2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Én ahogy olvasgatam itt a forumokon azt irják a magánrendelés árának a tizszerese,hát nekem az 70000e ft lenne,én sokalom,ráadásul még adjál a szülésznönek is,kész csöd,na nem az a gyermekem élete mindent megér,csak olyan dühitö,hogy ha nem adod a boritékot emberszámba se vesznek!
Szia Grenadin!
Én jövő hét csütörtökön megyek dokihoz, akkor szeretném kikérni a véleményét. Mi szerintem le fogjuk vetetni. Kb 2 héten belül meg kell hoznunk a döntést, hoyg melyik bankot választjuk, hogy az előzetes vizsgálatok megtörténhessenek.
Írok erről jövő hét végén.
Lucus
Nekem is ezért lenne furcsa a szitu, mert itt már nem két ember szeretkezne, hanem három :-)
Hát ki mennyit szán, a határ a csillagos ég. Bár ahogy hallottam az átlag itt 15-30 ezerig terjedően díjazza a doki munkáját. Én még nem tudom, szülés után megmondom :-) Nálatok mennyi a tarifa?
Én meg elléggé kész vok:)))szegény férjecském:)))))
de eléggé vicces lehet h közben meg mozog a bébi:))))))))))))))))))))))))El is nevetném magam szerintem:)
mi május végére,de szerintem április végén meglesz,bár jó lenne ha minnél tovább birná a kiscsajom:)))
Megérdezhetem h tudod már mennyibe kerül ott a szülés?vagy mennyitt szánsz rá?
Nekünk elméletileg lehetne, de nem érzek rá túl nagy késztetést. Nehéz a hasam és olyan esetlennek érzem magam:-) Meg a baba is sokat ficánkol :-)
Személyesen nem ismerem, de a vezetékneve nagyon ismerős. Azt hiszem a szülei laktak abban a házban amiben korábban én is laktam a szüleimmel, abba a házba születtem Makón. Aztán költöztek ki Apátfalvára.
Én ápr 30-ra vagyok kiírva de a doki szerint 20-25 körül meglesz a baba.
Egy szép gesztusnak,szónak is nagyon tud örülni az ember!Föleg most,amugy is olyan érzékeny tudok lenni:))
Nagyon romantikus a férjed!:)
én csokikat kaptam,én szerelmes üzikkel bombáztam ma:)Na meg jó lett volna egy nagyot s..ni:))))))))de nem lehet:(((((((
Megünnepeltétek a valentin napot? Én különleges meglepetést kaptam a férjemtől: egy elég nagy szív alakú párnára rátetette az egyik esküvői fotónkat, amin Ő éppen kezet csókol nekem, én meg mosolygok de nagyon :-) Nagyon élethű a kép rajta, nagyon örültem a meglepetésnek :-)
Amúgy mikorra is vagytok kiirva??
Elküldtem a nevét privibe:)
Hát én nem tudok róla, hogy itt Makón bármi is változott volna szülés szempontjából az elmúlt 50 évben! Nagymamám is ilyen körülmények között szülte Anyukámat. Megkérdezhetem, hogy ki az apátfalvi barátnőd? Nem egy fodrászcsaj?
nemtudom hol lehetnek:)Ma nem volt valami nagy tömeg:)Én egyedül vagyok,majdnem:)))A párocskám focizni van vmi bajnokság/teremfoci/,ez az egy kikapcsolodása van,hajnalba meg már megy is dolgozni!
Pedig olyan jó lenne ha szegeden szülnél:)Meglátogatnálak,addigra én már bent fogok feküdni,ha kihuzzuk addig,márpedig kihuzzuk!:)
A többiek hol lehetnek? :-) Valentin napi kellemes estét töltenek a párjukkal? :-)))
Egyébként én a női klinikára járok,az is olyan szörnyü???Mit halottál?Egyébként az egyik barátnőm aki apátfalván él,ő is makón szült,és minden ok volt,igaz nem volt elragadtatva töle,de lehet változtak a dolgok azóta:)Tegnap volt aszem a hiradóba a makói kórház,h milyen változatos az étkeztetésük.
Hát az akkor egy tényleg nagy bunkó! Ilyet! Nem igaz, hogy nem lát a szemétől! Feketébe öltözött párhoz vigyorogva odamenni.... rohadt nagy taplóra utal.
Egyszerüen ráz a hideg attol a nötöl,és nics több 20 évesnél.
A dokival aki miatt igy jártunk!Bocsi véletlen megnyomtam vmit és hamarabb elküldte.
Engem a köv bántott meg:Tudta h mi történt a kisfiammal,feketébe voltam a férjemmel is nem rózsaszinbe,és nem vigyorogtunk,mégis hahotázva odajött és megkérdezte h hogy vagyunk,és a pici?Én meredten néztem rá,mire ö,ja bocs meghalt,elfelejtettem!Hát Ro...n meg az ilyen!!!!!!Már akkor is védönö volt csak a másik körzeté,de akkor is tudta h mi van,csak ö drágasága jóban van azzal a dokiv
Azt hallottam, hogy Szeged az tényleg fútószalag szülés szempontjából. Valamelyik kórházban volt baba-mama szoba, de nemrég megszüntették. Ugyanúgy semmi lehetőséged nincs vajúdás alatt, és ugyanúgy hanyatt fekve kell megszülni mint itt Makón. Akkor meg mi a fenének utazzak 30 km-t, amikor itt két utcányira ugyanezt a "szolgáltatást" találom...
Én ikrek vagyok. Nekem is új védőnőm van, egy 25 éves lány, aki 1,5 éve védőnő. Már több dolgot megmondtam neki ami nem tetszett, pl., hogy miért ebéd után délután 1 órakor beebédelve, folyadékkal telve, több réteg ruhába beöltözve kell mérni egy kismamát? A végén igaz levonnak 1 kilót, de az nem a valóság!Reggel kell méretkezni, éhgyomorra, meztelen. Én így csinálom, és nem engedem, hogy ott mérjen meg a rendelőben és hülyeséget írjon be! Aztán meg lecsesz a pecsételős orvos, hogy sokat híztam. Nahát, én megmondtam, hogy így nem mérhetnek le, vagy beírja amit mondok, vagy felejtsen el. Téged mivel tudtak megbántani?
A multkor olvatam h irtad h makón fogsz szülni,és h milyen rossz korház és h a szegediröl sem halottál jobbat,mit halottál???Én szegeden fogok szülni,kicsit megilyedtem:)Vagy félreolvastam?:)))
Az tök jó h minden ok,szépen gyarapodtok,csak igy tovább:)Velünk minden ok,remélem igy is marad,holnap megyek védönöhöz,sajna uj van mert aki volt az elment,de mindig öt /régit/hivom ha van valami,nagyon rendes,megjött az eredményem is,felhivtam,bediktáltam és azt mondta h minden ok,megnyugtatott:)
De muszály mennem az "ujhoz"is,nagyon nem szimpi,meg meg is bántott már,de be kell irja a dolgokat.A multkor fogorvosnál voltam/egyhelyen vannak a rendelök,erre meglátott és oda jött nyalizni,h igy meg ugy,hát sajnálom engem ha valaki egyszer megbánt!Skorpio vagyok,neked mi a csillagjegyed?
Veletek mi újság? Minden rendben?
Hát, tegnap voltam uh-n, minden rendben a babával, közel 1,5 kiló és 38 centi, a BPD 77,5 mm :-)
Szóval gyarapszunk szépen :-)
További ajánlott fórumok: