2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nekünk az ebédje Bencének krumpli sütőtök répa(ezt a hármat ettük még csak) pici husival!
Az almát sajna az atya úristennek nek eszi meg!
Ma mit ettek a babák?
Nektek mi a vasárnapi menü?
Aki készített mostanában babakajcsit fagyóba, miket? Miből mennyit tett egy adagba? Vagy csak szemre? A gyümiket frissen turmixoljátok, vagy párolva?
Én jöv. héten szeretnék ismét készíteni. Alma, körte, meggy, répa, krumpli lesznek az alapanyagok. Husit még nem rakok bele.
6 hónapos kora után akarom husival is kóstoltani, és megpróbáljuk majd a brokkolit, tököt is.
na az nem semmi
!!!
Lehet, hogy a fogacskák miatt nyügösek, nem alvósak a kis manók... Sőt még idegesek is lehetnek a fájdalomtól. Vannak babák, akik ilyenkor csak szopit/tápszert fogadnak el, mások meg pont azt nem...
Kitartás! Ha már áttörnek a fogak, akkor talán picit jobb lesz már nekik.
Sziasztok!
Nekünk szerencsére megint jó éjszakánk volt. Este 8-tól reggel fél 7-ig aludtunk:)
Akkor szopizott Panna, majd vissza aludt. 9-kor ébredt. Fél 10-kor kapott alma-répát (nyersen lereszelve) 10-kor szopizott egy keveset,és fél 11-től ismét alszik.
brigibaba!
Bencusnak nagyon boldog feledik szülinapot kivánunk!!
a mai helyzetben én se gondolkodnék rajta!!
A párom is várja hogy mikor szólnak neki!!
A helyetekben mi mennénk!!! Pont a napokban beszéltünk arról, hogy már nem csak akkor kéne külföldre mennünk, ha kistesót akarunk Evelinnek, hanem már akkor is, ha meg akarunk élni :-((
Szóval most mi is a lehetőségeken filózunk, hogy hova lehetne menni, ahol ismerős is van, és mit lehetne dolgozni...
Biztos nagyon nehéz itthagyni a szeretteiteket, de Anglia azért nincs annyira messze, hogy ne tudnátok időnként hazajönni.. szerintem.
Ez igaz :-)
Legtöbbször alszik napközben vagy négy-öt órát, de egy pár napja nem akar...
Lehet, hogy igy reagál a fogra? Nem bánom, sokkal jobb, mintha sirna a fájdalomtól!
Szia!!
na akkor Gréti is jót csicsikált! Bence megint fent van!!
:S
sziasztok! Gréti 4kor ébredt, de fél 7ig vissza is aludt.. bezzeg én... néztem a plafont:-((((
aztán fél 8kor a férjem leváltott és játszott Grétivel, gondoltam visszaalszom egy picit, hát basszus fél 10kor ébredtem:-))) Grétit már a férjem etette gyümivel:-))) életében először.. igaz én pépet szoktam ilyenkor adni, de azért megdicsértem, hogy feltalálta magát:-) hihi
na de jó!!
nem tudom kisnyuszimmal mi volt az éjjel!
nem sírt meg ilyenek csak nem aludt!
Sziasztok!
Szerencsére ma megint jól aldtunk, de hamarabb ébredt Gréti mint szokott, már 6 órakkor fent volt.
nem tudom de még mindig fent van!
és mostmár kicsit nyügi is
Sziasztok!
Köszi Réka az ajándékot!
Hát a mi éjszakán elég hosszú volt!
7-kor fürcsi után elaludt Bence rögtön!
Éjfélkor felkelt , fent volt 3-ig!
aztán reggel fél 7-kor kelt! azóta beszélget!!
:D
Pedig tegnap napközben sem sokat aludt!
Jó reggelt!
Flóra megint csak 1x kelt éjszaka, úgy tűnik kezd beállni nála a dolog. :)
Többieknél hogy telt az éjjel?
Na csajok! elköszönök!
holnap majd leszek egy kicsit!
Bár holnap! Buli!!!
0,5 éves szülinap! Te jó ég! El sem hiszem!
Haladtok ti is!!
jaj csajok! lemértem ma Bencét!! 62 CM!!!!!!!!!
hihetetlen
Mi még csak az őszibaracknál tartunk, de holnap már a sütőtököt kóstoljuk.:)
Tegnap meg ma csak úgy cuppogta befelé a barackpürét.:)