2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Ja. Lehet. Engem meg ilyenkor tönkretesz.
Lehet, hogy tévézni akart!DDD
Minden megpróbáltam. Passz. Most beletettem a kompba, TV-t bekapcsoltam, abbahagyta.
mi a baja?? éhes,álmos,kaka,pisi, anyát akarja?:)
sziasztok!!!
nekünk mai napig van bukás.NÉha akkora,mintha mindent kihányt volna -az előző etetést is beleértve-de utána ugyanugy nem kér enni,mintha bent maradt volna...
Tegnap nálunk is produkcio hegyek voltak.Most az ülést és a mászást tökéletesiti.Már olyan pózokból felül,hogy hihetetlen. Viszont még mindig ferde:) mármint jobbra dől mindig.Az a legaranyosabb amikor ebből a pózból lehasal:)
Tegnap a függönyt nézte ki magának elindult felé,de én gyorsabb voltam:D -még-
Kitty gratulálunk Noel kuszásához:))
Nekem most hisztizik Panna. Torka szakadtából üvölt, már lilul a feje.
Szia Verka belenéztem a nalótokba multkor valami miatt nemtudtam inagyítani a képet de a kiscsaj ténynleg áll magától!!! számomra olyan hihetetlen. Nagyon nagyon ügyes ténynleg egy mozgékony baba montad az orvosnak?
VERKA! Most mennyi a súlya Zórának? Szerintem csak sokat mozog, azért nem hízik, mert ledolgozza.
Évke,ne izgulj,Hanna is csak 1hete ül!
ROKA0322!!!
Nézd meg az adatlapodat!!
Panni is kint alszik, 1 óra óta.
Nem vettem észre hogy náthás lenne. Remélem nem beteg lesz. Panna kicsinek nagyon bukós volt. Minden kaja után, nem sokat, de bukott.
Sziasztok.
Pont témábavágó:mi ma eszünk először szilvát.Elvileg ebédre,ha a Nagysasszony fölébred..
Nekem is kint van már 1 órája.
Hanna kint alszik a teraszon tegnap a kukásautó ébresztette ma meg a Famylis de oké minden szunyál tovább.Mutogattam neki hogy a gyerek a kocsiba nekapcsolja be azt a sz...t
Nem náthás??
Akkor szoktak ilyen slajmosat bukni,mert becsurog a takony.
Nekem már nem szokott egyáltalán bukni.
Hát azokat én sem tudom hova rakni. Egyből azokra startol rá, és a legnagyobb baj, hogy tépi és a szájába venné :(. Mondjuk mindent a szájába vesz, folyamatosan ellenőrzöm a játékait, hogy minden alkatrésze meg van-e. :)
Panna ma sokszor de keveset bukott. Nem kaját, hanem nyálszerűt. Az lehet a fogzástól? Biztos sok nyálat nyelt nem?
Hát ez az csak pakolok pakolok.A virágokat sem tudom hova rakni.Meg már a hintáját is összecsuktam,nehogy magára huzza.:))
Gratulálunk! :)
Nálunk már másfél hónapja ez van!!! És nemsoká mászik és feláll (persze ott ahol a legveszélyesebb) és pakol... :) Házimunka elfelejtve, új feledat a veszélyforrások kiiktatása. :)
Ügyesek vagytok, gratulálok!!
:D, én rendszerint újraöblitek! Apa már megjegyezte, hogy a Silan tuti belőlünk él! :)))
Mert nem nagyon hízik... előfordulhat hogy vashiány, kedden már okosabak leszünk.
Szia. Tök jó, nagyon ügyike.:))
Gratulálunk a kúszáshoz! : )
Egyre nagyobb teret hódítanak meg és "felforgatják" az egész lakást! : )))
További ajánlott fórumok: