2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Na a legújabb a győriédes csokis az alja! Azt úgy imádom grrrrruuuuu!!!! Mézes!!!!!! Baccameg! És úgy tetszett nekik, hogy háááááármat is megevett!
kis rafkós :) Azért én is próbálok olyan dolgokat főzni, amiket Flóra is ehet, persze kevésbé fűszeresen. Ma pl. rizottót akarok csinálni.
nálunk hiába eszünk vele
akkor is a mi kajcsink kell neki!
nem csodálom. sokszor Flórának is olyan dolgokat akarnak adni ismerősök, hogy égnek áll a hajam...
:) néha azért elszáll az agyam :D
Flóra akkor eszik a legjobban, ha együtt eszünk, ő is ülhet velünk az asztalnál. olyankor megeszik mindent. :)
Egyébként Bence is így van, ha leírnám, hogy miket szokott az apja vele kóstoltatni, kitérnétek a hitetekből :DDD
jóhogy !! most azt vettem észre én is hogy Bence csak azt eszi meg amit az enyémből adok neki!! az ő kajcsija nem kell neki!!
Sziasztok!
Flóra ma vajas kenyeret evett, ízlett neki. :)
Jajj, ne tudd meg mamámtól mit hallgatok kéthetente :D
annak idején nem volt ilyen!! edték anyáink a zsíros kenyeret is mégse volt semmi bajuk!!! :D
Na mi így vagyunk a zsömlével :DDDD
Bár a védőnő azt mondja, hogy majd csak 9hónaposan, vajjal, meg csirkemellsonkával, de mit csináljak :D
hát kinézte a szánkból!! odaadtam neki a kezébe!!
Szia drágaság! :))))
Már adsz virslit Bencusnak?
Szia! Nem sok az a 20 dkg! Gyorsan felszedi Patrik, bár ahogy olvasom, lehet a tegnapi kajcsival már vissza is hízta :)
Sziasztok!
Mi megkóstoltuk ez a sonkástésztásat, Bencének nem jött be! Mondjuk ezeket az üveges bébiételeket nem nagyon szereti!
Szegény Flóra, jól beütötte az arcát :(
Mi is egyre több harci sebeket szerzünk, ahogy egyre jobban mászkál!
igen, köszi. Kipróbálom ezt a harapást, bár nem vagyik híve. Igazából nem harap mindig , csak ha már játszik a cicivel. De ha elveszem, meg követeli vissza. Nagy franc az tuti.
Én is megyek, szép álmokat!
Jó éjt,megyek én is,el teszem magam holnapra!
én is minden rezdülésre felébredek máskor de előtte vagy 6x szaladtam át a kisszobába, és annyira kivoltam hogy áthoztam magam mellé!!
apa meg a másik ágyon aludt el , így felőle nem védte senki!!
na de ezentúl nem érdekel ha 72x kell felkelni!!
puszi, jó éjt mindenkinek!!!
na csajok elköszönök!! szép álmokat!! megyek mert a napokban elég sokat fent voltunk! kihasználom hogy Bence alszik!! Puszi és szép álmokat mindenkinek!!
Hát én még félig aludtam,csak úgy csipás szemmel láttam homályosan mire készül,mire fel fogtam már lépett is lefele!
Azt hittem ott alszik mellettem,nem ébredtem fel rá mikor fel kelt és fel állt,pedig másokr rászokott lépni a fejemre,minimum a hajamra!
További ajánlott fórumok: