2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nem itthon vettem be
én is mindig kihúzom, de most meg akartam nézni, elég jó lett-e, meg megkóstolni szerettem volna, kell-e bele valami édesítő
.
' hirtelen mozdulat , meglett a baj.
Ja hogy nehezen megy!
Hirtelenúgy olvastam:nekem megy az írás is!
Bocs!
Azért vigyázz nehogy meg erőltesd,lehet hogy most még azért jó mert tart az érzéstelenítő!
Nehogy estére roszabb legyen!
Kaptál valami fájdalom csillapítót?
Vagy annyira nem komoly?
Igen, siettem, mindenki gondoljon rám, amikor ketyerézik!!
Annyira lüktet! Holnap mennem kell kötözésre!
nehezen megy az írás is.
nekem is ápr 1 et mondtak!!!
Ma délelőtt anyuval voltunk a vállsebészeten,ezért nem voltam ,hazajöttünk megnéztem az üziket,amiket nagyon köszönünk mindenkinek:))
aztán aludtunk,most keltünk fel:DDD
És ez iezer forint felett?
Mert nekem a kasszás mondta és a következő pillanatban meg csak egyet adott!
Lehet jól be zavarta magát,meg így mondjuk engem is!
Én próbáltam a Rubint Rékát még szoptatás alatt (a vége felé), de hirtelen megcsappant tőle a tejem, így kb. kétszer csináltam (utána visszajött a tej).
Viszont most már nem szoptatok, és már majdnem teljesen le is fogytam (nem volt könnyű miután előtte egy évig mindent megettem, amit megkívántam).
Ma voltam alakformáló kezelésen, olyasmin, mint amit a Gombos Edinával csináltak a Babavilágban. Hát kíváncsi vagyok. Mondjuk neki használt, levitt egy csomó centit. Nekem a súlyom alakul, de a centik a hasamról nem mennek le, a bőr laza.
Hát én is!
Meg próbálok még véletlenül sem bele nyúlni!
Biztos nagyon sietett ha így jött ki neki a lépés!
Mondjuk az én gépem már annyira gyenge hogy még egy érettebb banán is meg akasztja,szóval nagy kárt nem tenne bennem,de azért nem próbálnám ki!
Boldog hófordulót Hunornak!
Patriknak pedig boldog névnapot, ma az írek nagyot buliznak, náluk a nemzeti ünnep Szent Patrik nap, és ugye ilyenkor egész nap megy a buli meg a pia! (Mellesleg felvonulás is van, de a lényeg a sör.)
Anna nap július 26-n van (csak), a férjem ragaszkodott ehhez a névhez, én mondtam neki, hogy így nem lesz névnapja a gyereknek, de nem érdekelte. Ha fiú lett volna/lesz a második gyerek, akkor meg Ádám. Azt mondta ez így legalább igazságos. Gondolom ha a második gyerek lány lesz, annak is vmi szülinap vagy karácsony közeli nevet talál ki.
Na Dorka alszik,jól be ebédelt krumplit megy szósszal meg sült pulyka hússal!
Magunknak csináltam de ő is azt kapott!
Remélem nem lesz már hó mert mi egész hétvégén a kertet gányoltuk!
Ültettünk,meg fel ástuk ahol kellett!
Ez a botmixeres eset durva!
Legnagyobb rémálmom hoy valami hasonló történik velem!
Ráadásul én írtózom attól ha varrnak,szerintem ki sem bírnám!
Mindenesetre gyógyulj meg hamar!
köszi :)
Remélem jól vagy! nagyon elvágtad??? vizuális típus vagyok, elképzeltem és a hideg is kirázott! vigyázz magadra!
a fogyit már én is nagyon szeretném elkezdeni, de amíg még van szopi (reggel és este) addig nem akarom... de utána gőőőzerőőővel :)
okkkééé :) megpróbálok :)
nálunk a hasról hátra fordulás megy, de hátról csak oldalra fordul... és mindezt csakis akkor csinálja, ha kedve van hozzá... viszont a hátrafele tolatás az nagyon megy... meg az oldalra 360fokban forgás... többre nem futja :)