2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
a hátulja le van ragasztva:-)
jó persze, ha nagyon akarja biztos ki tudja tépni...
nem tudom, vkinek akkor vmi ötlet???
utazóágyunk van, de nem akarom használni.. járókát nem veszünk, zavar a "látképben":-)) és a fél szobát elfoglalná..
más valami:-)))????
tudom, kicsit macerás vagyok..
a kutyánk valszeg úgy mutatja ki a féltékenységét, hogy nagy ivben tojik Grétire...
persze Gréti folyton sasolja, piszkálná őt, de a kutya meg hátat fordit neki:-))
nem féltem, a sógornőmnek van 3gyereke, folyton szétszedik a kutyánkat, ő meg hagyja... nagyon gyerekbarát...
anyuméknál is van 2kutya, ők másfajták, az egyik nagytestű.. de megmondom őszintén én semmilyen kutyától nem félek, világ életemben 2-3kutyánk volt általában, igy Grétit sem féltem.. persze vannak határok, sosem hagynám egyedül a kutyával Grétit, de felesleges parázás nem folyik részemről..
Jaj z én lányom már most a szivacs puzzle-ból ki veszi az apróbb darabokat,és tömködi a szájába,rágja!
Úgyhogy nemsokára bojkottálnunk kell egy időre azt is!
hát tudnak ezek a babucik ügyesen esni! seggrehuppannak!
de nálunk is gond lesz mert a nappali egybe van burkolva a konyhával és tiszta kó minden!
Imcsinél még szőnyegpadló volt!
Látom neked is van kutyád!
Azt is nem nagy testű,de nem félted a lányod?
Te már barátkoztatod a kutyával vagy hogy állsz a dologhoz?
Mi lesz?
a két szomszéd csajszinak van járókája, de már 9 és 11hónaposak a fiúk, és egyik sem marad meg benne 2percnél tovább...
nem tudom vhogy én sem tudom elképzelni, hogy Grétit belerakjam..
az a pár perc mikor meg erre kényszerülök, megteszi a babaágy is...
bár biztos van olyan gyerek aki jól eljátszik a járókában nagyobb korában, de én még nem láttam olyat:_)
pont ezen gondolkodtunk ma a férjemmel, hogy mi lesz, ha már majd állni akar, de még nem fog tudni, és néha eldől.. parketta + kő van nálunk...
szőnyeg a kutya miatt kizárva, fogalmam sincs, hogy hogyan oldjuk meg, azért azt nem szeretném, ha elsőkörben a szép fogacskái bánnák....
azon gondolkodtam, hogy veszek még több habszivacspuzzle-t és napközbem mig nincs itthon a kutya, akkor ki"tapétázom" a szobát+konyhát vele...
Szerintem is babája válogatja!
Én Dorkát el képzelni sem tudom benne,akkora a tér igénye!
De a nyárra majd be szerzünk egyet a kertbe,már csak a kutyák miat is!
Nem bántanák vagy hasonló,csak nagyok,és kajlák,és játékosak!
Félek hogy fel löknék őt!
Véletlen jutott eszembe! de már nem bánom....
és még majdnem vettem egy csomó pici ételes dobozt!!
ebbe meg mindenből pont egy adag fér! tökre örülök hogy véletlen a kezembe akadt
Szia!
szerintem szokás kérdése és babára válogatja!! a nyugisabbak elmolyolnak benne, de biztos hogy olyankor nagyobb a mozgásigény....
NEM MUFFIN SÜTŐ HANEM CSOKI TOJÁSOK VOLTAK BENNE! eGY ÉDESSÉGBOTOS CSAJTÓL KAPTAM GYÜMÖLCSZSELÉHEZ! éS HA MEGFAGYOTT ALUL ELÉG EGY KICSIT MEGNYOMNI ÉS MÁR KINT IS VAN4
eGY NAGY NEYLON ZACSIBA RAKTAM BELE LÉGMENTESEN LEZÁRVA!!!
Ja én értem,de szerintem csak annyi lehet hogy így kényelmes neki!
És amiben el raktad a kaját,az muffin sütő????
Nagyon okos ötlet le takartad valamivel mi előtt le fagyasztottad?
Hogy fogod ki szedni az adagokat?
Azt hiszem értem. De szerintem ne aggódj! Előbb utóbb elindul! Most arra várunk, hogy olyan jó lenne ha már mászna, aztán majd eljön az az idő,a mikor meg ici picit visszasírjuk, hogy ott maradt ahova mi tettük le..:)))
Amúgy köszi!!!