2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Nem is lenne rossz, csak nem tudom, hogy a doki, hogy oldaná meg, ha tényleg minden egyszerre lenne:)
Erről jut eszembe! Múlt héten voltam a vajúdóban, és az egyik csaj mellett ott üllt a férje. A csajnak 4 percesei voltak, és picit panaszkodott a párjának, mire az "Nekem mondod, én meg már vagy 5 órája itt üllök! Kockás is a s..gem!"
Hát alig bírtam visszafogni a röhögésemet:)
Hiába no. Nem minden apukának áll jól az apás szülés!
A-ha csak nem egy újabb köztisztviselő?
Én a XVIII.-ban dolgozom/tam.
Milyen poén lenne, ha összefutnánk a gyermekágyas osztályon:)
Tiszta kismamaklub feeling:)
Hát már én sem dolgozom jó ideje. De remélem, hogy legalább a továbbiakban nem kell kórházban feküdnöm... bár, ha ezen múlik, akkor akár azt is kibírnám.
Szóval szerintem nagyon jó doki és jó ember. Én maximálisan bízom benne:)
Gondolom, hogy ez nem jelent neki gondot:) Elég rugalmas.
Egyébként nekem is messze van nagyon, de délután 1-től este kilencig ott van, úgyhogy munka után a férjem szokott vinni. Így egy jó kis esti program, ami után aztán eszünk valami finomat a városban:)
Így elviselhető:)
Igen!
Mármint általában a magánrendelésére járok, de most két hétig "élveztem" a II. Klinika vendégszeretetét is.
Akkor tényleg nagyon jól jártatok:)))
Kislány???? De jó! Még egy lányos anyuka!!!
Egyébként nekem Újvári a dokim. Nagyon sokat köszönhetek neki. Ezt csak azért írom le mert olvastam valahol, hogy te meg azon filózol, hogy hozzá mész át.
Nagyon jó képeket csinálnak:)
Tudjátok már a nemét? Lehet, hogy írtad már, de én le vagyok maradva egy fejezettel...
Nagyon édi:)
Hol csináltattad?
Voltam már jobban is, de nem panaszkodom:)
Veled mizu? Váltottál dokit?
Sziasztok!
Végre van net az ágyikóm mellett, úgyhogy már nem vagyok elzárva a világtól:)
Köszönöm a jókívánságokat! Aranyosak vagytok:))
Chajnalka, szerintem egyáltalán nem jelent semmi gondot, ha a baba keveset mozog. Ez teljesen egyéni. Függ a hasfal vastagságától, izomzattól, baba fekvésétől, lepény helyzetétől...stb.
Valószínű, hogy nem mozog kevesebbet, csak te nem érzed úgy mint a tesód:)
Szia Lucus!
Igen ez nagyon jó!A nővérem 4 nappal van elöbbre mint én!Ez nagyon véletlenül jött így össze!
Ha megbeszéltük volna biztos nem sikerül!
Szia Almakompót!
Örülök, hogy mostmár otthon lehetsz. Sok kitartást Neked!
Lucus