2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Jaj de édes!! a kedvencem a pancsis pofi!
neki is párosával jött! és hajszál pontosan a 6 hónapban!
szia!!
Hát igen!!
Mi meg a digit akartuk még ünnepek előtt beköttetni 6 hét max de még mindig sehol semmi
Köszi!
Én is megnéztem a Ti babáitok képeit, nagyon aranyosak, és hatalmasat nőttek.
nagyon édes! mennyit változott október óta!
Raktam fel Emmáról képeket, ha gondoljátok nézzétek meg.
Sziasztok!
Végre ezután lesz lehetőségem netezni. Ma bekötötték.. ahhoz képest, hogy pesten lakunk.. na mindegy. sajnos nem tudom visszaolvasni azt a sok mindent amiről lemaradtam, az utolsó pár beíráast néztem csak. Remélem jól van Mindenki!!!
ajha, az igen!! Iminek is ilyen gyorsan kibújtak a fogai?
Na el is olvastam gyorsan!
Mi meg fog létszámolvasást tartottunk fürdés előtt mert kicsit sírt és beláttam a szájába!
És bizony 2 kicsi fogacska kukucskál!
én is vagyok, csak naplóztam. :)
Igen néztem!!
Látom írtál a másik fórumba!!
Köszi
én itt vagyok olvasgattam:))na nézted a receptes könyvet??????
körtét ettetek már?
egyébként ajánlanám a közös fórumunkat amit Ani-val nyitottunk!
Várjuk rá a jobbnál jobb recepteket és persze azért is jó mert lehet hogy mások írnak rá olyat amit mi még nem próbáltunk!
Nálunk is a sütőtök a nyerő, én ma szilvát is tettem hozzá, mert Larinak eddig szinte minden megfogta a hasát a barackon kívül. De így is ízlett neki.
Flóra is kúszik már, ő mondjuk hason. :) de felkapaszkodni még nem tud, úgyhogy mi fent hagyjuk a kiságyat.
bizony ám!
Bence is kifejlesztett egy háton kúszó technikát! le se tudom írni mit csinál de halad vele! :D
Evelin napközben is az ágyában alszik, mindig akkor teszem be amikor álmos. Nagyon sokszor előfordul, hogy csöndben van, és benézek hozzá, hogy alszik-e, erre a fejrészben keresztben fekszik és játszik. Szóval vigyázzatok azért, ki tudja mire képesek a gyerkőcök...
Tényleg nagyon gyorsan fejlődnek a babucik! :-) Evelinnek a játszószőnyege kb. 1,5*2 méter, és nagyon sokszor arra megyek be a szobába, hogy vagy fél méterre van tőle...
igen :) most nagyot nőtt egyébként Flóra.
teljesen "egyformák" a lányaink... Gréti is pont ekkora súlyú és centi...
Flórának meg amennyire ízlett tegnap a finomfőzelék, ma annyira nem jött be neki sajna.
nem semmi Flóra baba sem!
hát nálunk a kinövéssel még szerencsére nincs gond , jól is érzi magát a hordozóban! úgyhogy nekünk még marad!
sziasztok! jöttem egy kicsit!
ági köszönjük a szép "tortát"
BeNCE DÉLUTÁN ALUDT 2 TURNUSBAN EGY CSOMÓT ÉS UTÁNA BEVÁGOTT EGY HATALMAS ADAG sütőtök és krumpli pürét! nem győztem adni neki!
Megkaptuk ma az utolsó pervenart is, Flóra 7200 g és 68 cm. Legközelebb 1 évesen kapja majd a 4-et. Mi is nézegetjük már az autósülést, kb 1 hónap és kinövi Flóra a hordozót úgyhogy lépnünk kell.
brigi gratula a fogacskáitokhoz:))ezért szenvedett szegénykém biztos...
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!!! Szépen tölti be mindenki a fél évet.....milyen gyorsan megy az idő...
Brigi, gratula a fogacskához!!!.....mi még csak szenvedünk :(((
Nálunk csak két szintje van az ágynak, úgyhogy még egy ideig nem tesszük le a matracot. Mondjuk Anna este lefekvéskor kerül bele, és reggel felkeléskor veszem ki, máskor nincs benne. Szerintem akkor tesszük le, amikor a saját szobájába költözik, az meg még 1-1,5 hónap.
Forogni már tud. S innen tényleg csak egy lépés a mászás, felkapaszkodás. Ma ahogy takarítottam már egyre tudatosabban néztem is, mit hogy kell majd elpakolni, átalakítani. :)Éljen az állandó változás! ;)
Még nekünk is a legfelső szinten van a matrac (eléggé Pató Pálok vagyunk a párommal :-( ).
Azt hallottam, hogy akkor kell lejjebb tenni, ha már tud forogni a baba. A legalsó szintre pedig elvileg akkor, ha már tud ülni...
További ajánlott fórumok: