2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Husi és Allics én például hihetelenül irigylésre méltónak tartom,és el nem tudom képzelni...Honnal az erő!!!!Ami ehhez kell??
Basszus így végig vinni ezt a fogyás dolgot.
Bámulatos.
Annyira erőt adnak ezek a dolgok,hogy már pedig az életben minden de minden lehetséges!!!
Köszi nektek!!!
Kittys szolj az anyagcserédre,hogy lassítson....ez így nem fer ááááá
Nincs igazság:))))))
Bár ki tudja??Lehet előző életedben maga voltál a "szorulás":))))
Én azért Verkával értenék egyet:)nem vagyok irigy soha.
Bár soha ne mond,hogy soha...
A lekiismeretfurdalást sem ismertem,Micsi előtt:(((
Azóta viszon ájájjjjj....Különösen amikor 1 órája egyedül játszik:)))
Kittys süt a nap???Jaj de jó,12-kor indulunk haza:)))
Az már nagyon jó:))
Soha nem azt kell nézni,hogy még mindig ennyi annyi kiló vagy hanem a kezdő állapothoz képest nagyon csini vagy már:))
Igen 64 kiló vagyok most itt stagnálok,de a saját hibámból:S Már márc végéig nem is foglalkozok vele komolyabban,majd ha végre kitavaszodik újult erővel nekilátom az utolsó pár kilónak.
Ma már 2x-ra? Basszus Én még az elsőre készülök, na jó téma.:)
Én resztelt májat eszek sok zöldséggel, Hubus meg a menzai kaját.:)
A mély hang se rossz, Palacsintának is nagyon jól zengő van.:)
Jaj végre süt a nap, Gyönyörű Reggelt Kívánok :)
Mi jó korán ébredtünk, még 6 óra hosszát sem aludtam,kész vagyok.
Jaj Husom MIanó hangját én is irigylem, az enyém olyan mély,hogy csak megijedni lehet tőle.
/ És ma már másodszorra anyagcseréztem :DDD /
Főznöm kell, tegnapra elfogyott a vasarnapi menü.
Tojáslevesre gondoltam.Valami húsi félével,zöldséggel,palacsinta módra.
Sok sikert a megtalálásához!:) Bizti túl leszel rajta.
Csajok Én is irigy vagyok ám: Palacs alakjára nagyon, Mianó hangjára, Kittys anyagcseréjére piszkosul, Allics akaratosságára(ne hogy félre értsd), és a szép új lakásra fáj a fogam terasszal!:))
De ha még nincs, örülök ami van, 2szépséges fiamnak, az egészségünknek,kopp-kopp-kopp, és hogy tudok jókat nevetni.:))
:)) Még mindig nagyon sok vagyok 84.:( És még 12-őt akarok mindenképpen fogyni, ha 70alá megyek az már a vágyaim ne továbbja lesz.:)Remélem nyárra.:))
Akkor Te most vagy 64, ha jól emlszem 95 voltál.:)
Ügyi!:)
Ági örülök, hogy itt vagy, voltál.
Olyan szépen haladtok, nincs okod az írígységre de ténynleg.Más még így sem áll és hát ketten egyfelé húztok Lacival ennél több nem kell hid el nekem.
Mianó ha nálunk múlt hét kedden volt az utolsó gyógyi akkor csütörtökön vihetem oltásra ??
Lányok szerintetek??
palacsinta ma csak az ebédig jutottál !!!:(
Holnap vagyis ma nálunk zöldséges tészta lesz :D
Zórcsi is kifogasodott :))
Úgy mint nálunk,még 4 menet van :))
Úristen én még mindig itt :(( Sebaj ha Lajosom itthon lesz úgysem jöhetek ennyit :(( De lesz vele egy kis elbeszélőm. Hátnehogymá :D
Lassan ébresztő van.Juj megyek is.
suagi azért én örülök,hogy próbálod rendezni a dolgokat.Nem lehet egyszerű elnézést kérni, de azt is tudni kell :)
Egy kedves ember tanácsára próbálom most magamból kiírni azt ami a lelkem nyomja. Bár pont ez az amit meg kéne találnom, jó mélyen lehet.
Nem ilyen szoktam lenni, magam sem értem miért vagyok időnként indulatos, hirtelen harag ez, vagy nem is tudom minek nevezzem, erre kell most megtalálnom a választ, és még1x elnézést mindenkitől, elnézést, hogy ez itt csapódott le. 1 ideig nem fórumozok, amíg nem próbálok meg rájönni eme titokzatos dologra.
Lehet hogy változom, magam sem tudom, de aki ismer, máramennyire itt meglehet ismerni a másikat, mert ki ennyit ad ki magából, ki kevesebbet mutat meg, szóval nem ilyen vagyok én.
Még1x bocsánat mindenkitől, na mostmár hátha jobb lesz a lelkemnek.
Lehet kéne indítani 1 önismereti fórumot...
Miért ígérted meg magadnak,hogy nem jössz többet??
Miért ne jönnél.............azért mert volt egy kis nézeteltérés, ennek is lennie kell.
De az élet megy tovább..............és mi továbbra is itt vagyunk :)
Sziasztok. Csak gyorsan pár gondolat, aztán már itt sem vagyok. Megígértem magamnak, hogy nem írok ugyan a fórumba, de szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba.
Anikóval és palacsintával próbálom tisztázni a helyzetet.
Mindenkitől elnézést kérek, senkit megbántani nem állt szándékomban, amiket leírtam, azok az őszinte gondolataim, olykor hirtelen haragból, olykor nem, de tudom, megbánthatok vele valakit, akárkit.
Sokmindenről általánosságban szertnék írni, és arra kérlek benneteket, hogy nem kell feltétlen embert keresni, akire rá lehet húzni az épp aktuális írást.
És nem hazudok, tudok rohadtul írigy lenni, nem értem miért, mert nem lenne rá okom, de mégis, majd próbálok ellene tenni.
1 szó mint 100, bocsánat mindenkitől.
És elnézést, amiért őszintén leírom mindég a véleményem, szabadon.
ezzel szeretném lezárni a témát, mert láttam ezen azért ma is ment a téma.
Mindannyiótoknak további jó fórumozást.
Az lehet,mert én már csak 5 kilót szeretnék fogyni,Te még mennyit szeretnél?Mostmár lehet tudni hány kiló vagy?
Amúgy én -31nél tartok.
Mi 40 percet voltunk kint, vagyis míg elértünk a Dm-be és vissza. Kivételesen babakocsival mentünk,mert így gyorsabbnak láttam, és szedtem is a lábaimat ahogy tudtam.Egy szem száraz nem volt bennem.De nem is fáztam :))
Noel meg úgy beöltöztettem m int még soha.
:))))))))
Az is megmarad :D