2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
szia!
nagy gratlua nektek!!!hogy hogy iylen hamar megérkezett a babóca?
Sziasztok.Rég voltam erre.
Mi is megérkeztünk.Nov.20-án 10,00-kor
2900gr és 48 cm 36 hétre.
hát szia! mi már azt hittük hogy....:-)
meglátod pontos lesz majd a fiad! tuti este megérkezik, drukkolok!!
most mennem kell, örülök hogy irtál.
puszi
háát megnéztem, csibe 28án fekszik be ha addig nem jön Martin. de tényleg egész nap nem volt. akkor gondolom pontosan érkezik a kicsi fia, nem:-D
drukk neki.
egyébként ma este megyek én is orvoshoz meg ctg re is. kiváncsi vol mi lesz.
nahát:-) gratulálok az ikrekhez:-) úristen mennyi baba jön:-DDDDD
szuper de jó lenne minden nap ilyen jó kedvvel lenni!
Sziasztok!
Gratulálok a babákhoz.
Csibe egyben van még? Egész nap nem volt. Ez nem jellemző rá.
Lepény: Nem mindenkinek éri el a III. fokot a lepény érettsége, van aki első fokúval szül. Változó, legalábbis a doki így mondta.
Nálam egyébként ua. van, mint tegnap nagy hányingerekkel együtt. Menni alig bírok, annyira nyom a gyerek feje. Görcsök erősebbek, mint tegnap, de rendszertelenek.
Úgyhogy jól vagyunk. Vigyázzatok magatokra.
Ki is lesz a következő? Megnézem a listát.
Kösz d@nu.
sziasztok!
Látom mindenki nagyon készülödik! Mi most megyünk a dokihoz, már alig várom! Minden jót nektek!
Puszi
Azt jelenti h már kezd meszesedni, de ez teljesen normális, III.fokú érettség közvetlenül a szülés előtt van ha jól tudom! Ez azért nagyon jó, már elindult valami:-))))
Apropó, reggel feltettem egy kérdést és most beugrott, mintha nálad olvastam volna ezt a mell alatti érzéketlenséget...vagy nem jól emlékszem?
helló:-))
lányok mizujs?én tök boldog vok, voltam uh-n, kaptam képet, 2910 gr a babám (holnap vok 37 hetes), láttam a csecsemő osztályt, sok piciikét, meg főleg az én pickémet:-) kép az adalapomon meg a naplómban is:-) tök jó volt látni.
mi is az hogy a lepény II. fokban érett?
Szia!
Csak ki húzod addig amíg nem császároznak meg addig.
Görcseid vannak?
Sziasztok!
Háááát reggel én is beparáztam egy kicsit,elment a nyákdugóm,azpnnal mentem a kórházba. Megvizsgált a dokim és mondta hogy semmi jele a szülésnek,zárva vagyok de tényleg a nyákdugó ment el. Azt mondta menjek haza,de lehet hogy félúton elfolyik a víz,és akkor azonnal menjek vissza. De azt is mondta,hogy lehet hogy csak egy hét múlva indul el a víz. Mindegy,mert holnap főorvoshoz megyek aki eldönti,hogy hétfőn mehetek-e a császárra vagy csak pénteken csinálják meg.
Sziasztok!
Nyuszinak nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Nagyon ügyi csajszi, h simán szült 2-babát ráadásul az egyiket lábbal előre.:)
Remélem Csibe22 jól van, és már babázik:)
Az én éjszakám is elég furcsán zajlott elég sokat mentem pisilni meg nagyon fájt a popó csontom.
Ma is elég sokat keményedik a hasam, csak bírja még ki amíg be nem fektetnek.
Holnap megyek én is vérvételre meg nst-re aztán hétfőn megyek az orvosomhoz.
Vigyázatok magatokra! További szép napot nektek!
Gratula nyuszi3-nak az ikrekhez, minden elismerésem, ráadásul tényleg szép kis súllyal születtek:-)
Jó egészséget!
Helló Lányok!
Sokat gondolok Csibére, remélem minden jól halad:-)
Én is attól félek, hogy nem fogom felismerni a fájásokat,, a jeleket...
Tegnap este megtréfált a kislány, tudatoította bennem, hogy ő bizony már készülődik, jó lesz, ha én is odafigyelek.
Este, ahogy lefeküdtem az ágyba, elkezdett fájni a hasam alja, és érzetem, ahogy Bogi kaparászik, fészkalódik.
Megijedtem, hisz még nem vagyok kész, és ráadásul nem akarnék betegen(fájó torokkal)szülnni...
Mindenesetre rájöttem, hogy sokkal többet kell pihennem, még mindig sokat pörgök.
Remélem ti jól vagytok, szép napot mindenkinek!