2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Megyek főzni aztán később leszünk majd teszek fel pár képet is!
Monci:Milyen volt a buli??
Sziasztok!
Megvettem végre a fülhőmérőt,1mp alatt megvan az eredmény,de többet kell mérni s azt átlagolni azt mondják,mert tévedhetnek.Tény,a hagyományos a legmegbízhatóbb,de el tudom képzelni milyen lehet megmérni a lázát ordítva,szóval én ezért akartam ilyen gyorsan mérőt.
A tornán meg csinál vele sokmindent a csajszi,de főleg készteti a négykézlábra,úgy,hogy úgy lerakja s megvárja míg Rozi felül 4kézlábból aztán vissza s újra.Meg készteti a masszázzsal,hogy menjen.Olyan pontokat ingerel a testén.De szegénykém végigordítja s mostmár annyira fél az idegen nőktől (is), hogy a múltkor még a gyerekorvost is végigordította,pedig eddig egy tanácsadáson se sírt,hiába sírtak nagyon körülötte a többiek s a jóval nagyobbak.
Most a héten nem is voltunk tornán,mert beteg volt egy picit,de persze elmúlt mire megvettem a hőmérőt,de hát ezért imádkoztam egész héten...
Tényleg annyira szörnyű amikor az ilyen kis zsebibabáknak az orrocskájuk tele van..
Túl sok időm nincs mostanság idejönni s írni,rengeteg szülinap s névnap következik a családban ami külön kis program,tervezni,megvenni,festeni,ja,utánajárni,mit-hol...én a neten rendeltem a héten játékokat meg kismocit a keresztfiainknak.És még nincs vége...
Ja,meg a suli.Jövőhéten hagyom először Rozit egy teljes napra anyósomnál,muszáj elmennem az egyetemre a tanárokkal konzultálni.Kissé félek attól a naptól..anya sajna dolgozik,pedig ő nagyobb lelkesedéssel vállalná be Rozit.Anyós is rendes,csak olyan muszájból teszi,s én érzem kissé kellemetlenül magam.
Szóval nálunk különösebb újság nincs,ide-oda kúszik,konnektorok bedugva!
Mindenkinek pusszancs,sokat írtam,de megint nem fogok tudni egy jó ideig!
Sziasztok. Délelőtt lent voltunk sétálni, jól jött a levegőzés, végre se szél, se eső.
Monci, jó mulatást! :) Majd várjuk a beszámolót!
Nálunk kb 2 hét múlva lesz egy osztálytalálkozós buli, akkor lesz az h anyukám jön ide aludni, és mi lelépünk. Furcsa lesz majd itt hagyni Dorkát késő este...
Szép du-t nektek!
Sziasztok.
Ma volt egy kis segítségem így egy csomó dolgot megcsináltam délelőtt.Mostantól csak Rékázok.
Tegnap óta mondogatja,hogy:A-nnya!
Olyan jó már ezt (is) hallani!
De jó nektek, én is mennék egy jó lagziba:))
Ti voltatok egy párba idén?
Jó bulizást, a börzéről meg majd beszámolok. Most megyek készülni, mert moziba megyünk Domival. Ez még a névnapi ajándékokhoz ráadás, kíváncsi vagyok , hogy fog neki tetszeni
sziasztok.
jó hamar végeztünk a fodrásznál, úgyhogy még van időm jönni...
sziasztok.
visszajöttem kicsit, leápoltam magam, extrawellnessfürdőpartit csaptam :)))))
úgyhogy készen állok a holnapra. szerintem többet készülődtem, mint a menyasszony :)
született feleségek, én is kiakadtam, hogy nincs, de ez semmi, Apa is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beleneveltem a sorozatimádatot :)))
nem sok időm jut netezni, állandóan Martin után loholok, de igyekszem jönni,
ez bosszantó h nincs született feleségek, pedig nézni akartam,
Monci!!!
Miért nincs Született feleségek???
én leléptem egy időre. holnap esküvő, ha lesz időm előtt, akkor benézek, ha nem akkor jóvök valamikor vasárnap...
szép hétvégét mindenkinek!
puszi
Szerintem mi megyünk, már mióta Domi megszületett terveztem, hogy megyünk, eddig még sosem jött össze:(
Majd most:)
semmi baj, csak azt hittem változott.
most mondta Apa, szerinte mi nem megyünk :((((((
most sírok. azt mindjárt jól meg is mondom neki... :)
olyan ritkán vagy manapság, miért???
lefoglal Martin?
sziasztok
Minden ma ünneplő babának, Boldog 10. hónapot!!!
Jaj,hát el ne felejtsem már a ma ünneplő egyetlen(?) férfit!!!
Isten éltesse Eriketeket!
köszönjük Mindenkinek, Gligi, Kata, Nuszi, Mary :))))
és viszont kívánjuk mi is minden ma ünneplőnek :)
Apa is külön köszöni :))))
Monci!
Nagyon Boldog Hófordulót Nórának!
(Meg Eriknek is!)
Puszi!
Mary, nem vasárnap lesz a börze???
én nem tudom még, hogy megyünk e, majd attól függ, Apa mennyire csúszik el holnap...
Sziasztok!
Megnéztem én is ezt az oldalt! Nekem azt írja, hogy előző életmben férfi voltam! nem semmi!
Ma apától kaptam egy kis kimenőt! Úgy hogy ő nemsokára jön haza én meg megyek csavarogni!
Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!