2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Sziasztok.
Hát nem semmi egy reggelünk volt vagyis délelött.Tegnaptól ugyanis Noel baba kúszik ezerrel,nem lehet lelőni.
Már ma is alig birt ébren maradni,de csak kúszik kúszik,és mindig lát valamit amit el kell élrnie,alig tudtam elaltatni.
Én meg nem haladok a munkámmal...
Most látom előre még csak most jön a neheze!!!De imádom ezt a nehezét is.
: D Mondok egy jobbat! Nekem tegnap járt le a gép! : DDDDD Lusta voltam lemenni a pincébe.... : )
De azt hiszem most gyorsan leszaladok. : D
Hanna sem aludt semmit pedig sétáltunk is mostmeg mindent leszed tépkedi a virágokat a kompból mindent elér na megyek adok neki enni hátha bevágja utánna a szunyát.Egyépként nekem kb 2 órája lejárt a mosógép.
Reggel azt sem tudtam hirtelen, hogy hol vagyok. Erősen gondolkodtam, hogy ébredt e Joni, vagy sem. : ) Aztán hogy bebiztosítsam magam, megkérdeztem a férjemet is. : )
Ugyszeretnék énis aludni legalább egyszer 7- hónapja nemalszom sőt előtte meg fájt a hátam r...túl.
A legjobb hírt majdnem elfelejtettem! : ) Joni ismét átaludta az éjszakát!! : ) Remélem hamarosan rendszer lesz belőle, nem csak így hébe-hóba! : D
Én sem vagyok egy házitündér! : )
Igen reggel és este.összesen 500ml.
Nekem sincs mindég energiám rá. Amikor érzem hogy most kedvem is van hozzá, akkor gyorsan nekilátok. Lemaradtam szerintem. Miért kell menni vizsgálatra?
Sziasztok! Csak tudnám honnan van energiátok takarítani??? Nem lehetne nekem küldeni privibe??? :( :) A mi fürdőnk olyan koszos, hogy már becsuktam az ajtaját, hogy ne is lássam!!!
:(((
Ma voltunk tanácsadáson, hát hétfőn mégis megyünk vérvételre és vizeletvizsgálatra.
Végül is ki tudtam takarítani, Panni jól elvolt addig a játékaival. Ügyes, hogy nem nyűglödött. Most megyek kiteregetek lejárt a gép.
Ja! Nekünk is van olyan, egy kicsi takaró.
Na Pannika fél órát aludt. Pedig de. 2-3 órákat szokott. Valami van a levegőbe. Ennyit a takarításról.
Jó takarítást, én is mindjárt kezdem.
Sziasztok!
Csak beköszönök! : ) És szállok tovább a varázsseprűn (tegnap [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]t néztem : DDD... Igen, takarítok! Nagyon szorgos vagyok ma! : D Már majdnem készen vagyok, már csak a fürdő vár rám. : )
Mindjárt jön a barátnőm, úgyhogy addigra készen kell lennem.... Megyek is! : )
De majd jövök még! : DD
Nem tudom mi van, de Panni r...hadtul nyűglődik.
OK. Akkor r.szín lesz. Majd megnézed, ha nem tetszik, akkor szólsz, csinálunk másikat. De majd csak du-án mert dolgozik. Igen borús az idő. Most átmegyünk a boltba, babavizet kell venni, meg ebédrevalót.
Nagyon jólenne énis ilyen rózaszínt szeretnék vagy hasonlót.Előre is köszi.Nálatokis esőre áll az idő?
Szia. Kb. másfél óra alatt lett kész a képek válogatásával kicsinyítésével együtt. Ha gondolod Laci a Hanna nevét du-án ki tudja írni nektek is.
Kár, hogy az én férjecském nem egy műszakizseni.
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!!
allics!
naponta kétszer eszik Ármin tápit?
hellooo!
ilyen a hugomnak volt, ő popinak nevezte:)
A kecskemétinek van szilvája 4 hónapos kortól.
Finom nagyon.
További ajánlott fórumok: