, medencevégű fekvés miatt. Csak úgy volt hogy hétfőn megcsinálják,aztán mégsem.
Várok...türelmetlen vagyok...
talán a frontok segítenek :)))
szió!
azért csak óvatosan a pakolással:-)
én elvileg 21 re vok kiiirva, meg 19 re. épp kérdeztem a dokim , aki ráadást Éva, vagys a névnapja is 24-én van, mi lesz ha?? erre hogy ugyan semmi, akkor jön amikor akar. szóval én félek azért,de megigérte ha nem is ügyel, akkor is csak az első pár órát töltöm majd nélküle.édes nagyon, és iimádja amit csinál. de a szülésznőktől, meg a többiektől tartok, milyenek lesznek ha belenyúlunk kariba.
gratulálok az ujabb piciike születéséhez:-)
köszönjök apukának hogy megirta nekünk!
vavicsa: álmod továbbitva Csibének:-)
amúgy van valaki? unatkozom, most jöttem az utolsó fogászati kezelésről,éhes vok, de nem tok még enni. meg nemsoká jön egy vevő, eladtuk apa kondi gépét.
szia! hálisten hogy veled is minden ok. tök izgi a vége már, mindig van kiért drukkolni vagy aggódni.
vigyázz magadra!
sziasztok!
Csibe22 most irt, még nem babázik sajnos. volt neki uh, meg szivhang, minden rendben velük, csak nagyon unja magát. talán holnap kap majd inditó zselét, de leht hogy nem indul meg attól sem, csak 2-3 napra rá.
irtam hogy drukkolunk neki:-DD
Szia,
nekem felsorolta az időpontokat hogy mikor nincs itthon. Dec. 30- amikorra ki vagyok írva, nem jó - mondta...
úgyhogy ez van, nem tudom mi lesz.
Szia!
nem tudom mennyit olvastál vissza, de elég sokunknak változtattak az időponton. Nem hiszem, hogy a karácsony miatt. Általában a baba méretére, ill a méhszájra hivatkozva.
A szavaidból úgy veszem ki, hogy jól vagy, csak nagyon be vagy havazva pakolás-ügyileg. Azért néha pihenj egy kicsit.
Sziasztok! Gyorsan én is beköszönök.
Gratula a megérkezett babákhoz! Fülemig ér a mosoly, ha rájuk gondolok.
Most már sorra érkeznek, én meg még sehol sem vagyok felkészülve, ááááááááá. Még jó, hogy a sor végén vagyok, remélem ott is maradok még. :DDDD
Úgy szeretnék kicsit unatkozni, meg türelmetlenkedni, mikor érkezik már Luca. De nem lehet, másfél hete költöztünk, azóta berendezkedés, gyerekszoba már talán okés, bár még sok minden van bedobozolva, ami talán kellhet majd.
Karácsony körülre kiírtaktól kérdezem, hogy a dokitok nem köntörfalazik a dátum miatt? Az enyém mintha nem akarna annyira az ünnep körül szülni...
Sziasztok!
Gratula Smonikának! Sok boldogságot és egészséget kívánok nekik!
Remélem mindenki jól van!
Nálunk még sehol semmi! Most már biztos vagyok benne, hogy decemberi baba lesz, de nem baj! Viszont most már nagyon nagyon kiváncsi vagyok a kiscsajra! Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel?
Alvás: hol megy, hol nem! Most az éjjel elég tűrhetően aludtunk!
Baboca77: nagyon szép a kiságyatok!
Tegnap voltunk védőnőnél minden rendben! Azt mondta, hogy ha nem érkezik meg manócska, akkor jövő héten megint találkozunk! (Ja, amúgy a múlt hét óta híztam 1kg megint!- Hihetetlen!)
Délután megyek tesómékhoz, majd lehet este még benézek! Legyetek jók és kitartás! Szép napot mindenkinek!
Te programozott császáros lettél volna?miért?
Érdekes,hogy a 2. babónál ha az első csaszis azt olvastam,hogy a főorvos már nem szólhat bele akkor sem ha nem tartja indokoltnak a csaszit csak a kezelőorvos.Az elsőnél más a helyzet ott a főorvos beleszól.De 2.-nál állítólag a kezelő orvos dönt.
Sziasztok!
Micsoda hír!Minden nap ilyenre jöjjek ide!!
Gratula Smonikának és sok boldogságot!
Sziasztok!
Gratula Smonikának!!!!! :)))))
Nikkancs, üdv! :)
Nekem asszem tényleg lejjebb ment a Babám :P olyan könnyedén kapok levegőt :) és olyan mélyen és jókat alszom :) ki is használom!
Nem sokára megyek a városba...:P
Legyetek jók, szorítok Mkinek!
Pusza!
Szia Apuka,
köszönjük az infot és nagy-nagy gratuláció nektek! Sok boldogságot a csöppséghez! :)
November 26.án 11óra 10perckor Monika világra hozta Rozáliát(3,5kg 52cm)
Mindenki jól van és egészséges,előreláthatólag vasárnap jöhetnek haza.
Az apuka
Sziasztok lányok!
Hát nem volt vmi jó éjszakám: hajnali 2-kor mikor kimentem wc-re eléggé elkezdtem görcsölni. Mondjuk eléggé össze-vissza jöttek ezek a görcsök (több mint 1 ó-n keresztül), a férjem már be akart vinni a kórházba, de aztán szerencsére enyhültek, elmúltak és még vissza is tudtam aludni reggelig.
Most jól vagyok (lekopogom), elvileg még több mint 3 hetem van a szülésig, de hát ki tudja, vmi nagyon készülődik ott bent...
Remélem mindenki jól van, várom az újabb babás híreket!