2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Ezti.
Most pár napig nem voltunk lent,mert a múlt héten taknyos volt egy picit,meg hőemelkedései voltak.És inkább nem vittem le.
De ha jól van akkor (az időjárástól függ persze) általába mindig leviszem.
Mi a Győri kapu-ba lakunk és mi a környéken sétálunk csak.Baba kocsival nehéz eljutnom máshova.A kocsi meg az uramnál van.Na meg jogsim sincs még.
Megéhezett Joni.... : )
Mindjárt jövök...
Ezti.
Ha anyatejet eszik akkor még nem kell neki plusz folyadék,mivel a jól szopó csecsemő folyadékigényét az anyatej fedezi.Teáztatásra nincs szükség.Más a helyzet ha a csecsemő folyadékvesztesége nagy pl. hányás,hasmenés,láz esetén,amikor a teáztatás nemcsak megengedett,de kívánatos is.
A mesterségesen táplált (tápszer) csecsemőknek szüksége van nap közben teáztatásra.
www.mybabycantalk.com - babajelek, ha valakit érdekel.
Én kipróbálom, a tej szóval kezdtünk...
Köszi Josey!!! : )
Figyu, Hannának (mindig Hannah-t akarok írni, nem tudom miért), nem szokott a tokája alá szorulni a nyaklánc??? Joninak, ha háton fekszik, mindig beszorul alá és belenyomódik a kis pihe-puha bőrőcskéjéba... : (
Áááá! Köszi!
Hogy van az, hogy üres?? Vagy, hogy nincs?? Ezt keresem, mert mutatni szeretném Joninak...
Ment a privi! : )
fönt és lent(fölötte és alatta)
kész!
nagynéni
Above and Below
All Done
Aunt
Találtam egy babajeles oldalt, ami természetesen angolul van.
Várj, mindjárt megnézem a szavakat...
Ok! Úgyis ráér. Majd írok privit.
Kellemes délutánt! : )
Itt is felteszem a kérdést:
Ti hogy becézitek a gyerkőket? : )
Csupa stressz!! : )
Délelőtt lejártam a lábam ajándékért. A keresztlányom Fily Pony kért karácsonyra. Mindent bejártam, de még csak nem is hallottak róla! : ) Vettem neki mást...
Aztán délben ért egy "kis" meglepetés, amin nagyon megrémültem, de végül kiderült, hogy felesleges volt az ijedezés... : ( Nagyon kellemetlen volt...
Úgyhogy kellőképp fáradt is vagyok.... : (
Szia egér!
Mizu felétek?:D
Sziasztok!! : ))
Moncsi, Joninak is van nyaklánca! : ) Szerintem használ! : )
pedig tényleg igy van.:)
és ez a borostyánkő amit irtatok fiuknak is bevállik?? és nektek nyaklánc log a baba nyakában??
Andi ilyet lehet itt kapni?? ha igen akkor hol??
de egy bunko!!!!! és ha valami olyan baja lenne a babának??? elég sok mindent megengednek már maguknak otthon....
bocsi most ideges lettem kicsit.Hogy jön ahhoz hogy elküldjön amikor neki ez a munkája munkaidő ide vagy oda.Mondtál azért neki erre valamit????