2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
hát lehet hogy aznap de lehet egy hét is!! változó!
Ha hagyom neki, hogy nézegesse, akkor mennyi idő után un rá a dologra (úgy értem hány nap vagy hét után)?
ajaj! Bencus is a fülhallgató zsinórját szokta rángatni!
ha elveszem ordít, ha nem szólok rá akkor abba hagyja egy pár pillanat múlva
jó mondjuk elektromos dolgokat én sem hagynék neki!!
Köszi, akkor lehet, hogy ez lesz. Evelint legjobban a kábelek érdeklik. Állandóan bemászik a számitógép asztal alá, és ott bütyköl. Vagy három-négy hónappal ezelőtt elrágta a légzésfigyelő kábeljét is a kis drága!
Köszi! Biztos azért hogy jobban lássa mi van a szájába!! :DDDDDDDDD
De 5 hónaposan is így volt!! egyik nap hasra fordult másnap evett kanállal!!!
El is hiszem, hogy sirtál. Én is meghatódtam picit ahogy a képeket néztem. Hogy nőnek ezek a gyerkőcök!
Nagy-nagy gratula Bencének! Nem semmi, előbb kibújik a fogacskája, aztán meg feláll!
nekem azt mondta erre a védőnő, hogy amit tiltunk jobban érdekli
próbáld ki azt hogy amit nagyon meg akar nézni de tiltott övezet, azt együtt nézzétek meg ha kell 10-15ször is és rájön hogy nem is olyan érdekes!!
Ezt mondta a védőnénink!
én is egy darabig tartottam magam!! de aztán nem bírtam!!!
Ja és a másik hír!!
Bence felállt!!!
Olvastam, hogy pár napja a fegyelmezés volt a téma...
Eddig ha valamire azt mondtam Evelinnek, hogy nem szabad, akkor nem csinálta, most meg pár napja mintha meg sem hallaná amit mondok. Ha hatszor viszem el a számitógéptől, akkor hetedszerre is visszamászik. Ti mit csinálnátok ilyenkor?
Szia! Néztem a képeket a ballagásról... Nagyon csini volt Imi, igazi pasika!!
Tényleg szomorú a ballagás! Én minden változást-elválást gyűlölök! :-((
Sziasztok!
Julika, örülök, hogy Patrik már jobban van és rendesen eszik!!!
Flórának és Bencének gratula a fogacskákhoz!!
Sziasztok!! elballagtunk az oviból!! :(***
nagyon megható volt!! szegény óvónénink annyira sírt!! tettem be képeket Imcsi naplójába!!
Megint egyedül beszélgettem. Jó kis társaság vagyok magamnak. :( Mire ti jöttök, én már sosem vagyok.
Nagyon sajnálom ami veletek történt, szegény kismanó. Szomorú, hogy ilyen kórházak is vannak, mikor már egyre jobbnak kéne lenni. Főleg ahol ilyen picik vannak. Szerencsére nálunk nem ez a jellemző, vagy lehet nekünk volt szerencsénk, de semmi rosszat nem mondhatok a kórházra. Egy éjszakát, meg egy nappal voltunk bennt, de nagyon aranyosak voltak, és külön szobánk volt, igaz ágyam nem, de kaptam egy napozó szék szerűt, és folyton jöttek nézni minket. A szopi miatt meg ne bánkódj, így is elég sokáig kapta, még szerencsés is. Sokan ennyit sem tudnak szoptatni, és végülis ő választotta az elválást. Lehet direkt volt. Ők tudják mi a jó nekik szerintem. Nekem a fiam 8 hónaposan nem kért többet belőlem, akkor rossz volt emlékszem. Kitartás.
Mi 7 hónapja le se vettük a láncot. Szerintem tök ari, meg lehet jó is. De eddig nagy sikert aratott mindenhol. Még a doktor bácsi is megdícsérte, mikor elfelejtettem levenni. Mostanában szokta piszkálni, de nem tépi, és nekünk is nagyon rövid. Bár Viki a fülbevalót is piszkálja mostanság.
Szia! Nektek is boldog hófordulót. Talán azért nem vetted észre, mert csak most kerültünk be a táblázatba. Tudod én csak sunyi olvasótábor vagyok!! HEhe
Na megyek én is, mert Bence felébredt! :)
Sziasztok!
Ja, ugyeeee, kiirtani az összeset!!!!
nem arra nem, hanem a nyárfavattára.
A parlagfűre? Szerintem egyik sem jobb, mint a másik! Barinőm a levágott fűre allergiás :)
:) Nincs messze Szandaszőlős, de én még egyszer sem voltam a repülős múzeumban, pedig 14 évig éltem Szolnokon :) és ugye a kettő egy és ugyan az :)
a férjem Szandaszőlősön volt katona:)
Szolnokon voltunk a repülő múzeumben...
Na, kis falunk milyen ismert :))))
Á hülyeség, csak utálom, mikor a parlagfűvel jönnek, meg büntetés, ezzel meg a kutya nem foglalkozik!
Mondjuk Beninek nem folyt orra-könnye, de nagyon vakarózik miatta! Teszem hozzá én is!
ti nem is vagytok olyan messze tőlünk:) most nézem ,voltunk arra már többször!!
szerintem is, nálunk is végig nyárfa van az út mellett, meg a Balcsin is rengeteg van.
További ajánlott fórumok: