2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Kis cuki!:)
Jól látom, hogy az arcán kis gödröcske van, ahogy mosolyog!:)
Tényleg sokat ficánkol! Oldalra már fordul, a lába állandóan a levegőben van. A kezével pedig megfogja:) Folyton rúgkapál a kis drágám.
Szerintem most hosszra nőtt. Majd megmérem.
Imcsivel én is így voltam...
ezek még ebben is "egyformák"
jaj csajok! láttátok a naplóban a két fiamat? tök egyformák!
Elővettük reggel Bencének az én 21 éves macimat! Imádta!
Borostyán nyaklánc
Használatkor érintkeznie kell a bőrrel, mivel a benne rejlő illóanyagok a test melege által válnak ki és a bőrön keresztül felszívódva, majd a véráramba kerülve fejtik ki jótékony hatásukat. A borostyánkő évszázadok óta ismert fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, természetes anyag. Emellett támogatja a szervezet saját immunképességét.
Csillagjegyek : Ikrek, Oroszlán, Szűz,
Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő
Elem: levegő, kevés tűz
A borostyán igen jó hatással van a különféle bőrbetegségekre, használhatjuk kelések, furunkulusok és ekcéma, afta, bőrkiütések, psoriasis, övsömör, allergia és szemölcsök esetében is. Mivel a fejbőr is bőr, a borostyán alkalmas korpásodás ellen is. A légutakra is kifejti gyógyító hatását. Használhatjuk a tüdő erősítésére,mandulagyulladás, köhögés, asztma, krónikus hörghurut esetén. A borostyán a kisgyermekek fogzásakor is hasznos segítséget nyújt. Ugyanígy használhatjuk felnőttek fogínygyulladása esetén is. Általában elősegíti a sebek gyógyulását is. Használják például reumatikus panaszok, ín- és izületi gyulladások, váll- és nyakmerevedés, a gerincoszlop problémái és megbetegedése, lumbágó és csípőizületi gyulladás esetében. Jótékony hatással van a májra és epére, vesére, lépre, és az emésztésre is. Melengető energiája javítja és nyugtatja a kedélyt, megszünteti a félelmeket és a depressziót. Energiája önbizalommal tölt el, segítségével gondtalanabbul élhetjük az életet. Gyakran megszünteti a stressz okozta fejfájást és a migrént is.
Na ezt találtam
na hát igen!
mert ugye azt olvastam hogy a testhőmérséklettől "olvadnak" ki belőle a hatóanyagok és a bőrön keresztül jut be a szervezetbe!
Egyébként a kicsiket nem zavarja?
elvileg jó... én már egy csomó anyukát megkérdeztem erről, hogy szerintük egyébként használ-e vmit... de senki nem tudta megmondani.. vhogy mindenki csak "babonánól" használja...
mindenesetre vki jól meggazdagszik belőle:-))))))))))
na akkor veszek Imcsinek is!
meg azt hiszem azt olvastam hogy az immunrendszernek is jó? Réka te biztos tudod...
alma+krumli+ sütőtök
de most nem sokat evett
picit nyügi
most alszik , abban bízok ha felébred eszik többet!
holnap meg ki akarom próbálni a rizses hamit amit írtál a másik fórumon!
Egyébként Bencusnak is akkor látszik csak ha beesel a szájába!
tegnap Imcsitől is megkérdeztem..lát-e valami érdekeset Bence szájában és egyből mondta hogy ott van a foga neki!
akkor tuti nem a szemem káprázik
ezt meddig kell nekik használni? olvastam hogy valami gyulladáscsökkentő hatása is van...
lehet ilyet kapni nagyobb gyereknek is?
hát elhiszem!
gondolom Gréti nézte hogy "mi baja van anyának"
Bence is csak leste hogy óbégatok! :D
Flóra imádja a körtét, az ő pocija nem fáj tőle.
Reni, Holdi! Gratula a babák fogacskájához.