2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Jó nektek.
Nálunk 5 órakor volt ébresztő, éjjel vagy 5x kelt. Reggel vígasztalhatatlan sírásra ébredtünk, alig lehetett megvígasztalni, meg ahogy levettem a pelust, akkor pisilt is, úgyhogy 5 órakor ágyneműcsere.
Másfél óra után aludtunk vissza még 1 órára, és azóta most aludt el, 5 perce.
Jobb oldalt alul, a rágófognál látok 1 fehér pöttyöt.
Ja meg találtam 1 37000 ft csekket, amit már be kellett volna fizetni. hogy kallódhatott el?
És hogy fogom befizetni?
Nem számítottam rá!!:((((
Sziasztok.
Nálunk a kaki teljesen "fölismerhető",majdnem eredeti állapotában tér vissza(de büdös).Valszeg a Nagysasszony szervezete nagyrészt a tejcit hasznosítja.
Verka,gyógyulj meg.A humorod azért nem hagyott el:D
Szia Moncsi!Nagyon izgalmas lehet a dumálgatás!!
Tud puszit adni?:D Jajj de édes:D
Régen nekünk is volt otthon nyuszink,ugy imádtam őket:) de ide be a második emeletre érdekes lenne:PP
Apa biztos dijjazná:)
sajnos fogalmam sincs.Gondoltam a fogra,de attól meg lazábbnak kellene lennie,és talán többször.
A tünetei: nagyon nyügös,rág mindent,mindig ölben akar lenni és mintha étvágytalan is lenne.A szokásos adagjának csak a felét vagy háromnegyedét eszi meg és még igy is szokott visszajönni belőle.Inni meg megint nem akar...
Sziasztok! Köszönöm :)
Apa segít, de. ugyan dolgozik, talán boldogulok. :) Zóra aranyos, tudja, hogy vmi van velem puszilgat és folyton szopizni akar. :)
Moncsi! Kaptunk élő nyuszit húsvétra, megtartottuk és a teraszon van a "házában", napközben szoktuk nézegetni, nagyon aranyos :)))
Palacsinta! Holnap mindenképp jelentkezz! Szerintem a fogacskától van :)
Jó éjszakát! :)
Sziasztok!
Csak bekukk egy elköszönésre.
Panni ma jól evett, 3 tojat, ebből 2 híg.
Foga áttört.
Játékos, jókedélyű jelenleg.
Megyek, altatok.
Jó éjt!!!!
Verka gyógyulj meg mihamarabb!
Sok puszi!
Lehet le vagyok maradva,de milyen nyuszikat néz a kislányod?
Ez jó,én meg alig várom amikor egy db és összeálló és büdi...:)))))
Szerinted miért kevés,mire gondolsz?
Képzeljétek Dani hétvégén elkezdte a beszélgetést ,de már nagyon mondja:D
Én fellelhető szavakként hallottam az anyát:) meg az apát:))
de a legjobb,hogy a gyerek angolul megértette,hogy ne csináld,magyarul meg nem érdekli.
Apa tegnap mondta neki angolul,hogy Dani nem szabad.Dani leült és ránézett az apjára és várta,hogy mi lesz tovább...majdnem elájultam.D
Darabos kaja: Én múlt héten a túrót próbáltam banánnal és csak villával tapicskoltam össze.MEgenni megette,de utána meg kihányta.Nálatok ilyen tapasztalat??
Viszont a kenyérrel meg semmi baja sincs,ki érti ezt??
Ja és ma már tett két három lépést felém,úgy hogy szoritotta a kezemet:D
Bocsi az örömködésem miatt,de annyira jó most kedvem emiatt!!!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Látom nagyot ügyesedtek egy hétvége alatt a babák.
Nálunk egy hete kb. lecsökkent a tojatok száma egyre:( ami szerintem irtó kevés.Nekünk mindig napi három és öt közötti volt.Én meg ezért aggódok!
Akkor már hárman vagyunk!!Mostanában Áron is sokkal többet csinál mint szokott!!
Ja és a répa nálunk is felismerhető!A narancs meg főleg!
Mármint arra gondolsz, hogy sok ha minden nap kap pépet?? Akkor inkább szorulásos lenne nem?? De ő nem az.
Szerintem nem, szerintem normális ha minden nap kap.
De én inkább Sinlac-tot csinálok neki.Ez meg gyógytápszer.