2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Csinálj neki gombócot,az praktikus,csak meg kell töltened párat vmivel.
Tényleg, nektek van a másik nemből nevetek. Netalántán akkor ha a dokik tévedtek. Igaz nekem már 4 doki mondta. hogy kislány!
jó lesz max, kevesebb rízzsel és jóó sok szafttal, nyami:))))
Oké küldök,csak rizzsel lesz.Most volt nemrég spagi..úgy is jó?
:))))))) remélem Regikének nem nő ki a kukaca mert akkor nagy sz...ban leszünk ruhaügyileg:DDD
Én is készülök a jövő héten vadast készíteni, de a lányom már előre húzza a száját. Neki mást kell főznöm akkor!
Kedvenc fiúnevem a F.....,ha Csengének véletlenül kinő a kukaca,azt fogja viselni..
húúú a vadasból én is kérnék, az a kedvenc ételem:)))) de én csak sima spagettival eszem meg, nem szeretem a gombócokat:)
nem víz lesz az látod:) egy véleményen vagyunk mindannyian:)
Én sport szeletet ettem,most meg vadast gyártok.Múltkor szóba került,s nem bírtam kiverni a fejemből..:))
A dokid azt nem vette figyelembe, hogy a baba miatt te is szedtél fel pár kilót (ami nem baj). Azért véltozott meg az arcod. Éppen most néztem meg a képeidet. Az esküvői kép és a pocis kép ezt tanusítja.
szerintem nincs olyan nő akinek nem változna meg az arca a terhesség alatt. Amúgy is anyás vonásaink lesznek!
Szia!:-)
Hát nekem a lábszáram és a kézujjaim is csontsoványak, hordom símán a gyűrűimet. Csak az arcomon látszik vmi...
én nem szerettem amikor gyerek voltam:DD tudod a mese miatt:DDDD
Igen,megkaptam a mailt..:)))
Az anyukámnak az a keresztneve,ami neked a vezeték,s nagyon tetszik nekem..
aham:) és miután orvosi engedélyem van a bűnözésre, így tök jól is esett:))) utána iszonyatos tánc volt a pocimban:))) nincs hozzászokva a cukorhoz a kis drágám:)
Ne is mondd a madártejet :-)) Én is imádom :-)) Igen, bűnöztem ma, megettem 2 vaníliás karikát :-)
Nagyon egyre jár az agyunk!
A vizesedés a lábon jelentkezik először,utána a kézen,s csak utána az ajakon meg a szemhéjon.Szóval az tuti más,amit a dokid észre vélt venni..Lehet,h csak azt akarta ezzel jelezni,h ő mennyire odafigyel rád..
szia:) visszaigazoltalak:))))
Akkor együtt bűnöztünk mert nálunk is madártej volt ma:DDD én is bevágtam egy pohárkával:))) fincsi volt:)
Valaki ma már bűnözött? Én most készülök bűnözni. Már napok óta ölni tudnék madártejért, és ma délután csinaltam is. De csak mostanra hült ki annyira hogy jól is essen!
Úgy látszik ez a két hónap már ilyen püffedtségben fog eltelni :-))
Igen mi jól vagyunk. Várom a hétfőt én akkor megyek dokihoz.
Szerintem is csak a terhesség miatt változik az arcod. Mert a vizesedés a végtagokon kezdődik. Elsőnek a lábom, majd a kezeken jelenik meg.
Igaz a védőnő nekem is tanácsolta, hogy kevés sót egyek, de nem kell megvonni mert viszont a sazervezetnek szügsége van a sóra! Csak a sós kekszet és hasonlókat kerüljem. Ja és ha tehetem egyek sok gyümit egy nap.
De ha én ennl többet eszek akkor már mást nem is eszek csak gyümölcsöt. éppen most vacsiztam: eper + banán nyakonöntve joghurtal. Imádom. Ja és reggel sem csúszik le semmi almán és joghurton kívül!
nem mondta még senki:))) én meg nem nézegetem magam nagyon mert minek, úgysem megyek sehová:DD
Attól az arcod még változhat akkor is, ha fogysz.. :-))
Nem mondták még:))) de tudod én meg fogyok :(
Mond, és a Tied nem változott meg?:-)
ha vizesedik valaki akkor az nem megy úgy, hogy csak arcra... szerintem simán a babásodás miatt lehetséges, mert sokmindenkinek megváltozik már ilyenkor az arca:)))
Szia Banya!:-)
Nem, ma nem volt UH. Két hete volt, és két hét múlva lesz megint.
Ti jól vagytok?
További ajánlott fórumok: